Tuotteet‪» Paljasjalkakengät‪» Lapsille‪» Talvi‪» Tikki Beetle lasten talvikengät‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 21.8.2022
Yleisarvosana
Talvikengäksi liian ahdas, eikä näin ollen lämmittänyt jalkaa. Välikausikenkänä toimi oikein hyvin, kun suojasuihkeella sai kengän pitämään vettä.
Anonyymi 12.8.2022
Yleisarvosana
Kerrassaan ihana kengät. Pehmeät, joustavat, laadukkaan oloiset. Eivät tosin kunnon talvikengät mielestäni. Meillä näillä mentiin kun asteet painuivat nollaan, mutta maassa ei vielä kunnon hankea.
Anonyymi 11.8.2022
Yleisarvosana
Menetti muotonsa hyvin nopeasti ja muuttui löysäksi ja ikävän näköiseksi. Muuten oli kyllä kestävä ja lämmin kenkä.
san...@...om 3.8.2022
Yleisarvosana
Lämpimät ja kestävät, sekä hyvin taipuisa pohja. Sinut miinus lyhyestä varresta sekä siitä että meni nopeasti ”muodottomaksi” eli venyi ja ”muotoutui uudelleen” muodottomiksi
Emilia P. 1.4.2022
Yleisarvosana
Kauniit ja lämpimät kengät! Kumpikin lapsista on tykännyt kovasti näistä. Pohjalliseksi vaihdettiin villapohjalliset. Jos vartta olisi vähän enemmän, niin nämä olisivat aivan täydelliset talvikengät.
Riia L. 10.2.2022
Yleisarvosana
Normaali leveään/korkeaan jalkaan kuulema ihan hyvät. Poika 14v
Lotta P. 18.11.2021
Yleisarvosana
Kengät ovat käytännölliset ja hyvännäköiset. Aistiherkän 10-vuotiaan lempparikengät.
Lucie C. 2.11.2021
Yleisarvosana
Ostin tikkit melkein 5-vuotiaalle pojalleni, ne ovat erittäin kauniita, lämpimiä ja poikani mielestä ne ovat erittäin mukavia. Huolellinen ja nopea toimitus. Olemme iloisia 🤗
Anonyymi 1.11.2021
Yleisarvosana
Olen kaikin puolin tyytyväinen kenkiin. Koko vastaa mielestäni ilmoitettuja mittoja, lesti on sopiva lapseni jalalle ja kengät ovat lämpimät. Lisäksi lapsi oli todella iloinen siitä että löytyi vihdoinkin hänelle mieluinen väri kenkiin.
Velina B. 30.10.2021
Yleisarvosana