Tuotteet» Paljasjalkakengät» Lapsille» Vapaa-ajan kengät» Beda Barefoot välikausi kengät»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 15.10.2021
Yleisarvosana
Laatu on hyvä, näytän kuin sukka
Nicolina M. 7.10.2021
Yleisarvosana
Sekä lapset että vanhemmat todella pitävät näistä kengistä! Ne ovat leveitä, pehmeitä, mukavia, lämpimiä ja tiukkoja. Melko paksu, se on noin 15 astetta, lapset ovat ehkä hieman liian lämpimiä jaloillaan. Ainoa haittapuoli on, että mokka likaantuu helposti. Sileä nahkainen pinta olisi ollut helpompi huoltaa.
Anonyymi 19.9.2021
Yleisarvosana
Ihanan pehmeät ja taipuisat kengät leveälestiseen taaperon jalkaan.
Jaana A. 13.9.2021
Yleisarvosana
Varpaille mukavasti tilaa ja helppo pukea jalkaan. Saa hyvin kiristettyä, vaikka ei ole kovin pullea jalkaisella käytössä. Varpaat on pysyneet hyvin kuivina, vaikka kostealla nurmikolla on kulkenut.
Laura P. 7.9.2021
Yleisarvosana
Lapselle erittäin mieleiset kengät joten tilattiin jo toiset samanlaiset isommassa koossa vain. Joustavat, pehmeät ja kestäneet hyvin kosteuttakin.
Alexandra N. 6.9.2021
Yleisarvosana
Ihanan pehmeät ja letkeät kengät joista lapset tykkää. Vielä kun varsi olisi hiukan korkeampi ja vedenpitävyys hieman parempi nämä olisivat aivan loistavat. Todella hyvät kengät kuitenkin kokonaisuudessaan!
Anonyymi 3.9.2021
Yleisarvosana
Kengät olivat päältä pehmeät ja lesti tilava. Pohja oli taipuisa mutta kuitenkin jämäkkäkin. Miinusta että tikkaus purkaantui tarrasta viikon käytön jälkeen.
Anonyymi 3.9.2021
Yleisarvosana
Hyvät kengät leveään ja korkeaan jalkaan. Lapsi saa itse hyvin puettua ja riisuttua kengät. Miinusta mokkanahkapinnasta, joka helpommin likaantuu ja kuluu kuin aiemman mallin pintanahka.
Sari P. 1.9.2021
Yleisarvosana
Kauniit ja käytännölliset kengät! Helppo pukea jalkaan kun ovat leveää mallia ja menevät varmasti syksymmälläkin paksun sukan kanssa. Pohja tosi letkeä ja parhaimmat heijastimet mitä olen missään lastenkengissä nähnyt! Suojasin nämä Collonil -suihkeella.
Tia L. 28.8.2021
Yleisarvosana
Nämä ovat meillä nyt kolmannet Beda Botyn saman mallin välikausikengät. Väri on Mia ja koko 34 20 cm ja n. 8 cm leveään jalkaan. Ilmoitettu sisämitta 21.9 cm pitää täsmälleen paikkansa, mitä vähän jännitin koska talvikengät olivat paksumman vuoren takia 0.5 mm pienemmät. Ihan alkuun tyttö sanoi, että tuntuu isolta, mutta ekan käytön jälkeen sanoi, että pienemmät voi laittaa eteenpäin. Näissä uusissa on kaunis väri ja tasainen mokkanahkapinta, tykätään tosi paljon. Jatkossa toivoisin, että Beda kehittäisi kengän iltiä, niin että se olisi umpinainen edes vähän korkeammalle. Muuten nämä ovat täydelliset tytön aistiyliherkkään jalkaan. Pohjat ovat letkeät, kengässä on tilaa myös korkeussuunnassa varpaille ja myös vuori on pehmeä. Meillä elokuu on alkanut sateisena, joten nämä ovat olleet jo käytössä koulussa. Ilmojen viiletessä vaihdan kenkiin villapohjallisen, ja tyttö tarkenee näillä jopa pienellä pakkasilla. Tarrat ovat todella pitkät ja voilla olla, että joudun lyhennyttänään niitä suutarilla.
Jenni L. 15.3.2021
Yleisarvosana
Laadukkaan ja mukavan oloiset leveälestiset kengät. Lapsi tepastellut niillä vasta sisällä. Ei haluaisi riisua niitä :)
Anonyymi 26.8.2021
Yleisarvosana
Aina tyytyväinen bedan kenkiin, näihin myös!
Anonyymi 25.8.2021
Yleisarvosana
Kauniit ja laadukkaat kengät. Kestävät hyvin märkiäkin kelejä ja suojasuihkeella suojattuna ei keltainen värikään ole ehtinyt kovasti harmaantua. Lapsen helppo laittaa itse jalkaan ja ottaa pois. Pieni miinus, että läppä menee herkästi ruttuun kenkien kiristäessä. Jos lapsen jalka on kovin kapea, ei kenkää saa tarpeeksi kireälle. Ovat siis ehdottomasti parhaat korkeammalle ja leveämmälle jalalle. Mahtuu myös paksu sukka hyvin.
Sofia S. 22.8.2021
Yleisarvosana
Vihdoinkin löytyi kengät, joissa on lapselle sopivan leveä lesti! Hän pukee nämä mielellään jalkaan. Kevyet, simppelit ja nätit. Ei ainakaan vielä ole jalat kastuneet.
tar...@...om 20.8.2021
Yleisarvosana
Ekojen käyttökokemusten perusteella oivat vk-kengät, sadekelillä lapsen varpaat pysyi kuivana ja nupukkipinta oli helppo putsata sitten kun pinta oli kuivunut. Varsinkin nuorempi lapsista vallan rakastui uusiin kenkiinsä.
Elina S. 19.8.2021
Yleisarvosana
Suuri plussa helppo puettavuus. Ylätarran saa soivasti "nalkkiin" nahkalenkkiin, niin ei karkaa. Sopivan leveä lesti, joustaa hyvin. Kestää hyvin kosteat kelit, kovalle sateelle sit saappaat. Ainoa miinus käyttäjän ja äidinkin mielestä on ettei ollut "paloautonpunaiset" kengät, mutta keltaiset voi onneksi laskea ambulanssikengiksi ;) Enemmän kuin tyytyväinen näihin kenkiin!
Anonyymi 23.7.2021
Yleisarvosana
Hyvin kestivät karkailut kuralätäköihin hetkellisesti. Leveä lesti taaperon jalkaan. Hyvät heijastimet kengissä. Mokkanahka menee käytössä nopeasti pinnalta käytetyn näköisesti, mutta tyypillistä mokkanahalle, etenkin lapsen käytössä.
Anonyymi 24.6.2021
Yleisarvosana
Todella taipuisat ja hyvä kengät. Aika hyvin pitää vettä, mutta ei lätäkköleikkejä. Miinusta lyhyistä tarroista, kun laittaa lapsen jalkaa kenkään, niin herkästi lähtee pois metallipidikkeistä. Tilaa on hyvin varpaille ja ns varpaiden harottajalle. Pohja on rullaavampi kuin Affenzahnin kudotuissa kesäkengissä tai traileissa samoin taipuisampi verrattuna Baby bare-merkkiin. Lapsella matala jalka, normaali nilkka. Syksyksi katson korkeammalla varrella olevat, nyt keväällä menevät hyvin. Voi pitää aamukasteella ja kylminä kesäpäivinä.
Anonyymi 26.5.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 27.4.2021
Yleisarvosana
Kevyet, helpot lapsen itse pukea
Helena N. 13.4.2021
Yleisarvosana
Hyvät kengät reilu 1-vuotiaalle kevään ensimmäisiin kuiviin keleihin ja kesän viileyteen. Sopivan ohut ja letkeä kenkä. Paras, kun on niin leveä. Korkeussuunnassa matalahko.
Anonyymi 4.4.2021
Yleisarvosana
Siistit kengät ja kestäneet meillä hyvin käyttöä. Kannattaa suojata kosteudelta vaikka merkintöjen mukaan pitävät vettä.
Anonyymi 3.4.2021
Yleisarvosana
Vaikuttaa oikein hyviltä kengiltä. Mahtuu leveämpikin jalka. Joustavat.
Laura H. 17.3.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 16.3.2021
Yleisarvosana
Sanna S. 17.2.2021
Yleisarvosana
Kengät ovat sopivan leveät ja heijastin varressa on hyvä juttu. Värivalikoima voisi olla laajempi, enemmän neutraaleja värejä.