Tuotteet‪» Paljasjalkakengät‪» Aikuisille‪» Ballerinat‪» Xero Shoes Phoenix‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 18.6.2022
Yleisarvosana
Kauniit ja tyylikkäät ballerinat, jotka sopii moneen tilanteeseen! Kantapään yläosassa oleva pehmike auttaa kantaa pysymään paikallaan. Matalahko kärjestä, painoi hiukan alkuun reunan kohdalta mutta tuntuu jo mukautuneen lyhyen käytön jälkeen.
Sini V. 7.9.2021
Yleisarvosana
Kauniit ja laadukkaat kengät. Koko on reilu, joten kannattaa valita tavallista pienempi koko.
Anonyymi 4.9.2021
Yleisarvosana
Kiva kenkä myös siistimpään käyttöön. Koko vastaa hyvin ilmoittettua. Yllättävän kova, mutta silti joustava pohja.
Anonyymi 1.9.2021
Yleisarvosana
Kengät ovat nätit ja niitä ei uskoisi paljasjalkakengiksi ulkonäön perusteella. Varvasosa on ahdas, joten oikeaa kokoa kannattaa miettiä.
Anonyymi 28.8.2021
Yleisarvosana
Tuote vaikutti laadukkaasti tehdyltä ja kivan näköiseltä. Kengät olivat kuitenkin käyttökelvottomat, koska kärkiosan yhdistävä sivusauma oli niin paksu ja jäykkä, että se hiersi parissa tunnissa ihon jalkapöydän päältä rikki, vaikka jaloissa oli sukat.
Anonyymi 15.8.2021
Yleisarvosana
Aivan täydellisen ihanat ja kauniit kengät, luulenpa että näistä hankitaan toinen pari luottokengiksi ihan vain kesympään käyttöön esim. oopperassa käyntiä ja muita (sisä)tilaisuuksia varten. Nämä kengät saivat minut uskomaan että kaikelle naisellisuudelle ja siroudelle ei tarvitsekaan heittää hyvästejä pj-kenkiin siirtyessä. Yhden tähden pudottaa matalahko malli. Kun valmistajan oman muotoillun pohjallisen nappaa pois niin tilaa tulee kyllä, mutta ei ainakaan minun varpailleni siltikään tarpeeksi. Siten siis ohuinkin mahdollinen kengän käyttöikää pidentävä pohjallinen on poissuljettu, mikä on harmi. Olen myös hiertymäaltista sorttia ja kyllä vain näilläkin pikkuvarpaiden kylkiin sain mojovat vesikellot muutamalla ensimmäisellä käyttökerralla, ja sisäänajetuillakin kengillä pidemmillä kesäisillä kaupunkirupeamilla myös jalkapöydän syrjiin tuli lähes poikkeuksetta hiertymää vaikka en mitenkään äärimmäisen rintavajalkainen kai ole. Näiden kenkien kaveriksi kun oli hieman hankala löytää avokassukkaa joka ei tulisi rumasti näkyviin. Turhamaisuudesta siis kai sakotetaan ;) Yhtäkaikki, siro leikkaus ja nahkatekstuurien vaihtelu vain ovat niin upeat että taatusti ostan toiset, kenties kolmannetkin.
Anonyymi 12.6.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 27.5.2021
Yleisarvosana
Erittäin kiva. Ne ovat erinomaisia muodolliseen käyttöön. Pohja on hieman paksumpi kuin mieluummin, ja ylempi nahka on hieman jäykkä, mutta ne ovat silti yksi parhaimmista vaihtoehdoista, joita olen nähnyt.
Sinikka S. 10.4.2021
Yleisarvosana
Todella kauniit kengät ja hyvin istuvat tällaiseen rintavaankin jalkaan. Varvastila on hieman matalahko kuitenkin. Vielä en ole ehtinyt käyttää kuin lyhyitä hetkiä niin käyttökokemusta ei oikein ole et kuinka pehmenevät käytössä. Hieman jäykät ovat näin aluksi nahkaa kun ovat.
Nimimerkki Kenkäkauppiaan painajainen 16.7.2021
Ensivaikutelmaltaan oikein hyvät kengät. Työ vaikuttaa viimeistellyltä, nahka on sileää ja pehmeää. Pituuden puolesta aavistuksen nafti, mutta jalassa hölskyy kun poistaa pohjallisen, eli uskoakseni koko on oikea ja sanoisin että vastaa hyvin kokoaan. Varvastila tuntuu vielä uutuuttaan matalalta, mutta uskon että näistä tulee pehmetessään oikein mukavat ja luotettavat kaverit. Muotoilu tekee näistä sirommat kuin paljasjalkakengästä olettaisi. Hyvästit varpaiden survomiselle!