BotyLuks


Meistä ja matkastamme kohti terveempiä jalkoja

Olen ollut luova henkilö jo lapsesta ja asti. Olen aina pitänyt asioiden suunnittelusta, piirtämisestä ja keksimisestä ja jo pikkutyttönä viihdyin isäni työverstaassa. Kasvaessani vanhemmaksi en meinannut löytää tekemistä, jossa olisin kokenut täyttymystä ja tarkoituksellisuutta. Valmistuttuani koulusta aloin auttamaan isääni kenkien tekemisessä ja silloin koin "valaistumisen" - tätä halusin tehdä, olla luova ja valmistaa kenkiä! Se tunne, kun täydellinen pari naisten saappaita valmistuu käsissäni on sanoinkuvaamaton.

Muutama vuosi sitten aloitin Pilateksen, joka on loistava harjoittelumuoto kehon ja selän vahvistamiseen. Ohjaajani kertoi minulle paljasjalkakengistä ja siitä miten ne hyödyttävät jalkojen ja koko kehon hyvinvointia. Minun oli pakko kokeilla heti!

Silloin aloin rakastaa paljainjaloin ja paljasjalkakengissä kävelyä. Ajoittain oli vaikeaa löytää hyviä "perus" paljasjalkakenkiä, joten päätin kokeilla tehdä sellaiset itse. Iltani ja viikonloppuni kuluivat yrittäessäni keksiä, miten tehdä paljasjalkakengät, jotka näyttäisivät hyviltä ja tuntuisivat jalassa siltä kun niiden pitää. Eräänä iltapäivänä muutamien yritysten ja erehdysten jälkeen sain lopulta aikaiseksi kauniin, minimalistisen designin, joka istui hyvin jalkaan ja jossa silti oli riittävä tila varpaille. Silloin tajusin myös, että muutkin naiset saattaisivat arvostaa ja pitää kengistäni myös. Annoin ystävilleni kenkiä kokeiltavaksi ja he pitivät niistä paljon! Pian aloimme ottaa vastaan tilauksia.

Minua kiinnostaa kaikki terveyteen ja terveellisiin elämäntapoihin liittyvät asiat, mutta kaikkein kiinnostunein olen jaloista. Meidän pitäisi olla kiitollisia jaloillemme, siitä että ne kantavat meitä läpi elämämme ja pitää niistä niin hyvää huolta kuin mahdollista. Kaikki mitä kehossamme tapahtuu alkaa jaloistamme.

Työstäni on tullut myös harrastukseni. On ihanaa, kun vietän ajantajun menettäneenä tuntkausia verstaassamme keksien kaikenlaista uutta, joka vie minut (ja sinut) askeleen pitemmälle! Kiitos sinulle kenkäni ostaja siitä että pidät niistä. Tämä ei olisi mahdollista ilman sinua.

Valokuvamme:

Tiedämme kuinka tärkeää on, että voit kunnolla katsoa, tunnustella ja kokeilla tuotteita ennen ostamista. Tämä on erityisen tärkeää kenkien tapauksessa. Verkkokaupassa tämä ei valitettavasti ole mahdollista. Siksi yritämme tarjota sinulle tarkat mitat sekä yksityiskohtaiset laadukkaat valokuvat tuotteistamme.

Pyrimme aina kuvaamaan kenkämme luonnollisessa ympäristössä eli ulkona, missä värisävyt erottuvat luonnollisemmin ja paremmin.

Erityisesti paljasjalkakenkien tapauksessa on tärkeää nähdä, miten kenkä istuu jalassa ja siksi meillä on aina kuvia myös siitä, kun kenkä on jalassa.

Käytämme kuvauksessa Canon EOS 600D reflex -kameraa.

Materiaalimme:

Käyttämämme nahka on luonnon materiaali eikä synteettinen ihmisen valmistama materiaali, joten välillä voi olla jotain pieniä luonnollisia visuaalisia epäjohdonmukaisuuksia. Tämä tekee jokaisesta valmistamastamme kenkäparista yksilöllisen ja alkuperäisen. Nahan rakenne voi myös hieman vaihdella riippuen mistä kohtaa nahka on otettu, joten välillä voi olla haastavaa saada edes vasen ja oikea kenkä vastaamaan täydellisesti toisiaan :-D.


Ohjeita jalan mittaamiseen Ohjeita oikean koon valitsemiseen Tutustumassa Boty Luks -kenkien valmistukseen

Tuotemerkin kaikki tuotteet

Alk. -20%
BotyLuks Fuego Barefoot moccasins
BotyLuks Fuego Barefoot moccasins
alkaen 109.00 €
Poistossa alk. 87.70 €
(15)
Heti varastossa
Alk. -46%
BotyLuks Plumas Barefoot all-year-round boots