Tuotteet » Paljasjalkakengät » Lapsille » Be Lenka Play »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Jaana H. 28.10.2020:
Yleisarvosana
Ehdoton miinus tähtikuosin haalistumisesta: kengät olivat heti ensimmäisen ulkoilun jälkeen tosi kuluneen näköiset. Lisäksi hieman jäykät ja painavat paljasjalkakengiksi. Muuten kuitenkin ihan toimivat kengät.
anu a. 21.10.2020:
Yleisarvosana
Hyvät vinkit kauppiaalta suojaukseen. Kenkien kuosi oli lapselle tosi mieluinen. Vaikuttaa laadukkailta. Lenkan laatu ja lesti jo perheessä aiemmin hyväksi todettu.
Jenna L. 7.10.2020:
Yleisarvosana
Lapsi tykkäää juosta ja kiipellä uusilla kengillä. Viikon ajan testannut, ja pieni irvistys on tullut toisen kengän kärkeen, kun pohjallinen irtoaa kankaasta.
Johanna S. 5.10.2020:
Yleisarvosana
Ihanat kengät, leveä lesti. Lapsi tykkää hirmuisesti, ja valitsee nämä aina jalkaansa. Käsitelty vahalla ja suihkeela, eivätkä ole kertaakaan kastuneet, mutta harmi ettei kalvoa ole näissä. Etuosa (liimaus?) näissä tosiaan helposti irvistelee, siitä miinusta. Hyvä hinta-laatusuhde, suosittelen. :)
Hanne A. 3.10.2020:
Yleisarvosana
Kapeajalkaiselle nilkasta väljä. Tarran äärikiristyksellä ja paksummalla pohjallisella saatiin kuitenkin istumaan lapsen jalkaan.
Noora P. 29.9.2020:
Yleisarvosana
Kengät ovat olleet mukavat jalkaan ja lestin leveydestä iso plussa. Kengän kärjen kumi hieman irvistää, joten siitä miinusta. Ilmoitettu mitoitus piti paikkansa. Kenkä hengittää hyvin eikä hiosta.
Pirita V. 21.9.2020:
Yleisarvosana
Erittäin toimivat ja tyylikkäät!
Emmi K. 21.9.2020:
Yleisarvosana
Ihanat, helpot, kevyet, hyvännäköiset, tilavat. Mitä vielä! Varpaat säilyneet kuivalla, päikkypäivien jälkeen hiekat pois pinnasta ja taas rokkaa 🤩 ostaisin varmasti toistekin.
pirita K. 18.9.2020:
Yleisarvosana
Vaikuttavat hyviltä, vielä ei ole kunnon käytössä olleet
Olga K. 18.9.2020:
Yleisarvosana
Kaisa J. 16.9.2020:
Yleisarvosana
Kengät ovat tilavat ja joustavat, pitävät myös hyvin kosteutta. Mutta tähtikuvioiset valkoisella pohjalla menivät nopeasti harmaiksi, eikä tähtikuviota enää juuri näy. Suosittelen siis muita kuosivaihtoehtoja.
Janika H. 16.9.2020:
Yleisarvosana
Ihanan kevyet ja taipuisat kengät hyvällä varvastilalla. Plussaa siitä että näyttävät niin hyvältä että käyvät hyvin sekä päiväkotiin että siistempään menoon. Poika tykkää sinisistä kengistään kovasti! ☺️👍
Niina L. 26.8.2020:
Yleisarvosana
4v vetää sukkelasti jalkaan. Aika normaalijalkaisena tarrat saa vetää tiukalle. Tykkää käyttää ilman sukkaa eikä aamukosteudet ole menneet läpi. Pitkää kokemusta ei vielä ole, mutta tyytyväisiä ollaan tähän oltu. Maastokuvioinen on ollut notkea ja hyvä toebox.