Tuotteet» Paljasjalkakengät» Lapsille» Vapaa-ajan kengät» Be Lenka Play»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Maria P. kirjoitti 13.4.2021:
Yleisarvosana
Lapsilla on Play-kenkiä useammassa koossa ja olen tykännyt kengistä kovasti. Lasten on helppo pukea ja riisua itse. Mangon väriset kengät muuttivat väriä suojauksessa (lanoliini-mehiläisvaha), ja käyttämäni suojaus saattaa ilmeisesti liuottaa liimauksia joka on hieman nähtävissä vanhemmassa kenkäparissa (käytössä 1,5v kevät- ja syyskaudet). Mango-väri myös värjäytyy käytössä pysyvästi keskiruskeaksi. Olen tyytyväinen ja ostan varmasti myös tulevaisuudessa!
Anonyymi kirjoitti 3.4.2021:
Yleisarvosana
Laadukkaan oloiset. Jalkapöytä oli matalahko
Anonyymi kirjoitti 18.3.2021:
Yleisarvosana
Hyvän tuntuiset kengät joissa hyvin tilaa. Käyttäjä ihastui kovasti.
Aino P. kirjoitti 10.3.2021:
Yleisarvosana
Mitoitus isohkoa. Varvastila hyvän mallinen, lesti suora. Melko leveä, eli ei ehkä kapeimmille jaloille sopiva. Samoin kenkä on matala, eli ei sovi rintavalle jalalle. Eivät ole vielä olleet käytössä, koska olivatkin syksyllä vielä liian isot, joten kestävyydestä ei tietoa.
Anonyymi 20.2.2021:
Yleisarvosana
Katri K. kirjoitti 19.2.2021:
Yleisarvosana
Laadukkaan oloiset kengät, pohja on jäykkä ollakseen "barefoot" nimellä mutta tästä onneksi oli kuvauksessa tieto, mukavan leveä lesti mutta korkeudesta ihan super matala kenkä! Ei sovi rinta alle jalalle ja varpaita ei kyllä mahdu yhtään heiluttelemaan kengän sisällä.
Jaana H. kirjoitti 28.10.2020:
Yleisarvosana
Ehdoton miinus tähtikuosin haalistumisesta: kengät olivat heti ensimmäisen ulkoilun jälkeen tosi kuluneen näköiset. Lisäksi hieman jäykät ja painavat paljasjalkakengiksi. Muuten kuitenkin ihan toimivat kengät.
anu a. kirjoitti 21.10.2020:
Yleisarvosana
Hyvät vinkit kauppiaalta suojaukseen. Kenkien kuosi oli lapselle tosi mieluinen. Vaikuttaa laadukkailta. Lenkan laatu ja lesti jo perheessä aiemmin hyväksi todettu.
Jenna L. kirjoitti 7.10.2020:
Yleisarvosana
Lapsi tykkäää juosta ja kiipellä uusilla kengillä. Viikon ajan testannut, ja pieni irvistys on tullut toisen kengän kärkeen, kun pohjallinen irtoaa kankaasta.
Johanna S. kirjoitti 5.10.2020:
Yleisarvosana
Ihanat kengät, leveä lesti. Lapsi tykkää hirmuisesti, ja valitsee nämä aina jalkaansa. Käsitelty vahalla ja suihkeela, eivätkä ole kertaakaan kastuneet, mutta harmi ettei kalvoa ole näissä. Etuosa (liimaus?) näissä tosiaan helposti irvistelee, siitä miinusta. Hyvä hinta-laatusuhde, suosittelen. :)
Hanne A. kirjoitti 3.10.2020:
Yleisarvosana
Kapeajalkaiselle nilkasta väljä. Tarran äärikiristyksellä ja paksummalla pohjallisella saatiin kuitenkin istumaan lapsen jalkaan.
Noora P. kirjoitti 29.9.2020:
Yleisarvosana
Kengät ovat olleet mukavat jalkaan ja lestin leveydestä iso plussa. Kengän kärjen kumi hieman irvistää, joten siitä miinusta. Ilmoitettu mitoitus piti paikkansa. Kenkä hengittää hyvin eikä hiosta.
Pirita V. kirjoitti 21.9.2020:
Yleisarvosana
Erittäin toimivat ja tyylikkäät!
Emmi K. kirjoitti 21.9.2020:
Yleisarvosana
Ihanat, helpot, kevyet, hyvännäköiset, tilavat. Mitä vielä! Varpaat säilyneet kuivalla, päikkypäivien jälkeen hiekat pois pinnasta ja taas rokkaa 🤩 ostaisin varmasti toistekin.
pirita K. kirjoitti 18.9.2020:
Yleisarvosana
Vaikuttavat hyviltä, vielä ei ole kunnon käytössä olleet
Olga K. 18.9.2020:
Yleisarvosana
Kaisa J. kirjoitti 16.9.2020:
Yleisarvosana
Kengät ovat tilavat ja joustavat, pitävät myös hyvin kosteutta. Mutta tähtikuvioiset valkoisella pohjalla menivät nopeasti harmaiksi, eikä tähtikuviota enää juuri näy. Suosittelen siis muita kuosivaihtoehtoja.
Janika H. kirjoitti 16.9.2020:
Yleisarvosana
Ihanan kevyet ja taipuisat kengät hyvällä varvastilalla. Plussaa siitä että näyttävät niin hyvältä että käyvät hyvin sekä päiväkotiin että siistempään menoon. Poika tykkää sinisistä kengistään kovasti! ☺️👍
Niina L. kirjoitti 26.8.2020:
Yleisarvosana
4v vetää sukkelasti jalkaan. Aika normaalijalkaisena tarrat saa vetää tiukalle. Tykkää käyttää ilman sukkaa eikä aamukosteudet ole menneet läpi. Pitkää kokemusta ei vielä ole, mutta tyytyväisiä ollaan tähän oltu. Maastokuvioinen on ollut notkea ja hyvä toebox.