Tuotteet‪» Paljasjalkakengät‪» Aikuisille‪» Vapaa-ajan kengät‪» Be Lenka Prime‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 27.4.2022
Yleisarvosana
ihanan tilava varvastila ja kenkä on todella kaunis
Anonyymi 24.11.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 10.10.2021
Yleisarvosana
Tilasin ensin koon 40, mutta ne olivat liian pitkiä. Normaali koko, 39, istuu paremmin. Kengät ovat pehmeät ja leveät, ja ne on kiinnitettävä tiukasti, jotta ne istuvat hyvin. Etuosa on hyvin matala, joten olen kiristänyt tätä osaa tehdäkseni tilaa röyhkeille isoille varpailleni. Kengät vain paranevat ajan myötä. Virkistävä keltaisilla kengillä.
Anonyymi 23.9.2021
Yleisarvosana
Ensimmäinen ostamani parin pohja alkoi kuoriutua parin käyttökerran jälkeen, mutta Natural Movementin väki hoiti reklamaation mallikkaasti. Kengät lähtivät valmistajalle tarkastettavaksi ja koska niitä ei pystynyt korjaamaan lähetti valmistaja minulle uuden parin. Uusissa kengissä en ole huomannut samaa vikaa, joten olen erittäin tyytyväinen palveluun sekä tuotteeseen.
Jukka J. 12.9.2021
Yleisarvosana
Asialliset kävelykengät. Tilaa varpaille ja pohja nousee sivuilta kohtuullisen ylös. Kehtaa käyttää töissä.
Anonyymi 3.9.2021
Yleisarvosana
Leveän lestin jalkaan hyvät tennarit. Kärjestä vähän matalat, joten korkealle varpaalle en suosittelisi.
Jenni L. 15.3.2021
Yleisarvosana
Mukavan oloiset kengät ja sopivat leveämpään lestiin. Harmikseni nämä eivät sopineet omaan matalaan jalkaani.
Anonyymi 31.7.2021
Yleisarvosana
Aivan ihanat ja kevyet! Todella kauniit, tilasin vaaleanpunaiset.
Anonyymi 26.7.2021
Yleisarvosana
Ihanan pehmeät jalassa, kivat katsella. Kokotaulukko vastasi erinomaisesti todellisuutta.
Noora N. 18.7.2021
Yleisarvosana
Tyylikkäät nahkakengät. Omaan kapeahkoon jalkaan ehkä hieman liian leveät, tämä lähinnä ulkonäöllisestä näkökulmasta. Nahkapinnassa nopeasti ryppyä ja ensimmäisen käytön jälkeen pinta rikkoutui, en tiedä onko kyseessä nahan laatu yleisesti vai maanantaikappaleet. Leveälle jalalle varmasti luottotuote!
Anonyymi 9.7.2021
Yleisarvosana
Ihana kenkä. Näyttää ja tuntuu kivalta. Sopii mekonkin kanssa kesäkenkänä kaupungilla. Aluksi tuntui, että kärki käntyy kävellessä sisään päin, mutta jalka pysyy kävellessä suorassa.
Saija H. 2.7.2021
Yleisarvosana
Lesti on todella leveä, mitä en tilatessa tajunnut ja sen takia näyttääkin hieman hassulta. Mukavat jalassa ja aika tukeva pohja.
Anonyymi 2.7.2021
Yleisarvosana
Rakastan sitä! Kengät ovat niin hyvännäköisiä ja niissä on myös tarpeeksi tilaa varpailleni. Tuntuminen vie aikaa, mutta he ovat niin mukavia, että haluaisin käyttää niitä koko ajan.
Henni V. 8.6.2021
Yleisarvosana
Ensimmäiset paljasjalkakengät tuli ostettua jalkapohjan kipujen vuoksi. Olen käyttänyt liian kapeita kenkiä, jonka takia tullut ongelmia. Olen tykännyt näistä kengistä ja näillä kävellessä kipu ei tunnu. Uskon näiden olevan hyväksi jaloilleni.
Anonyymi 5.6.2021
Yleisarvosana
Olen tykännyt vastasi hyvin kokotaulukon kokoa. Hyvännäköiset ja tuntuiset jalassa.
Nea Ö. 25.5.2021
Yleisarvosana
Aivan ihanan tuntuiset jalassa! Parasta myös kengän kaunis ulkonäkö.
Дмитрий С. 25.5.2021
Yleisarvosana
Ostin tällaiset kengät ensimmäistä kertaa. Tilava varpaille. Hieroo kantapäätä. Toivottavasti se pehmenee ajan myötä. Haluan pehmeämmän ja pehmustetun pohjallisen tai ulkopohjan. Kiitos
Emmi K. 25.5.2021
Yleisarvosana
Ihan nätit ja kevyet mutta tosi leveät. Siksi palautukseen. Koko pituudesta vastasi mittojaan.
Jere O. 20.5.2021
Yleisarvosana
Siistit kengät arkikäyttöön
Anonyymi 18.5.2021
Yleisarvosana
Sama lesti kuin Be Lenkan talvikengissä: tilaa leveälle päkiälle mutta kapeahko kantapääni ei silti seilaa puolelta toiselle. Oman jalkani tilavuus on aika pieni ja tämän kengän saa siihen nyöritettyä napakasti. Keltainen väri on kirkas ja kestänyt toistaiseksi hyvin. Ainoa miinus vähän heppoisista nauhoista.
Hanna H. 28.4.2021
Yleisarvosana
Ihan parhaat tennarit mitä oon omistanut! Sopii leveään jalkaan, istuu silti erittäin hyvin. Kengän pohja on alkuun hiukan jäykkä, itselläni se kävelyssä alkuun "napsui" taipuessaan. Näyttävät ja tuntuvat hyviltä jalassa.
Anonyymi 27.4.2021
Yleisarvosana
Erittäin mukava jalassa mutta ulkonäöltä tulu hieman "mummokenkäfiilis" joten palautin. Musta väri saattoi vaikuttaa tähän ja esimerkikisi keltainen olisi voinut olla tosi hyvä.
Anonyymi 14.4.2021
Yleisarvosana
Hyvännäköiset kengät kaupungilla kävelyyn. Todella reilu varvastila, ja vaikka oma jalkani ei ole mitenkään kapea, niin tuntui haastavalle saada kenkiä riittävän tiukalle. Varmasti toki vielä pehmenevät käytössä, jolloin sekin helpottuu.
Maria P. 13.4.2021
Yleisarvosana
Be Lenka Primet ovat kevyet kevät- ja kesäkengät. Kengän takaosa nousee huomattavan korkealle (tämä on mielestäni Be Lenkan ominaisuus, johon jalka tottuu kun kenkiä käyttää pidempään) ja hiersi alkuun. Kengät ovat kauniit ja laadukkaan tuntuiset.
Liina H. 9.4.2021
Yleisarvosana
Erittäin leveä lesti.
Kaisa S. 19.1.2021
Yleisarvosana
anu a. 8.6.2020
Yleisarvosana
Todella leveä lestinen, moneen menoon taipuva nahkakenkä.
Nimimerkki Eve.Y 22.3.2022
Hyvännäköiset ja tuntuvat kengät. Nahkaosat superlaatua, mutta pohjat kuluivat päkiästä puhki yhdessä kesässä 90kg käyttäjällä ja kengät eivät olleet edes ainoat kesän käyttökengät.