Tuotteet» Paljasjalkakengät» Aikuisille» Vapaa-ajan kengät» Be Lenka Prime»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Hanna H. 28.4.2021
Yleisarvosana
Ihan parhaat tennarit mitä oon omistanut! Sopii leveään jalkaan, istuu silti erittäin hyvin. Kengän pohja on alkuun hiukan jäykkä, itselläni se kävelyssä alkuun "napsui" taipuessaan. Näyttävät ja tuntuvat hyviltä jalassa.
Anonyymi 27.4.2021
Yleisarvosana
Erittäin mukava jalassa mutta ulkonäöltä tulu hieman "mummokenkäfiilis" joten palautin. Musta väri saattoi vaikuttaa tähän ja esimerkikisi keltainen olisi voinut olla tosi hyvä.
Anonyymi 14.4.2021
Yleisarvosana
Hyvännäköiset kengät kaupungilla kävelyyn. Todella reilu varvastila, ja vaikka oma jalkani ei ole mitenkään kapea, niin tuntui haastavalle saada kenkiä riittävän tiukalle. Varmasti toki vielä pehmenevät käytössä, jolloin sekin helpottuu.
Maria P. 13.4.2021
Yleisarvosana
Be Lenka Primet ovat kevyet kevät- ja kesäkengät. Kengän takaosa nousee huomattavan korkealle (tämä on mielestäni Be Lenkan ominaisuus, johon jalka tottuu kun kenkiä käyttää pidempään) ja hiersi alkuun. Kengät ovat kauniit ja laadukkaan tuntuiset.
Liina H. 9.4.2021
Yleisarvosana
Erittäin leveä lesti.
Kaisa S. 19.1.2021
Yleisarvosana
anu a. 8.6.2020
Yleisarvosana
Todella leveä lestinen, moneen menoon taipuva nahkakenkä.