Tuotteet» Paljasjalkakengät» Lapsille» Vapaa-ajan kengät» Beda Barefoot lasten lenkkarit»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Jaana A. 13.9.2021
Yleisarvosana
Ostin nämä lapselle sisällä tapahtuvaan jalkapallon peluuseen ja lapsen mielestä olivat erinomaisen hyvät.
tar...@...om 20.8.2021
Yleisarvosana
Näitä ostettiin jo toiset putkeen kouluun sisäkengiksi ja ovat palvelleet kyllä siinä tarkoituksessa erittäin hyvin, lapsi on itsekin tykännyt. Lapselle tosin kannattaa teroittaa että aina jalkaan laittaessa tarrat avataan, oli astunut vuoden aikana kantapään taustan lyttyyn ja sitäpä ei niin vain oikaistukaan. Saa nähdä huoliiko jalkojen tuntemuksista tarkempi kuopus enää käyttöön.
Merja N. 12.5.2021
Yleisarvosana
Hyvä leveä lesti ja varpaille kunnolla tilaa, siitä isot plussat! Ehkä pohja tuntui ainakin aluksi pikkuisen jäykemmältä kuin joissakin muissa pj-lenkkareissa. Kevyet. Hyvin tarroilla kiristyy paikoilleen jalkaan.
Anonyymi 1.12.2020
Yleisarvosana
Käytössä jalkapallon sisätreeneissä, sekä parkourissa kahdella lapsella. Kumpikin olleet kovin tyytyväisiä kenkiin. Erityisesti parkourissa on olleet huiput nahkean pohjan ansioista. Seinille hypyt onnistuu mainiosti.
Tia L. 28.8.2020
Yleisarvosana
7 v. Tytöllä on leveähkö ja korkeahko jalka, ja ennen Beda Botyn löytämistä meillä on ollut vaikeuksia löytää sopivia kenkiä. Ostettiin nämä koulun alkuun, ja ovat kivasti toimineet ekalla luokalla myös ulkoliikunnassa. Tyttö ei mielellään käytä sukkia aistiyliherkkyyksien vuoksi, mutta näitä lenkkareita hän ei pysty käyttämään ilman. En ole varma johtuuko sisäpinnan karheudesta vai kantapäänkohdasta, joka on aika matala. Mutta toimivat lenkkarit, jotka tyttö laittaa jalkaa mielellään. Myös laadukkaan oloiset.
Kati T. 13.6.2020
Yleisarvosana
Saila J. 9.6.2020
Yleisarvosana