Tuotteet» Paljasjalkakengät» Vapaa-ajan kengät» Be Lenka Polar»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Miia V. 20.1.2021:
Yleisarvosana
Kovillakin pakkasilla lämpimät kun laittaa villasukan ja pysyy liikkeessä. Kengänpohjat ovat hieman liukkaan puoleiset, muuten olen tyytyväinen kenkiin.
Jonna T. 19.1.2021:
Yleisarvosana
Ihanan lämpimät jalassa, kovalla pakkasella tarkenee paksun sukan kanssa. Jännitin etukäteen, kuinka liukkaat mahtavat olla. Mutta yhtään ei lipsu! Todella kauniit ja kevyet. Loisto ostos.
Hanna K. 26.12.2020:
Yleisarvosana
Todella mukavat jalassa. Kuin pehmeillä tossuilla kävelisi. Pakkasilla vaati villasukat.
Annika K. 9.12.2020:
Yleisarvosana
Kauniit kengät, lämpöiset ja varpaille hyvin tilaa. 11cm leveään jalkaan tuntui aluksi hieman tiiviiltä leveyssuunnassa, mutta yllättävän nopeasti villasukkaa pitämällä venyi niin ettei enää purista. 10,5cm leveään jalkaan bueno. Pidempiaikaista käyttökokemusta ei vielä ole.
Susanna K. 5.12.2020:
Yleisarvosana
Ihanat käyttää, oikeaa nahkaa, lämpimät ja kerrankin kunnolla tilaa jalalle.
Jenni K. 2.12.2020:
Yleisarvosana
Kengät ovat odotuksen arvoiset. Tosissaan lämpimät, notkeat, mukava maatuntuma. Mitoitus mielestäni paikkansa pitävä, tosi hyvin tilaa varpaille. Vetoketju helpottaa ja nopeuttaa kenkien pukemista/riisumista. Kenkä sopii monenlaisen lahkeen kanssa. Kenkien muoto voi alkuun vaatia silmälle totuttelua, mutta nopeasti silmä tottuu ja mukavuus jaloissa on omaa luokkansa. Joka euron arvoiset kengät!
Ruut G. 30.11.2020:
Yleisarvosana
Mukavat kengät jokapäiväiseen käyttöön, ainakin nyt kun kelit ovat vielä plussan puolella. Kun pakastaa, nämä käyvät luistimista, joten pakkasille etsisin toiset kengät (kun vain tietäisin, mitä etsiä!?). Kenkä on leveä, mutta kärjestä melko matala.
Anni I. 22.11.2020:
Yleisarvosana
Kevyet. Todella lämpimät. Vetoketju helpottaa jalkaan laittamista. Kaunis muotoilu
LAURA H. 19.11.2020:
Yleisarvosana
Nämä ovat Lenkan ensimmäiset talvikenkäni. Lesti on mainio normaalilevyiseen, korkeaholviseen jalkaan. Helpot laittaa jalkaan. Ohuemmat ulkoiluhousutkin mahtuvat varren sisään, joten nämä on nopea laittaa jalkaan. Vielä ei ole ollut liukkaita ja kylmiä kelejä, mutta nämä tuntuvat lämpimiltä.
Niina L. 14.11.2020:
Yleisarvosana
Mukavat jalassa ja erittäin lämpimät ilman villasukkaakin, tilasin isomman koon juuri villasukkia ajatellen. Yksi tähti miinusta liukkaahkosta pohjasta ja vähän totuttelua vaativasta lestin muodosta.
Anna K. 11.11.2020:
Yleisarvosana
Hyväntuntuiset jalassa, leveä lesti.
Laura S. 4.11.2020:
Yleisarvosana