Tuotteet‪» Paljasjalkakengät‪» Aikuisille‪» Vapaa-ajan kengät‪» Leguano Chester‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 5.6.2022
Yleisarvosana
Pehmeät ja lämpöiset kengät. Sopii hyvin myös leveälle jalalle pehmeän ja joustavan materiaalin ansiosta. Ei kestä märkiä kelejä, joten kuivempien kelien kenkä. Hyvät pakkasella villapohjallisen kanssa.
Joel V. 3.1.2022
Yleisarvosana
KEngät ovat lämpmät jos pysyy liikkeessä, mutta jos seisoo kylmällä alustalla (esim bussia tai junaa odottaessa) hohkaa kylmä nopeasti kenkiin. Tämä on toki mahdollista korjata pohjallisella. Jalassa kengät ovat verrattavissa villasukkiin ne eivät rajoita jalan liikkuvuutta mitenkään ja pitävät jalat lämpimänä. Kuvien pohjalta olin hieman epäilevä pohjan tarjoamaa pitoa kohtaan, mutta huoli oli turha kengät eivät ole ollenkaan liukkaat käytössä. Kenkiä olen käyttänyt -5 asteesta -20 asteen pakkasiin, enkä itse ole käyttänyt pohjallista tai villasukkia kengissä. Itselle pienemmissä pakkasissa kengät olivat ehkä hieman turhan lämpimät.
Riina R. 24.11.2021
Yleisarvosana
Pari viikkoa olen ehtinyt käyttää kenkiä ja vielä ei ole ollut kovia pakkasia, alimmillaan -5 astetta. Kengät ovat olleet näissä olosuhteissa tosi lämpöset, pehmoset ja ihanan tuntuset jalassa. Tykkään kovasti ulkonäöstä ja ovat kaposat. Vettä nämä ei kestä juuri yhtään ja pari kertaa märemmällä kelillä on villasukatkin litimärät. Pitää keksiä plussakeleille toiset kengät
Anonyymi 13.11.2021
Yleisarvosana
Ihanan pehmeät ja kevyet jalassa.