Tuotteet» Paljasjalkakengät» Lapsille» Vapaa-ajan kengät» Affenzahn Lasten kesäkengät»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Sanna R. 20.9.2021
Yleisarvosana
Mª José P. 18.8.2021
Yleisarvosana
Hyvä laatu, hieman tiukka. Hyvä materiaali. erittäin kiva.
Anonyymi 16.6.2021
Yleisarvosana
Kevyet kesätennarit, hyvä ja pitävä tarrakiinnitys. Vaikka meillä lapsen jalan koko menee juuri hieman kahden koon väliin, niin silti isompi koko istuu hyvin, ei lonksu jne. Kätevät kuivalla kesäsäällä ja aika kivan näköiset! Hyvät luonnossa liikkuessa, kiipeillessä, juostessa.
Anonyymi 15.6.2021
Yleisarvosana
Meidän makuun liian jäykät ja reunoiltaan "kovan tuntuiset", vaikka ilmeisesti käytössä notkistuvat.
Anonyymi 27.5.2021
Yleisarvosana
Kapeahko lesti mutta juuri sopivat minun pienelle lapsenlapselleni. Reipas 1,5- vuotias haluaa laittaa kengät jalkaansa aina kun näkee ne😊
Anonyymi 11.5.2021
Yleisarvosana
Cecilia P. 4.5.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 29.4.2021
Yleisarvosana
Kevyet kengät, taaperon helppo tallustella ulkona.
Anna S. 21.4.2021
Yleisarvosana
Kivan taipuisa pohja. Materiaali sen verran tukevaa, että on lapsen helppo pukea kengät jalkaan. Läpän sisäpuolen kuva oli iloinen yllätys lapsille. Otin isomman koon, koska meidän lapsilla leveä lesti ja tämä kenkä on kapeahko. Hyvin pysyy reilummankin kokoinen kenkä meidän lasten jalassa. Ensikokeilemalta lapset olivat vähän sitä mieltä, että kenkä hiertää nilkasta, mutta sen jälkeen ei ole kuulunut valituksia tai ollut jälkiä.
Nimimerkki Päpy 8.6.2021
Kengät hiertävät taaperon kantapäihin, koska materiaali on liian jäykkää. Joustamattomuus oli suuri pettymys.
Pauliina M. 20.4.2021
Kivan näköiset kengät ja hyvin keksitty kuvallinen vihje, jolla lapsi saa itse kengän oikeaan jalkaan. Lapsilleni ilmeisesti kuitenkin liian kapeat, toinen valitti kengän puristavan, nuorempi sanoi "ai ai". Kantapäätä ympäröivä osa todella kova, ja kenkä ylipäätään jäykempi kuin oletin. Muistuttavat tuntumaltaan omia kiipeilytossujani.