Tuotteet‪» Paljasjalkakengät‪» Aikuisille‪» Vapaa-ajan kengät‪» Talvi‪» Peerko Frost‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Aivi A. 1.12.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Tuote oli kuvauksen mukainen ja kuvista nähty ja se saapui paljon luvattua nopeammin. Olen erittäin tyytyväinen.
Anonyymi 14.10.2022
Yleisarvosana
Kuin peerko Go mutta vuorella. Mitat kokotaulukossa ovat täsmälleen samat, mutta itseltä vuori verotti sen verran paljon, että vaikka go istui täydellisesti, frost oli samassa koossa liian pieni. Meni palautukseen. Muuten laadukkaan tuntuinen, mutta pitäisi ottaa yksi koko normaalia isompi
Anonyymi 2.10.2022
Yleisarvosana
Tyylikkäät ja ah, niin mukavat, paljasjalkakengät! Näiden jälkeen on vaikea laittaa muita enää jalkaan… 🤎
Anonyymi 24.9.2022
Yleisarvosana
Kastanjan väriset kengät omaan silmään todella nätit. Kengät on kevyet ja mukavat, olen tyytyväinen hankintaan. Pohjan kuviointi ei vaikuta kovin pitävältä liukkaita ajatellen, mutta tästä ei ole vielä omakohtaista kokemusta ennen talvea.
Kaia M. 9.9.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 2.8.2022
Yleisarvosana
Ihan ok leveys myös räpylä-lestille, ulkonäöstä ei moitittavaa. Valinnanvaraa itselläni ei ollut kokoa isompaan villavuorillisessa versiossa, mutta lopulta päädyin pienempään koska kantapää kuitenkin alkaa nousta liian isoissa kengissä.
Anonyymi 15.2.2022
Yleisarvosana
Luulin, ettei Peerko Empiren rinnalle voi löytyä mitään edes lähelle yhtä hyvää kenkää, mutta onneksi erehdyin ja Frostit palvelevat silloin kun Empiret eivät ole tarpeeksi lämpöiset. Frosteissa ei ole vetoketjua ja siitä ehkä pieni miinus. Muutoin ihan valtavan mukava ja tilava kenkä jopa -10 asteeseen.
Aliisa L. 4.1.2022
Yleisarvosana
Ihanat kengät! Lämpöiset, varpailla tilaa liikkua. Villasukatkin mahtuvat hyvin ja tuovat lisää lämpöä. Olen käyttänyt 20 asteen pakkasella ja hyvin tarkenee, jos on kokoajan liikkeessä. Aion tilata jatkossakin Peerkon kenkiä.
Katri K. 2.11.2021
Yleisarvosana
Ihanat kylmän ajan kengät, varpaille hyvin tilaa, suosittelen!
Riia L. 7.10.2021
Yleisarvosana
Ihanat talvikengät. Suhteellisen lämpöiset ja ollut minulla ainoina talvikenkinä käytössä. Hyvin mahtui lisäpohjallinen. Minä pidän pelkkää villasukkaa. Normi leveään ja korkuiseen jalkaan hyvät. Suosittelen. 😊 Ihan lenkille lenkille tarvitsee kunnolla pakkasta et varpaat ei sula.
Anonyymi 1.7.2021
Yleisarvosana
Ingegerd B. 4.2.2021
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Ihastuttavat mukavat talvikengät. Sopii täydellisesti.
Laura O. 2.2.2021
Yleisarvosana
Todella mukavat jalassa heti alusta pitäen. Olen käyttänyt näitä -20 asteen pakkasilla ja jalat ovat pysyneet lämpiminä liikkuessa. Tilasin reilun koon ja kenkä istuu jalassa hyvin vaikka onkin tilava. Sininen väri on kaunis.
Anonyymi 30.1.2021
Yleisarvosana
Erinomaiset talvikengät! Jalkaani sopiva muotoilu, ei liian liukas pohja, lämmin vuori, ulkonäkö myös kiva. Hyvin neutraalin näköiset pj-kengiksi. Menee niin ulkoillessa kuin siistimpien vaatteiden kanssa. Koko 38 on reilu 23 cm jalkaan, mutta hyvä talvikengässä villasukan kanssa. Liikkeessä tarkeni -25C. Ei valittamista, paitsi toinen nauha tosin kului katki kuukaudessa.
Johanna K. 20.1.2021
Yleisarvosana
Mukavan lämpöiset, lisäsin huopapohjallisen niin nyt aivan täydelliset, näillä on mukava kävellä pidempikin lenkki.
Janne P. 19.1.2021
Yleisarvosana
Riittävän leveä ja miellyttävä jalassa👍
Nelli H. 2.1.2021
Yleisarvosana
Kengät on ollut käytössä nyt melkein kaksi viikkoa. Ovat jalassa todella kevyet. Tuntuvat laadukkailta eivätkä ole ainakaan kauhean liukkaat. Ehkä jossain alle -10 asteessa tarkenee liikkeessä tavalliset sisäsukat jalassa ja luultavasti sen kylmemmässä villasukat lisänä. Lesti omaan jalkaan tarpeeksi leveä eikä haittaa vaikka varpaiden kohdalta sivuissa on hieman ylimääräistä tilaa.
Saija S. 29.12.2020
Yleisarvosana
Ihan parhaat kengät. Mukavampia ei voisi toivoa.