Tuotteet‪» Paljasjalkakengät‪» Aikuisille‪» Vapaa-ajan kengät‪» Be Lenka Ranger‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 28.10.2021
Yleisarvosana
Mukavat kävellä ja koossa 42 riittävän leveätkin n.26cm jalkaani. Tilaa on vielä hyvin myös ohuille villasukille oikeita pakkasia varten, parin asteen pakkasilla jalat pysyivät hyvinkin lämpiminä myös varvassukilla. Paria ylimmäistä nauhaa kannattaa muistaa löysätä hieman tavallista enemmän, muuten ovat tiukat vetää jalkaan. En koe kuitenkaan ongelmaksi, sama ominaisuus on monessa muussakin varrellisessa kengässä joissa vetoketjua ei ole.
Anonyymi 27.10.2021
Yleisarvosana
Hienot kengät, mutta liian leveät minulle. Vetoketju olisi plussaa.
Minna K. 22.10.2021
Yleisarvosana
Mahtavat popot ja leveällekin räpylälle tarpeeksi tilaa, 10 cm leveä matalahko jalka mahtui hyvin koon 40 kenkään. Vaikuttavat lämpimiltä, tosin toistaiseksi elohopea ei ole tippunut alle viiden pakkasasteen.
Anonyymi 22.10.2021
Yleisarvosana
Kokotaulukko ei pitänyt paikkaansa. Täytyi palauttaa.
Asiakaspalvelija Eeva S. 26.10.2021
Hei,kiitos palautteesta ja harmi että kengät eivät olleet sopivat. Olemme tarkistusmitanneet liikkeessä jäljellä olevat parit, ja ne vastaavat kokoaan. Koska kengät valmistetaan käsin, niissä saattaa olla parin millin eroavaisuus suuntaan tai toiseen.