Tuotteet‪» Paljasjalkakengät‪» Aikuisille‪» Juoksukengät‪» Saltic Fura miesten‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 15.6.2022
Yleisarvosana
Muutaman viikon sisäänajon aikana kengät on osoittautunut hyväksi hankinnaksi. Mukava kävellä, leveä lesti ja varsinkin varpailla riittävästi tilaa 👌🏼
Anonyymi 5.6.2022
Yleisarvosana
Nämä sopii monenlaiseen maastoon ja kestää kosteuttakin. Toimivat kengät lenkkeilyyn. Sopii hyvin myös erittäin leveään jalkaan. Hyvä leveä lesti.
Anonyymi 14.4.2022
Yleisarvosana
Jo ensiaskeleella tunsin nämä hyvinä. Hyvä lesti ja tossumainen tuntuma, mutta näyttää hyvältä. Jopa teini totesi, että noihan näyttää hyvältä! Mielestäni näyttävät paremmalle livenä kuin kuvissa. Olen ehtinyt kävellä näillä vasta joitakin kilometrejä, mutta olen tyytyväinen. Näillä on helppo kävellä, eikä ole säikähtänyt kosteita olosuhteita. Lätäkkökengät nämä tuskin on kuitenkaan. Pohja on sen verran ohut, että pikkukivet tuntuvat pohjan läpi.
Anonyymi 29.3.2022
Yleisarvosana
Dietmar M. 22.2.2022
Yleisarvosana
Der Schuh ist ein echter barfußschuh. Leicht, biegsam und sohlenechter Abdruck und Stabilisation . Würde ich wieder kaufen. Auch würde ich den Schuh wieder produzieren, nur für das Sohlenmaterial würde ich etwas wählen. Genauso dünn und durchlässig, was bei diesem Schuh genial ist. Jedoch würde ich auf ein geräuschdämpfenderes Gummimaterial wie VIVO es verwendet zurück greifen. Eine sehr dünne Vibram Sohle... Kenkä on todellinen paljasjalkakenkä. Kevyt, joustava ja totuudenmukainen pohjan vaikutelma ja stabilointi. Ostaisin uudelleen. Valmistaisin kengän uudelleen, mutta valitsisin vain pohjamateriaaliksi jotain muuta. Yhtä ohuet ja läpäisevät, mikä on loistavaa tässä kengässä. Valitsisin kuitenkin enemmän melua vaimentavan kumimateriaalin, kuten VIVO käyttää. Erittäin ohut Vibram-pohja...
Anonyymi 5.11.2021
Yleisarvosana
Sopii erittäin hyvin Ja palvelu oli erinomaista 😊
Daniel L. 11.8.2021
Yleisarvosana
Hyvä kenkä! Erittäin monipuolinen, vaikka mokkatyylistä pintaa pitää vähän varjella. Todella kevyt ja asiallinen kokonaisuudessaan :)
Tuomas S. 10.8.2021
Yleisarvosana
Hienot ja erityismukavat. Jos osoittautuvat myös kestäviksi niin ovat parhaat paljasjalkakengät mitä olen koittanut. Minulla on ollut monta paria Vivoja ja yhdet Xerot sekä jotkut saksalaiset jotka ostin Prahasta ja jotka kestivät alle puoli vuotta.
Sanja K. 3.8.2021
Yleisarvosana
Koko 39, sopiva koko 25,2cm jalkaan. Itsellä melko kapea ja matala jalkaterä, mutta täydelliset lisäpohjallisten kanssa. Yksi tähti tippui pois, koska toisen kengän pohjan liimaus alkoi repsottamaan kärjestä jo muutaman viikon jälkeen. Tämä saatiin kuitenkin korjauttua suutarilla takuuseen, joten siitä pointsit Natural Movementille! Todella kevyet, pehmeät ja joustavat kengät kaikkeen käyttöön. Näillä rymyää metsissä ja kallioilla yhtä hyvin kuin kaupungin kaduilla.
Joni T. 2.7.2021
Yleisarvosana
Erinomaiset kengät sopivuudeltaan. Sain pitkästä aikaa laittaa jalkaan omaa kokoa enkä ylisuuria leveän jalan vuoksi. Laatukin vaikuttaa hyvältä.
Anonyymi 22.6.2021
Yleisarvosana
Leveähkö lesti ja ehkä karvan korkeammat.