Tuotteet» Paljasjalkakengät» Lapsille» Sandaalit» Dodo Shoes sandaalit»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 5.5.2021
Yleisarvosana
Ihanan pehmeät sandaalit, lapsi tykkää!
Anonyymi 4.5.2021
Yleisarvosana
Eivät vielä ole päässeet meillä käyttöön vaan odottelevat tulevaa kesää. Vaikuttavat hyviltä!
Anonyymi 28.4.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 28.4.2021
Yleisarvosana
Ihanan pehmeät ja joustavat sandaalit. Odottavat kesäkelejä, että pääsevät kunnolla käyttöön, mutta päälle 1v tykkäsi kovasti ainakin sisällä testatessa pitää näitä jalassa.
Satu M. 24.4.2021
Yleisarvosana
Kauniit, kestävät, leveä lesti.
Riccardo P. 9.4.2021
Yleisarvosana
Pehmeät sandaalit, erittäin kevyet ja myös erittäin kauniit! Ei voi odottaa, että tyttäreni saa ne käyttämään tänä kesänä!
Anonyymi 9.4.2021
Yleisarvosana
Sandaalit, koko 25,ovat todella kevyet, joustavat ja mukautuvat. Nahka materiaalina todella mielyttävän pehmeää ja sisäpuoleltakin tuntuma on todella mukava. Pohja on ohut ja tarrasulku erittäin helppo. 3v lapsi saa itse hyvin sandaalit jalkaan. Lapsen jalka on kapeahko ja korkeudessa normaali, sandaalit istuvat jalkaan todella mukavasti, eivät hierrä, eivätkä purista. Jalalle jää meillä juuri oikeanlainen väljyys sandaaleissa. Lapsi rakastui sandaaleihinsa heti ja pitää niitä mielellään jo nyt sisällä.
Anonyymi 4.4.2021
Yleisarvosana
Sandaalit eivät vielä ole käytössä, mutta kokeiltu on. Reilu mitoitus. Materiaali vaikuttaa hyvältä ja ohut pohja joustaa mukavasti.
Anonyymi 31.3.2021
Yleisarvosana
Ihanan pehmeää nahkaa, joustava pohja. Sisällä ainakin pysyvät kapeassakin jalassa. Odottavat kesää!
Anonyymi 30.3.2021
Yleisarvosana
Vaikuttaa laadulta hyviltä. Koko on ennemmin reilu kuin nafti. Ihanan pehmoiset. Vielä ei ole käyttöön päässyt kun on kesää varten ostettu, mutta kaikin puolin vaikuttaa hyviltä.
Anonyymi 16.2.2021
Yleisarvosana
Erinomaiset sandaalit. Kevyet ja ilmavat, joista lapsi tykkää kovasti. Säilynyt myös erinomaisessa kunnossa, vaikka ei ole mitenkään säästelty. Meille jo toiset sarjassaan. Harmi kun nyt ei ole enää isompia kokoja saatavilla.
Elina O. 19.1.2021
Yleisarvosana
Nätit kengät, lapsen ehkä hiukan hankala itse pukea
Jenna M. 6.12.2020
Yleisarvosana
Johanna H. 28.6.2020
Yleisarvosana
Erinomaiset. Hieman on kasvunvaraa pituudessa, mutta kiritys on riittävä niin pysyy hyvin jalassa ja lapsi tykkää käyttää. Nyt kuumilla keleillä on jopa potkupyöräilty näillä, vaikka aluksi pelkäsin, että kuluvat siitä heti rikki, mutta ovatkin kestäneet todella hyvin, oikeastaan niille ei ole tapahtunut mitään. Todella hyvät sandaalit, suosittelen.
Nimimerkki Äiti 15.4.2021
Menisiköhän koko 24 kesällä jos jalka nyt 13.7cm ja luulen että kasvaa vielä millin tai pari ennen kesää. ? 🤔 Koko 23 taitaa olla liian pieni..