Tuotteet‪» Paljasjalkakengät‪» Aikuisille‪» Vapaa-ajan kengät‪» Talvi‪» Peerko Empire‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Päivi T. 29.11.2022
Yleisarvosana
Kauniit ja supermukavat, lämpimät myös pikkupakkasilla.
Anonyymi 29.11.2022
Yleisarvosana
Tosi hyvät jalassa, istuvat, lämpimät, kauniit. Tarpeeksi leveät. Ehdoton plussa nauhoista, voi tarvittaessa kiristää/ löysyttää. En ole päässyt kokeilemaan liukkailla. Yksi tähti pois siitä, että jo eka käytöllä nahkaan jäi pysyvät ”rypyt” kenkien rasvaamisesta huolimatta: näyttivät lähes heti vanhoilta kengiltä. Mutta ei se paljon mun menoa haittaa, ja täytynee vaihtaa kenkävahaa, voihan se olla siitäkin.
Anonyymi 24.11.2022
Yleisarvosana
Lesti tilava ja tosi miellyttävä vaivaisenluista kärsivälle ja suht leveäjalkaiselle, jolla isovarvas on vierustoveriaan lyhyempi. Kengät näyttävät hyvältä ja tuntuvat jalassa todella miellyttäviltä. Nyöritys antaa kiristysvaraa pohkeiden kohdalla, omat lihaksikkaat pohkeeni eivät esimerkiksi menneet lainkaan Belenkan pitkävartisiin, mutta nämä sujahtivat jalkaan kivasti ja ongelmitta nauhojen löysäämisen jälkeen. Pohjan kuvio liukas kuin jäinen peltikatto eli heti kun tulee liukasta, vaatii nastat. Kengät vaikuttavat laadukkailta, mutta kestosta kokemusta vain vajaan kuukauden käytöstä.
Marjukka M. 18.10.2022
Yleisarvosana
Superkivat maiharit! Hyvän näköiset ihmiselle, joka ei halua kenkien kuitenkaan huutavan paljasjalkakenkää. Peerkon lesti tuntuu olevan kokeilemistani kengistä minulle parhaat.
Emma K. 25.9.2022
Yleisarvosana
Upeat ja laadukkaan oloiset kengät. Eivät jääneet kuitenkaan itselle käyttöön, koska eivät mahtuneet pohkeesta - pitää tilata lyhyempi versio tilalle :)
Anonyymi 22.9.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 22.9.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Juuri kokeiltu, en ole ehtinyt käyttää, mutta tuntuvat hyvältä.
Anonyymi 21.9.2022
Yleisarvosana
Sisäpohjallinen on oudosti liimattu, muuten ihanat jalassa ja tosi kauniit. Hyvä säätövara.
Anonyymi 20.9.2022
Yleisarvosana
Menee paksumpaankin pohkeeseen. Mutta narut meinaa jäädä lyhyeksi. Laadukkaan oloiset. Vetoketjusta plussaa. Käyttöaika suht lyhyt, kesällä kuumat ja talvella kylmät, jos villaa ei mahdu alle. Mutta parhaat tähän asti löytämänä tämmöisellä L vaatekoossa, kengät 38 ja pituutta 163
Sofia M. 19.8.2022
Yleisarvosana
Supermukavat jalassa, nahka on pehmeää ja laadukasta. Nyöreillä saappaita on helppo säätää sopivaksi vaatetuksen mukaan. Menee hyvin syyssäissä, paksummalla sukalla pikkupakkasellakin. Toisen saappaan vetoketju hajosi pian oston jälkeen, mutta se vaihdettiin takuuna.
Anonyymi 16.11.2021
Yleisarvosana
Parhaat ja mukavimmat pj-kengät! Sopivat omalle leveälle lestille upeasti ja ei todellakaan tarvitse tinkiä tyylistä tippaakaan. Laatu tuntuu myös priimalta!
Anonyymi 14.11.2021
Yleisarvosana
Laadukas nahka, ompeleet ja sirkkojen kiinnitys tehty huolellisesti. Säädettävyys säären kohdalla todella hyvä, kenkä istuu kauniisti hoikemmallakin säärellä. 👌
Anonyymi 14.6.2021
Yleisarvosana
Upeat saappaat, koko kerralla passeli ja myöskin hyvät jalassa.
Johanna M. 18.1.2021
Yleisarvosana
Laadukkaat ja upean näköiset kengät. Erittäin miellyttävät jalassa. Toinen pohkeeni on 3 cm toista paksumpi vuosia sitten sairastetun veritulpan vuoksi, mutta kengät istuvat mainiosti, koska nyörien avulla voi ympärysmittaa kiristää tai löysätä tarpeen mukaan. Sopivat hyvin myös melko leveälle lestilleni. Ulkokäytöstä ei ole vielä kokemusta (sain kengät joululahjaksi), selvittelen vielä miten kengät on parasta suojata.
Milla L. 25.11.2020
Yleisarvosana
Täydelliset tähänastisessa käytössä! Värejä voisi olla tarjolla näissä kengissä enemmän. Katsotaan pärjääkö pohjan kuvioinnilla talven liukkailla keleillä.
Janne S. 17.11.2020
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Täydellinen koko, mukava istuvuus. Parempi näköinen kuin odotin. Erittäin pehmeä nahka. Lämpimät syksyn saappaat.
Nimimerkki Rikki 25.3.2021
Näytä alkuperäinen
Esteettisesti kengät ovat hyvin kauniita, olen iloinen. Mukavuus on läsnä, mutta ... olen käyttänyt niitä vain 2 viikkoa ja kantapää on jo "raastaa", kun otetaan huomioon hinta ja mahdottomuus valmistaa pohjaa tämän tyyppiselle kengälle, se sattuu erittäin pahasti . Objektiivisesti ne eivät kestä kauan.