Tuotteet‪» Paljasjalkakengät‪» Aikuisille‪» Vapaa-ajan kengät‪» Be Lenka Champ‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Laura M. 15.3.2022
Yleisarvosana
Todella ihanat jalassa. Leveä lesti sopii aika leveäänkin jalkaan
Anonyymi 9.9.2021
Yleisarvosana
Olen iloinen että löysin omaan rentoon tyylii sopivat pj kengät. Todella mukavat jalassa ja sopii leveään lättäjalkaan. Nämä on hyvät kaupunkikengåt jokapäiväiseen menoon. Nahka kannattaa rasvata. Ainoa huono puoli on Be lenkan papumainen sisäänpäin suuntautuva muoto, vähän niin kuin sulkumerkit: ( ) Koen että oma jalka ei kaarru niin paljon kun kenkä antaa näyttää.
Anonyymi 28.8.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 27.5.2021
Yleisarvosana
Ihanan pehmeä kenkä, ei tunnu/häiritse eikä paina jalkoihin mistään. Malli kivan sporttinen ja värikin beigessä lähes kaikkeen sopiva. Miinuspiste iltistä/läpästä, joka kävellessä liikkuu ulkosyrjälle, koska nauhat eivät mene läpän läpi mistään kohtaa. Ei auta, vaikka laittaisi kengännauhat kireämmälle.
Jarkko K. 25.5.2021
Yleisarvosana
Laadukkaan oloiset ja kevyet kengät. Mukavat jalassa. Ainoa miinus tulee räpylämäisestä olemuksesta, mikä toki on paljasjalkakengille tyypillistä. Omani ovat toki myös isot kooltaan, mutta suoraan ylhäältä todella huvittavan näköiset. Muista suunnista tyylikkäät. Esittelykuvissa voisi olla yksi kuva, jossa tuo todellinen leveys kävisi ilmi.
Julia H. 24.5.2021
Yleisarvosana
Hyvät leveälle lestille. Mukavat ja pehmeät jalassa. Mies kelpuutti nämä arkitennareiksi oikein mielellään, ei ollut aiempaa kokemusta pj-kengistä. Huippulöytö siis!
Suvi V. 19.4.2021
Yleisarvosana
Ostin ekoiksi PJ-kengiksi vapaa-ajan käyttöön. Tosi tyylikkäät ja mukavat jalassa.