Tutustu Natural Movementin myymälään


Natural Movement by Creaction / Ville J., 12.06.2020
Huom! Tämä blogiteksti koskee vanhaa myymäläämme. Uusi liikkeemme on osoitteessa Mannerheimintie 71

Natural Movementin kivijalkakauppa Haagassa Helsingissä on valikoimaltaan Suomen laajin ja yksi Euroopan monipuolisimmista paljasjalkakenkäkaupoista. Tuomme maahan parhaita barefoot-merkkejä maailmalta mm. Joe Nimble, Freet, Lenka ym. Myymälämme toimii myös Showroomina jälleenmyyjillemme.


Kaikkiin tarpeisiin löytyy kenkiä; kesään, talveen, syksyyn, isoille ja pienille jaloille, arkeen, juhlaan, sisä- ja ulkoliikuntaan löytyy omat kenkämallinsa ja varusteensa. On sandaalia, lenkkaria, talvikenkää, vedenpitävää ja pitämätöntä kenkää. Myymälässämme on esille yli 20 merkkiä ja parisen sataa mallia. Kaikki myymälässämme olevat tuotteet on myynnissä myös nettikaupassamme.
Nettikaupassa ja kivijalassamme on myynnissä sama valikoima, sama varasto ja samat hinnat. Kaikki em. tiedoista on aina ajan tasalla. Pyrimme pitämään kaikki varastossa olevat mallit ja värit esillä.
Kenkien lisäksi myymälästä löytyy iso valikoima mm. varvassukkia, CorrectToes-varpaidenlevittimiä, erilaisia pohjallisia, kengänhoitotuotteita ja tarvikkeita.
Muutama Mukishoesin malli innostui poseeraamaan kameralle.
Vaelluskenkiä - esim. Freet Mudee, Freet Bootee M ja Joe Nimble wanderToes.
Myynnissä on myös tietysti paljon laadukkaita ja edullisia lasten kenkiä esim. Dodolta ja Beda Barefootilta.
Erilaisia vapaa-ajankenkiä on kymmeniä. Edessä Lenka City.
Xeron lenkkareita.
Boty Luksit ovat hienoja käsin Tsekeissä valmistettuja design-kenkiä.
Sandaaleja löytyy useaa eri merkkiä, mallia ja väriä.
Meillä on iso valikoima Five Fingersejä.
Voit maksella käteisellä ja kortilla. Myös verkkopankissa, Paypalissa ym. voi maksaa, kunhan muistat ottaa tunnukset mukaan.
Tervetuloa siis käväsemään! Tarkistathan aukioloajat nettisivujen alareunasta ennen saapumistasi.

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Vaikuta tuotteen elinkaareen – vinkit kenkien säilytykseen

Kokosimme tärkeimmät seikat kenkien asianmukaiseen säilytykseen liittyen. Samoja ohjeita voi mainiosti soveltaa kaikkien käyttökausien vaihdoksissa.   1. Puhdista kengät huolellisesti, näin lika ja tomu eivät pinty kengän pintaan säilytyksen aikana. Pintamateriaali määrittä...

Natural Movementin arvot ja asiakaslupaukset

Arvomme: - Solidaarisuus. - Hyvinvointi. - Ekologisuus. - Rehellisyys. Lupaukset: - Myymme ekologisesti valmistetut, kestävät ja laadukkaat paljasjalkakengät erittäin kilpailykykyiseen hintaan. - Meillä on valtava valikoima kenkiä ja tarvikkeita heti hyllyssä. - Ystävällinen, hy...

Vapaat varpaat voivat olla väylä kehotietoisuuden lisääntymiseen

Ehkä olet ajatellut (odottanut?) innostuvasi liikkumaan ja hetken aikaa puhtia on tuntunutkin riittävän, mutta sitten homma on tyssännyt kuin seinään. Kun huomaat valuvasi sohvanpohjalle sohvatyynyjen läpi millaisia ajatuksia sinulle tulee silloin mieleen? Ehkä olet ajatellut ...