Paljasjalkakengät » Sandaalit » Paljasjalkasandaalit juoksijalle »

Xero Shoes Z-trail (miesten)


Hinta
94.00
EUR €
+ toimituskulut
Sis. alv 24%

Määrä
pari

Väri
Charcoal / Multi-sininen
Charcoal / Multi-sininen
Hiili / musta
Hiili / musta
Musta / multi-musta
Musta / multi-musta
Musta / Multi-ruskea
Musta / Multi-ruskea
Santa Fe
Santa Fe


Koko
US M6 (sisämitta 24,4 cm, vastaa kokoa 38)
US M7 (sisämitta 25,2 cm, vastaa kokoa 39)
US M8 (sisämitta 26 cm, vastaa kokoa 40)
US M9 (sisämitta 26,8 cm, vastaa kokoa 41)
US M10 (sisämitta 27,6 cm, vastaa kokoa 42)
US M11 (sisämitta 28,4 cm, vastaa kokoa 43)
US M12 (sisämitta 29,2 cm, vastaa kokoa 44)
US M13 (sisämitta 30 cm, vastaa kokoa 45)
US M14
US M15Saatavuus
Heti. Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossamme olevan määrän.

Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus
Vinkki: Sandaalien edessä varpaiden päällä menevä remmi säädetään siten, ettei se paina varpaita yhtään sivusta. Eturemmi voi siis olla melko löysällä. Eturemmin idea on pitää sandaalin etuosa vain kevyesti jalkapohjassa kiinni. Jos remmi on liian kireällä, se muuttaa isovarpaan linjausta. Takaremmit puolestaan säädetään siten, että sandaali pysyy tukevasti jalassa, kantapää ei hölsky eikä kantapään suojakoroke paina.


The Z-Trail gives you an unparalleled combination of:

• Protection
• Comfort
• Light Weight
• Flexibility
• Durability
• Versatility
• Affordability

What can you do in your Z-Trail sandals?

At the end of a day of hiking, pull off your heavy, stiff, boots and slip into the freedom, comfort, and flexibility of the Z-Trail… they’re so light you’ll barely notice them on your feet (and will barely tell they were in your bag!).
Enjoy a run, on trails or roads, with the right amount of protection, and lightweight flexibility that’ll make you feel like you’re practically barefoot.
Yoga class? Well, the grippy soles make the Z-Trail like having a yoga mat on your feet all the time. Do your own class anywhere you are!
Head downstream… whether you’re in a canoe, a kayak, or a raft, the Z-Trail holds comfortably on your feet, and they float!
Take a walk — anywhere you like, from a mountain trail to an urban jungle. The comfort of the Z-Trail will surprise you.

Xero Z-Trail Review (OutdoorGear.com)Lestin leveys
Melko leveä

Sukupuoli
Mies

Vedenpitävyys
Ei

Vuodenaika
Kesä

Kommentit
Minna K. kirjoitti 23.02.2020 :
Ei sopinut omaan jalkaan, isovarvas ”tippuu” pohjan ulkopuolelle hihnan vierestä tai jos hihnaa kiristää, niin varvas kääntyy sisäänpäin. Muuten mukavan tuntuiset ja ulkonäöltään moneen menoon sopivat.

Liisi T. kirjoitti 08.08.2019 :
Pohja on mahtavan ohut ja joustava. Vaikka kengän lesti on n. 10,5cm leveä (koossa M8) ja oma lestini n. 10cm, niin silti tuntuu et toisessa jalassa reuna hinkkaa pikkuvarvasta ja varpaat ovat pääosin melko supussa. En tiiä sit onko säädöt jotenki väärin mulla? Kaikin puolin hyvä perussandaali, jonka uskoisin myös kestävän käyttöä.

Juhani J. kirjoitti 03.07.2019 :
Hyvät sandaali. Jalat joutuu sopivasti tekemään työtä.

Petri M. kirjoitti 24.06.2019 :
Kevyt, miellyttävä ja ilmava tuntuma kävelyssä ja juoksussa. Aluksi kiinnitysremmille oli hankala löytää sopivaa asetusta, mutta parin päivän testailun jälkeen sandaali pysyi jalassa tukevasti ja puristamatta. Kiristys myös muuttuu väistämättä joka kerta, kun sandaalin pukee jalkaan, mutta hetken totuttelun jälkeen sopiva säätö on alkanut löytyä helpommin. Kengän etuosassa oleva kuminen solki ei vaikuta kovin kestävältä, mutta tähän kohtaan ei kai pitäisi kohdistua käytössä kovin suurta rasitusta, joten saa nähdä miten se kestää käytössä.

Harri H. kirjoitti 19.05.2019 :
Hyvät kevyet sandaalit.

Lisää kommentti

Tuotemerkki

Artikkelit