Tuotteet‪» Paljasjalkakengät‪» Aikuisille‪» Vapaa-ajan kengät‪» Välikausi‪»

Peerko Empire

Peerko Empire

Peerko Empire
Peerko Empire
Peerko Empire
Peerko Empire
Peerko Empire

Hinta
201,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
pariVäri
Musta


Koko
37
38
39
40
41
42
43
44
45Valitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat

Sijainti Helsinki: hyllyssä, myymälä


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

PEERKO Empire on mukava ja tyylikäs sekä samalla terveellinen paljasjalkakenkä. Kenkien materiaalina on nahka, eikä kenkien valmistuksessa ole käytetty liuottimia sisältäviä liimoja tms. Pohjat ovat joustavaa kumia, ja ne on sekä liimattu että ommeltu kiinni kenkään.

Nämä saappaat ovat säädettävissä nauhoilla, joten ne sopivat monen paksuisille pohkeille. Pukemista helpottamassa on sivussa vetoketju. Kengissä on kevyt vuori, joten voit käyttää niitä syksystä kevääseen - myös lauhoilla talvikeleillä.

Peerko kengät on suunniteltu yhteistyössä fysioterapeuttien kanssa, jotta ne olisivat mahdollisimman mukavat ja terveelliset jaloille.

Huomaathan, että kengänpohjien reunojen liimaus jätetään tarkoituksella hieman vajaaksi, ettei päälliseen tulisi liimatahroja. Pohjat on siis asianmukaisesti liimattu eikä kyseessä ole valmistusvirhe, vaikka pohjan reunassa olisi pieni rako. Käytön myötä rako voi tulla selvemmin esiin, koska paljasjalkakengän pohja on taipuisa. Rakoilu ei tarkoita sitä, että pohja olisi irtoamassa. Se ei myöskään vaikuta kengän ominaisuuksia heikentävästi. Näissä kengissä pohja on kiinnitetty myös ompeleella, joten liimaus on jätetty vielä enemmän vajaaksi.


Irtopohjallinen
Ei


Lestin leveys
Melko leveä


Materiaali
Nahka


Pohjan paksuus mm
5


Varren korkeus
Polvipituus


Vedenhylkivyys
Ei


Vegaani
Ei


Vuodenaika
Välikausi


Paino
1,3 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Palautusprosentti
12.96


Valmistusmaa
Tšekki


Kommentit
Anonyymi vahvistettu ostaja, 20.10.2023
Yleisarvosana
Ihanat kengät pehmeää nahkaa! Vuori sopivan lämmin syyskeliin ja pikkupakkaseen, mutta en usko että näillä tarkenee kovilla pakkasilla. Itselleni 40-koon kengät ovat juuri sopivat 24,4 cm pituiseen jalkaan, mahtuu keskipaksu sukka. Toimitus oli todella nopea. Kiitos!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 11.10.2023
Yleisarvosana
Alkuun jännitti tiukka tuntuma mutta pehmeni ja tuli jalalle tilaa yhden päivän kun näillä käveli. Tosi hyvät kävellä, laadukkaan oloiset. Ei kaduta.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 22.6.2023
Yleisarvosana
Upeat, näyttävät saappaat, mukavat jalassa. Pikkupakkasessakin olleet käytössä. Lumella pohja jonkin verran liukas.
Päivi T. vahvistettu ostaja, 29.11.2022
Yleisarvosana
Kauniit ja supermukavat, lämpimät myös pikkupakkasilla.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 29.11.2022
Yleisarvosana
Tosi hyvät jalassa, istuvat, lämpimät, kauniit. Tarpeeksi leveät. Ehdoton plussa nauhoista, voi tarvittaessa kiristää/ löysyttää. En ole päässyt kokeilemaan liukkailla. Yksi tähti pois siitä, että jo eka käytöllä nahkaan jäi pysyvät ”rypyt” kenkien rasvaamisesta huolimatta: näyttivät lähes heti vanhoilta kengiltä. Mutta ei se paljon mun menoa haittaa, ja täytynee vaihtaa kenkävahaa, voihan se olla siitäkin.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 24.11.2022
Yleisarvosana
Lesti tilava ja tosi miellyttävä vaivaisenluista kärsivälle ja suht leveäjalkaiselle, jolla isovarvas on vierustoveriaan lyhyempi. Kengät näyttävät hyvältä ja tuntuvat jalassa todella miellyttäviltä. Nyöritys antaa kiristysvaraa pohkeiden kohdalla, omat lihaksikkaat pohkeeni eivät esimerkiksi menneet lainkaan Belenkan pitkävartisiin, mutta nämä sujahtivat jalkaan kivasti ja ongelmitta nauhojen löysäämisen jälkeen. Pohjan kuvio liukas kuin jäinen peltikatto eli heti kun tulee liukasta, vaatii nastat. Kengät vaikuttavat laadukkailta, mutta kestosta kokemusta vain vajaan kuukauden käytöstä.
Marjukka M. vahvistettu ostaja, 18.10.2022
Yleisarvosana
Superkivat maiharit! Hyvän näköiset ihmiselle, joka ei halua kenkien kuitenkaan huutavan paljasjalkakenkää. Peerkon lesti tuntuu olevan kokeilemistani kengistä minulle parhaat.
Emma K. vahvistettu ostaja, 25.9.2022
Yleisarvosana
Upeat ja laadukkaan oloiset kengät. Eivät jääneet kuitenkaan itselle käyttöön, koska eivät mahtuneet pohkeesta - pitää tilata lyhyempi versio tilalle :)
Anonyymi vahvistettu ostaja, 22.9.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Juuri kokeiltu, en ole ehtinyt käyttää, mutta tuntuvat hyvältä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 21.9.2022
Yleisarvosana
Sisäpohjallinen on oudosti liimattu, muuten ihanat jalassa ja tosi kauniit. Hyvä säätövara.
Näytä kaikki (19) Lisää kommentti

Tuotemerkki


Peerko Empire

Blogi

Kuinka valitsen oikeankokoiset kengät?

Oikean kokoisten kenkien löytäminen voi olla vaikeaa. Jokaisella valmistajalla on hieman omanlaisensa mitoitus, eivätkä eri valmistajien koot useinkaan ole suoraan verrattavissa toisiinsa. Pelkän kokonumeron sijaan kannattaa verrata omia mittojaan kengän sisämittaan. Koska sekä ...


Usein paljasjalkakengistä kysytyt kysymykset

Mitä tarkoittaa paljasjalkakenkä? Paljasjalkakengät ovat jalkineet, jotka sallivat alaraajan toimia luonnollisella tavalla. Kengissä on jalkaterän muotoinen, kärjestään leveä lesti joka sallii varpaiden levittyä. Pohja on täysin tasainen (ns. "zero drop"), eikä kengissä ei ole tu...


Paljasjalkakenkien käyttöohjeet

Me pohjoisen pallonpuoliskon ihmiset olemme tottuneet käyttämään kenkiä ensimmäisistä askeleistamme lähtien. Paljasjaloin tai kevyillä jalkineilla liikkuessa tuki- ja liikuntaelimistömme työskentelee aivan toisella tavalla kuin tavallisia kenkiä käyttäessämme. Paljasjalkakenkiin ...