Tuotteet‪» Tarvikkeet‪» Kirjat‪»

Katy Bowman Koko keho paljain jaloin

Katy Bowman Koko keho paljain jaloin

Katy Bowman Koko keho paljain jaloin

Hinta
29,90 + toimituskulut
Sis. alv 10 %


Määrä
kplVarastossa
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat

Sijainti Helsinki: hyllyssä, myymälä


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Tämä paljasjalkailun klassikkoteos on ehdoton hankinta jokaiselle jalkaterveydestä ja minimalististen jalkineiden käytöstä kiinnostuneelle. Katy Bowman selittää asiantuntevasti, mutta myös mukaansatempaavasti ja hauskasti, miksi jalkojen hyvinvoinnissa ei ole kyse pelkästään jaloista tai varsinkaan kengistä, vaan koko kehoa koskevista valinnoista. Kirja koostuu teoriaosuudesta ja harjoituksista.

Katy Bowman on yhdysvaltalainen biomekaniikan asiantuntija, kirjailija, suosittu puhuja sekä "Movement"-liikkeen edelläkävijä. Hän on kirjoittanut useita kirjoja monipuolisen liikkeen merkityksestä ja jalkaterveydestä, julkaisee suosittua podcast-sarjaa sekä kouluttaa aiheesta ympäri maailman. "Koko keho paljain jaloin" on hänen ensimmäinen suomennettu teoksensa.

Tuote voidaan toimittaa kirjeessä. Tätä tuotetta mahtuu kirjeeseen 1 kpl.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 300 x 220 x 28 mm.


Paino
0,4 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Isbn
978-952-94-6296-4

Valmistusmaa
Suomi


Kommentit
Veera K. vahvistettu ostaja, 3.12.2022
Yleisarvosana
Ihanaa, että minulla on kollega, joka puhuu ja kertoo asioista samalla tavalla! Kirja, jonka jokaisen tulisi ehdottomasti lukea! Katy osaa kertoa, kuinka jalan tulee toimia ja miksi sitä pitää käyttää. Alkuperäistä versiota en ole lukenut, mutta sain sen käsityksen, että kirja on suomennettu melkein sanasta sanaan. Tekstiä on (asiaan perehtyneen) välillä hieman hankala ymmärtää, mutta voi kyllä olla, että paljasjalkaliikkumisen vasta aloittelevan ihmisen on helpompi ymmärtää teksti. Vaikeasti selitetty, anteeksi... Suomentajan kannattaa perehtyä tekstin sisältöön paremmin ja kertoa se yksinkertaisesti. Olen niin tyytyväinen Katyyn, kun hän kirjoitti tämän kirjan ja teihin, kun suomensitte tämän! Kiitos! Nyt minun ei tarvitse kirjoittaa tällaista. <3
Anonyymi vahvistettu ostaja, 12.10.2022
Yleisarvosana
Todella hyvä ja kattava kirja aiheesta. Avaa silmiäsi monella tasolla. Kannattaa lukea.
Mia S. vahvistettu ostaja, 6.9.2022
Yleisarvosana
Todella hyvä kirja, ymmärrettävästi selitetty jalan toimintaa ja lopussa olevat venyttely ohjeet olivat loistavat👌🏻
Timo H. vahvistettu ostaja, 31.8.2022
Yleisarvosana
mielenkiintoinen kirja.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 31.8.2022
Yleisarvosana
Kirjan jäsennys sekava ja liian populaarityyliin kirjoitettu. Hakusanat eivät oikein osu kphdalleen, esim. vaivaisenluun kohdalta. Sopii varmaan kokemuksia etsivälle mutta ei oikein tietoa etsivälle.
Lisää kommentti

Tuotemerkki