Osallistuimme Leguano-jälleenmyyjien koulutuspäivään


Natural Movement, Paljasjalkakengät, Vierailut kenkätehtailla by Nelli N., 08.02.2023
Natural Movementin tiimiläisiä osallistui lauantaina 28.1.2023 Prestocon Oy:n järjestämään lämminhenkiseen koulutustapahtumaan Pirkkalassa. Prestocon Oy on saksalaisen paljasjalkakenkiä valmistavan Leguanon Suomen maahantuoja. Koulutukseen osallistui joukko suomalaisia pienyrittäjiä jotka kaikki toimivat Leguanon jälleenmyyjinä. 

Missä ne Leguanot sitten valmistetaan?

Vähäisiin reklamaatioihin yhdistetty tuotemerkki kiinnostaa kansainvälisesti. Koulutuksessa tutustuttiin Leguano-kenkien valmistusprosessiin sekä laadun taustalla vaikuttaviin asioihin. Tiesitkö, että Leguanon kengät valmistetaan kokonaan Saksassa? Kenkien tunnusomaisin ominaisuus lienee patentoitu Lifolit, joka on Leguanojen pohjan valmistukseen käytetty materiaali. Pohja on letkeä ja erittäin joustava. 


Hyvinvointia yksilön näkökulmasta

Jalkaterapeutti Emilia Zenev Profoot Helsinki Oy:stä puhui koulutuksessa paljasjalkailusta jalkaterapian näkökulmasta. Hän toi esiin monipuolisesti paljasjalkailun hyötyjä sekä myös kontraindikaatioita. Olemme kaikki oman taustamme omaavia yksilöitä, ja sen ymmärtäminen on erittäin tärkeää hyvinvoinnin lisäämiseksi. 

Leguanon koulutus 2023
Leguanon koulutus 2023


Töitä ja tulosta hyvin voiden 

Prestoconin edustajien myyntityötä koskevissa puheenvuoroissa korostui jälleenmyyjäyrittäjien hyvinvoinnin huomioiva arvomaailma. Yrittäjiä kannustettiin pohtimaan, miten huolehtia asiakastyytyväisyyden lisäksi myös omasta hyvinvoinnista. Koulutuksessa yritys myös palkitsi yrittäjiä tehdystä myyntityöstä. Natural Movementin kautta myytiin vuonna 2022 Suomen kolmanneksi eniten Leguanon tuotteita.

Leguanon koulutus 2023

Kiitämme Prestocon Oy:tä mahdollisuudesta tutustua Leguanon toimintaan ja verkostoitua toimijoiden kanssa. Listauksen Leguanon jälleenmyyjistä Suomessa löydät täältä: https://www.leguano.fi/jalleenmyyjat/ .

Täältä saat lisää tietoa tuotemerkistä sekä Prestocon Oy:stä: https://www.leguano.fi/

Leguanon näkemyksiä paljasjalkakengistä Usein kysytyt kysymykset Leguano-kengistä

Leguano
21 tuotetta

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Voiko paljasjalkakenkiä käyttää kiipeilyssä?

Olen kiipeillyt paljon eri merkkisillä kiipeilykengillä. Tuttuja merkkejä on La Sportiva, Mammut, 5.10, Black Diamond ym. Vuosien varrelle mahtuu monenlaista sisä- ja ulkokiipeilyä: köyttä, boulderia, jäätä ja ferrataa. Tavalliset kiipeilykengät tuntuivat kuitenkin ikäviltä. Osa...

Vinkkejä ensimmäisten paljasjalkakenkien ostamiseen

Olisi mukavaa, jos paljasjalkakenkäily alkaisi löytämällä hyvät ja mukavat kengät. Miten se tehdään? Ostaminen kivijalkakaupasta Mikäli mahdollista, kannattaa mennä kenkäostoksille myymälään, jossa on tarjolla mahdollisimman iso valikoima ja asiaan erikoistuneet myyjät. Tällöin ...

Oppaat kenkien koon valitsemisesta

Olemme kirjoittaneet laajasti ohjeistusta kenkien koon valitsemisesta. Alla linkkejä oppaisiimme. Asiaa oikeankokoisten kenkien valitsemisesta: Ohjeita jalan pituuden mittaamiseksi: Ohjeita jalan leveyden mittaamiseksi: Jalan leveyden arviointityökalu: Käynti- ja kasvu...