Tuotteet‪» Paljasjalkakengät‪» Aikuisille‪» Vapaa-ajan kengät‪» Bohempia Hoska‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 28.10.2021
Yleisarvosana
Sopii leveille jaloille, joissa on korkeampi jalkatuki ja leveämpi kantapää. Lyhyen upotustangon ansiosta sitä voidaan säätää vain rajoitetusti, se joko sopii tai ei. Valmistajalla on valikoimassaan myös malleja, joissa on pidempi upotus. Memory Foam -pohjalliset - voit ottaa ne pois tai vaihtaa, jalkapäässä on myös hieman volyymia tarvittaessa. Yksi markkinoiden laajimmista BFS:istä. Vegaani. Mittaan 25,8 cm ISL ja 10,3 cm leveä. Onnittelut kaupalle ja mutkaton toimitus Saksaan sekä hyviä neuvoja! Kiitos!
Maija K. 29.8.2021
Yleisarvosana
Ostin tavallista leveämmän mallin, en osaa päättää, olisinko tarvinut tämän leveämmän mallin vai sittenkin yhden koon pidemmät. Joka tapauksessa nyt kävelty näillä 8km eikä painanut pikkuvarpaaseen ja oli muutenkin hyvä kävellä:) Ensin painoi vähän kantapään kohdalta, mutta se ongelma on jo lyhyellä käytöllä poistunut. Nämä eivät paina myöskään jalkapöydän päältä.
Sanna K. 14.8.2021
Yleisarvosana
Leveämpi lesti vihdoin riittävän tilava leveydestä lyhyehköön, mutta leveään jalkaan.