Tuotteet‪» Paljasjalkakengät‪» Lapsille‪» Välikausi‪» BLifestyle lasten välikausi kengät "Pesukarhu"‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 12.3.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 16.9.2021
Yleisarvosana
Kului todella nopeasti. Ei jatkoon 70e kengiksi.
Hanna S. 7.9.2021
Yleisarvosana
Kiva, joustava ja todella siistin näköinen kenkä jalassa. Kaunis tummansininen väri.
Paula R. 24.8.2021
Yleisarvosana
Pari viikkoa käytetty, vaikuttavat oikein mainioilta. Lapsi osaa laittaa itsekin jalkaan ja kiinni. Käsitelty suihkeella ja pysyneet kuivina märällä kelilläkin.
Julia K. 19.8.2021
Yleisarvosana
Joustavat ja hyvät kengät välikauteen. Kuluivat nopeasti käytetyn näköisiksi.
Anonyymi 2.5.2021
Yleisarvosana
Todella hyvät kengät. Ainoa miinus on että kärki meni tosi nopeasti huonoksi vaikka käsittelin lasten kengät ennen käyttöä ja muutaman käyttökerran jälkeen suojasuihkeella.
Elsa L. 18.8.2021
Kenkä meni muutamassa käyttökerrassa epäsiistin ja todella kuluneen näköiseksi. Muutoin ihan ok kenkä, tosin tarrat meillä niin kireällä kuin saa, jotta pysyy jalassa. Tämä merkki ei jatkoon meillä nopean kulumisen vuoksi.
Tiina K. 16.4.2021
Laadukkaan oloiset ja kauniit kengät. Mitoitus on reilu, koko näyttäisi vastaavan taulukkoa. Nilkastakin nämä on aika reilut, mutta juuri ja juuri riitti säätövara lapselle, kun otin hänelle isomman koon (pienempi olisi ollut ehkä vähän nafti). En suosittelisi hoikkajalkaiselle. Ei ole notkein pj-kenkä uutena, mutta ei jäykinkään; todennäköisesti vielä pehmenee käytössä.