Tuotteet» Paljasjalkakengät» Aikuisille» Juoksukengät» Saltic Fura naisten»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 20.8.2021
Yleisarvosana
Taipuisat kengät ohuella pohjalla. Vähän vaikea saada jalkaan ellei löysää nauhoja kokonaan, mutta kantapäässä oleva lenkki +kenkälusikka auttavat. Vaihdoin joustonauhat pikalukolla alkuperäisten tilalle. Pitävät vähän kosteutta ja saa mukavasti kiristettyä. Sopii leveähköön jalkaan hyvin, varpaille on mukavasti tilaa leveys- ja korkeussuunnassa.
Sanna R. 5.8.2021
Yleisarvosana
Aivan loistavat kengät! Kun laitoin ensimmäisen kerran jalkaan, pelkäsin, että kenkä hiertäisi kantaosan yläreunasta, mutta ei sinne päinkään! Nahka mukautui välittömästi jalan muotoon, eikä kenkä ole missään vaiheessa tarvinnut "sisäänajoa". Kengät vaikuttivat aluksi hirmuisen väljältä korkeussuunnassa, mutta kun kiristin nauhat ja ryhdyin käyttämään jalkineita, niiden muoto mukautui saman tien omaan jalkaan ja nyt ne ovat aivan kuin minulle tehdyt. Pohja on hyvin ohut, joten maan muodot tuntuvat tarkasti. Ulkomuoto on saanut jo paljon ihailua; kenkä on persoonallinen ja menee hyvin niin farkkujen kuin hameenkin kanssa. Vesikelillä en ole käyttänyt, mutta vaikuttaa siltä, että kengät eivät säikähdä ihan pienestä kosteudesta. Mukana tuli vielä suihkutettava kosteussuoja, jolla saa lisää vedenpitävyyttä.
Anonyymi 31.7.2021
Yleisarvosana
En tiedä, miten voin enää laittaa mitään muita kenkiä jalkaan. Nämä paljasjalkakengät on ku tehty mun leveille jaloille: on tilaa liikkua vapaasti kengän sisällä, on pehmeyttä, joustoa ja tyyliä. Oon koukussa. Aivan huiput kengät.
Anonyymi 4.6.2021
Yleisarvosana
Aivan huiput! varpailla on tilaa reilusti tämä olikin toiveenani että varpaat saavat asettua luonnolliseen asentoonsa, pohja on ohut ja pitävä, kivan näköiset.
Pauliina T. 24.5.2021
Yleisarvosana
Todella hyvät kengät muutaman viikon käytön perusteella. Itsellä käytössä ohut lisäpohjallinen ja vaihdoin joustavat pikalukkonauhat, jolloin kenkä helpompi saada jalkaan. Ihana tilava toebox ja silti kengän saa napakasti nauhoitettua jalkaan. Näyttäisi kestävän myös kosteutta ja likaa. Pohja sopivan joustava, olen pystynyt käyttämään soratielläkin, mutta silti paljasjalkakenkäfiilis säilyi. Pito myöskin hyvä, toimi märällä kalliolla. Ainoa miinus on se, että iltissä ei ole nauhoitukselle lenkkiä.
Tanja S. 18.5.2021
Yleisarvosana
Vihdoinkin on leveyttä! Kaikin puolin muutenkin hyvän tuntuinen kenkä jalassa, kestää myös pientä kosteutta, kun käsittelee mukana tulevalla suihkeella.
Asiakaspalvelija Hanna J. 7.4.2021
Parhaat. Paljasjalkakengät. Ikinä. Oikeastaan parhaat kengät mitä olen koskaan omistanut!