Tuotteet‪» Paljasjalkakengät‪» Aikuisille‪» Vapaa-ajan kengät‪» Leguano Go‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
kim...@...fi 9.8.2022
Yleisarvosana
Erinomainen. Kenkä hengittää hyvin. Istuu mukavasti, ei hiertymisiä aiheuttavia kohtia. Ollut kovassa käytössä ja edelleen ehjä, erittäin kestävä rakenne näin kevyeksi kengäksi.
Anonyymi 3.8.2022
Yleisarvosana
Erinomaiset kengät
Reetta K. 23.2.2022
Yleisarvosana
Todella kauniit ja mukavat jalassa!! Itse poistin kultaisen leguano merkin naruista ja tuli kivemman näköiset omaan silmään.
Heidi K. 3.12.2021
Yleisarvosana
Kevyet, mukavat ja nätit tossumaiset kengät. Istuvat omaan 26,5cm pitkään ja 10,5cm leveään suoran malliseen jalkaan loistavasti. Kenkiin otin aika reilun käyntivaran. Miinuksena kenkien iltin/etuosan reunan kanttaus hiertää/ tuntuu karkealta omaan jalkaan jollei sukka ulotu nilkan yli, en siis käytä varrettomien kanssa. Nauhat ovat myös liukasta materiaalia joten joutuu solmimaan tuplarusetille.
Anonyymi 16.9.2021
Yleisarvosana
Ensimmäisten viikkojen aikana on tullut todettua, että kengät ovat erinomaiset! Toki omat jalat ovat joutuneet totuttelemaan paljasjalkakenkien käyttöön, mutta se on odotettua. Suosittelen.
Eija K. 9.6.2021
Yleisarvosana