Tuotteet» Paljasjalkakengät» Vapaa-ajan kengät» Be Lenka Polar»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi kirjoitti 30.3.2021:
Yleisarvosana
Laadukkaan oloiset, todella miellyttävät jalassa ja helppo pukea vetoketjun ansiosta. Lämpimät ohuellakin sukalla vuoren ansiosta. Ainoa miinus liukkaat pohjat, mielestäni ovat hieman liukkaammat kuin muut käyttämäni paljasjalkakengät.
Paula R. kirjoitti 9.3.2021:
Yleisarvosana
Mukavat kengät, miinusta mataluudesta, villasukka ei mahdu. Siistin näköiset ja näppärät kiireisinä arkiaamuina vetskarin ansiosta.
Liisi T. kirjoitti 1.2.2021:
Yleisarvosana
Huiput jalassa, jopa tällaiseen 10cm leveään räpylään. Eivät erikoisen lämpimät pohjois-suomen talvikeleissä, mutta kauppakenkinä ja siisitimpinä kenkinä loistavat. Tyylikkäät varsinkin ruskeana <3 25cm:een jalkaan koko 41 oli passeli ja mahtuu myös villasukka. Samaiseen jalkaan koko 40 oli tiukka leveydestä ja nafti pituudesta. Ihanan joustava pohja ja hyvä ku on irrotettava pohjallinen!!
Miia V. kirjoitti 20.1.2021:
Yleisarvosana
Kovillakin pakkasilla lämpimät kun laittaa villasukan ja pysyy liikkeessä. Kengänpohjat ovat hieman liukkaan puoleiset, muuten olen tyytyväinen kenkiin.
Jonna T. kirjoitti 19.1.2021:
Yleisarvosana
Ihanan lämpimät jalassa, kovalla pakkasella tarkenee paksun sukan kanssa. Jännitin etukäteen, kuinka liukkaat mahtavat olla. Mutta yhtään ei lipsu! Todella kauniit ja kevyet. Loisto ostos.
Hanna K. kirjoitti 26.12.2020:
Yleisarvosana
Todella mukavat jalassa. Kuin pehmeillä tossuilla kävelisi. Pakkasilla vaati villasukat.
Annika K. kirjoitti 9.12.2020:
Yleisarvosana
Kauniit kengät, lämpöiset ja varpaille hyvin tilaa. 11cm leveään jalkaan tuntui aluksi hieman tiiviiltä leveyssuunnassa, mutta yllättävän nopeasti villasukkaa pitämällä venyi niin ettei enää purista. 10,5cm leveään jalkaan bueno. Pidempiaikaista käyttökokemusta ei vielä ole.
Susanna K. kirjoitti 5.12.2020:
Yleisarvosana
Ihanat käyttää, oikeaa nahkaa, lämpimät ja kerrankin kunnolla tilaa jalalle.
Jenni K. kirjoitti 2.12.2020:
Yleisarvosana
Kengät ovat odotuksen arvoiset. Tosissaan lämpimät, notkeat, mukava maatuntuma. Mitoitus mielestäni paikkansa pitävä, tosi hyvin tilaa varpaille. Vetoketju helpottaa ja nopeuttaa kenkien pukemista/riisumista. Kenkä sopii monenlaisen lahkeen kanssa. Kenkien muoto voi alkuun vaatia silmälle totuttelua, mutta nopeasti silmä tottuu ja mukavuus jaloissa on omaa luokkansa. Joka euron arvoiset kengät!
Ruut G. kirjoitti 30.11.2020:
Yleisarvosana
Mukavat kengät jokapäiväiseen käyttöön, ainakin nyt kun kelit ovat vielä plussan puolella. Kun pakastaa, nämä käyvät luistimista, joten pakkasille etsisin toiset kengät (kun vain tietäisin, mitä etsiä!?). Kenkä on leveä, mutta kärjestä melko matala.
Anni I. kirjoitti 22.11.2020:
Yleisarvosana
Kevyet. Todella lämpimät. Vetoketju helpottaa jalkaan laittamista. Kaunis muotoilu
Laura H. kirjoitti 19.11.2020:
Yleisarvosana
Nämä ovat Lenkan ensimmäiset talvikenkäni. Lesti on mainio normaalilevyiseen, korkeaholviseen jalkaan. Helpot laittaa jalkaan. Ohuemmat ulkoiluhousutkin mahtuvat varren sisään, joten nämä on nopea laittaa jalkaan. Vielä ei ole ollut liukkaita ja kylmiä kelejä, mutta nämä tuntuvat lämpimiltä.
Niina L. kirjoitti 9.12.2020:
Yleisarvosana
Mukavat jalassa ja erittäin lämpimät ilman villasukkaakin, tilasin isomman koon juuri villasukkia ajatellen. Yksi tähti miinusta liukkaahkosta pohjasta ja vähän totuttelua vaativasta lestin muodosta.
Anna K. kirjoitti 11.11.2020:
Yleisarvosana
Hyväntuntuiset jalassa, leveä lesti.
Laura S. 4.11.2020:
Yleisarvosana