Tuotteet» Paljasjalkakengät» Vapaa-ajan kengät» Be Lenka Nord - Unisex»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Maria H. 5.1.2021:
Yleisarvosana
Oikein mukavat jalassa. Kannattaa mitata jalka ja verrata taulukkoon. Onneksi uskalsin valita tarpeeksi reilun koon. Lämpöpohjalliset ovat ehdottomasti tarpeen talvella.
LAURA H. 19.11.2020:
Yleisarvosana
Mieheni osti nämä kengät itselleen ja kommentoi: ihanimmat talvikengät mitä olen koskaan laittanut jalkaani! Hänellä on leveä lesti. Helpot laittaa jalkaan ja miellyttävät silmää. Ostin itselleni samanlaiset, vain eri väriset: siniset. Tykkään kovasti. Minulla on normaalileveä lesti ja korkea holvikaari. Näissäkin on lämmin vuori, mutta minulla on myös Polar-sarjan kengät vielä kylmemmille keleille.
Tytti S. 19.11.2020:
Yleisarvosana
Hyvät jalassa ja sopivan lämpimät syyskeliin! Jalassa vähän hassun näköiset, mutta käytän säärystimien kanssa, niin ovat oikein kivan näköiset. :)
Jonna K. 16.11.2020:
Yleisarvosana
Todella mukavat jalassa ja oikeasti leveä lesti. Ainut miinus että ovat talvikengät ja nyt jo liukahkot vain märässä mettässä niin uskon että oikeasti talvella lumella/jäällä todella liukkaat!
Anna K. 15.11.2020:
Yleisarvosana
Jari A. 12.11.2020:
Yleisarvosana
Oikein mukavat poposet.
Vilma N. 11.11.2020:
Yleisarvosana
Ihanan pehmeät ja tyylikkäät kengät. Vetoketju iso plussa puettavuudessa. Malli on matala jalkapöydältä eli ei kannata ostaa villasukkavaraa.
Anna-Maija L. 4.11.2020:
Yleisarvosana
Mukavat, tyylikkäät ja nopeat pukea vetoketjun ansiosta. Toimii hyvin ainakin syksyisellä säällä, liukkaista säistä ei vielä kokemusta.
Laura V. 2.11.2020:
Yleisarvosana
Ihanat jalassa ja sininen on tosi kiva väri.