Suosituimmat ensin
Tykätyimmät ensin
Aakkosjärjestys
Halvimmat ensin
Kalleimmat ensin
Uusimmat ensin

Luks BarefootTämä on minun tarinani


Kuka on Luks Barefoot-brändin takana? Se olen minä, Lenka Luksova, mutta en vain minä yksin, koska en olisi koskaan selvinnyt ilman perheeni apua. Isäni Vaclav, äitini Monika ja veljeni Vaclav Luks jr. ovat olleet mukana tässä hankkeessa alusta asti. Teemme kaikki ahkerasti töitä kenkiemme parissa, autamme toisiamme ja tarjoamme toisillemme arvokkaita neuvoja.

Matkani paljasjalkakenkien maailmaan on intohimoni ja elämäni

Vuonna 2016, kun ilmoittautuin Pilates-tunneille, keskustelin ohjaajan kanssa ja hän kertoi minulle ensimmäisen kerran paljasjalkakengistä. Se sai minut kiinnostumaan ja ajattelin kokeilla niitä. Ostin ensimmäiset paljasjalkakenkäni ja huomasin pian olevani koukussa.

Ajan myötä myös ihmiset ympärilläni alkoivat käyttää paljasjalkakenkiä, mutta huomasimme, ettei markkinoilla ollut paljoa valinnanvaraa. Ja silloin minulla oli heureka-hetki: "Mitä jos alkaisin tehdä kenkiä itse?"

Ei kestänyt kauan, kun kenkämme ensimmäisen kerran näkivät päivänvalon. Ensimmäinen kenkämallimme oli sandaalit. Vietin monia pitkiä päiviä ja viikkoja kenkien suunnittelun parissa saadakseni selville mikä toimi ja mikä ei.

Yksi vahvuuksistani on olla luovuttamatta, ja pidän sitä myös mottonani. Olen hyvin kiitollinen isälleni hänen kokemuksestaan. Se ohjaa pyrkimyksiäni päivä päivältä kohti pitkän aikavälin tavoitettani, joka on terveellinen jalkinetyyli kaikille.

Tämä, ystäväni, on minun tarinani ja perheeni tarina, ja se kehittyy jatkuvasti.

KIITOS Luks Barefoot-tiimin puolesta, Lenka


Ohjeita jalan mittaamiseen Ohjeita oikean koon valitsemiseen Tutustumassa Boty Luks -kenkien valmistukseen