Suosituimmat ensin
Tykätyimmät ensin
Aakkosjärjestys
Halvimmat ensin
Kalleimmat ensin
Uusimmat ensin

Xero Shoes


Mikä on Xero Shoes -tuotemerkin tarina?

Aviomiehen ja vaimon tiimi, Steven Sashen ja Lena Phoenix, perustivat "Feel The World, Inc.":n marraskuun 23. päivä, 2009. Miten siinä niin kävi? No, se onkin hyvä tarina ...


Steven:

Minä (Steven) innostuin taas pikajuoksusta 45 vuoden iässä 30 vuoden tauon jälkeen. Ja noin kahden vuoden ajan, olin käytännössä koko ajan loukkaantuneena.

Eräs ystäväni ehdotti, että kokeilisin juoksua paljain jaloin hoitomuotona jalkavaivoihini ja -ongelmiini. Lisäksi hän antoi minulle luettavaksi "Born to Run" kirjan (kirjoittaja Christopher McDougall). Tuolloin kirja ei vielä ollut tunnettu.

Tutkin hieman asioita verkoissa ja löysin Boulder Coloradon paljasjalkajuoksu-seuran ja huomasin, että heillä olisi viikonloppuna kurssi!

Se oli hyvä kurssi, jota veti Michael Sandler ja Jessica Lee (RunBare.com:sta). Toisessa opetussessiossa viikkoa myöhemmin olin niin innoissani siitä miltä paljaat jalkani tuntuivat maata vasten ja juoksurytmini tunnustelusta, että en edes huomannut, että olimme juosseet jo yli 5 kilometriä.

Tuo ei varmaan kuullosta paljolta joillekin teistä, mutta muistakaa että olen sprintteri - juoksen 100m. Tuohon asti pisin juoksuni oli vajaan parin kilometrin mittainen... Enkä ollut pitänyt siitä.


How Xero Shoes Began...


Lyhyt versio tarinasta on se, että ottamalla kengät pois jalkaongelmani paranivat. Halusin olla paljain jaloin koko ajan, mutta se ei ollut kovinkaan käytännöllistä - on paikkoja, joihin pääsee vain kengät jalassa ja joillain alustoilla ei oikein voi liikkua paljain jaloin.

Born to run -kirjan innostamana päätin sitten tehdä omat juoksusandaalini. Hankin hieman korkealaatuista kumia pohjan materiaaliksi Vibramilta sekä kaapelia ja tein itselleni parin. Kun muut juoksivat näkivät itse tehdyt sandaalini, halusivat he samanlaiset. Pian melkein kaikille paljasjalka-juoksuryhmästä oli tehty sandaalit ja Michael Sandler sanoi, että ne ovat mahtavat ja että minun pitäisi tehdä näitä työkseni.

En ollut aluksi kovin innostunut ja Lenakin oli sitä mieltä, että idea on huono ja että meillä on paljon kaikkea käynnissä ja kenkien valmistus olisi häiriötekijä ...

Kuitenkin, kaksi viikkoa myöhemmin Invisible Shoes (alkuperäinen nimemme) oli syntynyt. Kolme kuukautta tästä, kenkien valmistus oli jo muodostunut täysipäiväiseksi työksemme. Vähän tämän jälkeen istuimme keittönpöytämme ääressä Niken ja Reebokin vanhojen pääsuunnittelijoiden kanssa työstämässä FeelTrue® ulkopohjaamme sekä liiketoimintasuunnitelmaamme. Homma on ollut yhtä lentoa siitä lähtien!

Nyt meillä on ilo ja kunnia kertoa, että olemme myyneet kymmeniä tuhansia pareja paljasjalka-sandaaleitamme yli 85 eri maahan kaiken ikäisille ihmisille. Ja saamme sähköposteja päivittäin ihmisiltä, ​​jotka kertovat meille, kuinka heillä on ollut samanlaisia ​​ihania ja joskus elämää muuttavia kokemuksia jalkineidemme kanssa.


Lena:

Itseasiassa ensimmäinen pari paljasjalkasandaaleja, jotka Steven teki olivat minulle.

Minun täytyy myöntää, että aluksi en ollut kovinkaan kiinnostunut niistä. Taputin Steveniä päälaelle, sanoin "kiitos kulta" ja laitoin sandaalit sivuun.

Kuulin kuitenkin jatkuvasti, miten hyvä kirja "Born To Run" oli ja lopulta minunkin oli pakko lukea se. Kirja oli loistava (oletpa juoksija tai et). Itse en juokse vaan patikoin.

Innostuneena kaikesta anatomiaan liittyvästä tieteestä, jota Chris kirjassaan esittää, laitoin Stevenin tekemät paljasjalkasandaalit jalkaan ja lähdin kävelylle. Se olikin hämmästyttävä kokemus!

Huomasin heti, että kävelytyylini oli sellainen, että iskin kantapäitäni alustaan kovalla voimalla. Kun olin käyttänyt Xero Shoes sandaaleitani muutamia viikkoja, huomasin että kävelytyylini ja askellukseni alkoi muuttua kevyemmäksi ja koko kehoni tuntui rennommalta kävellessäni.

Kun satuin kokeilemaan vanhoja "normaaleita" sandaaleitani, jalkani kaipasivat heti hyvää tuntumaa maahan ja muutenkin tuntui, kuin olisi ollut tiiliskivet jaloissa. Oli vaikea uskoa, että joskus pidin näitä kenkiä mukavina!

Tiesin, että jatkossa haluan käyttää vain Xero Shoes sandaaleitani, mutta voidakseni tehdä niin, minun pitää tehdä niistä paremman näköiset! Tästä se alkoi minun osaltani.

Tuotemerkin kaikki tuotteet