Tuotteet‪» Paljasjalkakengät‪» Aikuisille‪» Juoksukengät‪» Xero Shoes HFS miesten‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 29.4.2023
Yleisarvosana
Erittäin hyvät, himpun verran kevyemmät versiot kuin perus Prio. Täten parempi kesäkuumalla!
Thomas H. vahvistettu ostaja, 19.4.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Erinomainen tuote, en tietenkään ole testannut, onko ne rakennettu kestämään, mutta ne tuntuvat hyvältä ja näyttävät jumalalta. Myös ostaminen Natural Movementilta toimituksineen Norjaan oli nopeaa ja helppoa. Tulevaisuudessa toivoisin heille VOEC-tukea, jotta minun ei tarvitse maksaa ylimääräistä arvonlisäveron lisäksi (myös nettisivulta tulee joskus suomenkielistä tekstiä, jos olisin halunnut jotain ymmärrettävämpää, kuten englantia ;)
Anonyymi vahvistettu ostaja, 13.10.2022
Yleisarvosana
Mukavat ja hyvät kengät. Sopii hyvin jalkani malliin vaikka ostinkin miesten kengät (olen nainen).
len...@...om vahvistettu ostaja, 18.8.2022
Yleisarvosana
Matti L. vahvistettu ostaja, 18.8.2022
Yleisarvosana
Parhaimmastakin parhaat lenkkarit ikinä koskaan - kevyet, loistava tuntuma, sopii leveälle lestille, todella hyvin hengittävä hikoilevillekin jaloille, jämptit nauhat ja hyvät materiaalit, ulkonäöltään voi käyttää missä vaan kun mustana niin hienot. Näitä voi käyttää vaikka ilman sukkiakin eikä hankaa tms.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 16.8.2022
Yleisarvosana
Hyvät kengät nopeatempoiseen liikuntaan, myös sisällä. Istuvat hyvin ja pysyvät mukana nopeissa suunnan vaihdoissa. Itsellä olleet vasta tovin käytössä, joten kestävyydestä en osaa sanoa.
Eija S. vahvistettu ostaja, 4.8.2022
Yleisarvosana
Nämä sopivat hyvin sisäpelikengiksi, lentopallo höntsäily lajina
har...@...om vahvistettu ostaja, 2.8.2022
Yleisarvosana
Erinomaiset rauhalliseen kävelyyn. Ostin kengät viime kevtkesänä enkä ole pettynyt. Voi jopa olla niin, että niillä on ollut positiivinen vaikutus päkiävaivaani. Ostin toiset kengät salikäyttöön loppukesänä, eikäniistäkään ole löytynyt moitteen sijaa.
sul...@...om vahvistettu ostaja, 2.8.2022
Yleisarvosana
Ihan parhaat kengät niin kesälenkkareiksi, kuin toiminnalliseen salitreeniinkin. Päällyskangas verkkomaista, joten jalat pysyvät viileenä. Ei siis kylmän kelin tennareiksi. Miesten lesti istui paremmin jalkaan kuin naisten lesti.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 2.8.2022
Yleisarvosana
Ostin juoksukengiksi. Mutta nyt jalassa kokoajan, kävin jopa Savonlinnan oopperajuhlilla näiden kanssa. Ilmavat ja hyvin istuu, kevyt pehmike pohjassa suojaa terävimmiltä kiviltä tuntuman silti katoamatta. Mukavat metsässä ja kaupungilla.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 2.8.2022
Yleisarvosana
Erittäin laadukkaan oloiset kengät. Kevyet ja mukavat jalassa.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 2.8.2022
Yleisarvosana
Käytössä urheilukenkinä salissa ja lenkillä. Kevyet ja ilmavat kengät, jalat pystyy hyvin viileinä. Mukavat eivätkä purista missään.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 2.8.2022
Yleisarvosana
Tosi hyvät ja mukavat lenkkarit. Käytän päivittäin ja joka paikassa. Tuli ostettua päälle vuosi sitten. Näyttää hyvältä ja erinomaiset leveään jalkaan (24cm/10cm). Mulla koko 40,5 käytössä mustana.
kai...@...om vahvistettu ostaja, 23.6.2022
Yleisarvosana
Liikkeessä tuntui hyviltä jalkaan, mutta kotona tahtonut jäädä vähälle käytölle, koska on tottunut Leguanon kenkiin (joissa eniten paljasjalkakengän tuntua, mitä muissa kengissä). Mutta paljasjalka-lenkkareiksi ihan hyvät, kun muutaman kerran kävelyllä käynyt asfaltilla. Halusin nimenomaan asfaltilla kävelyyn vähän enemmän pehmennystä kantapäälle, mun toisiin kenkiin verrattuna. Itselle leveälestinesenä tämä miesten malli parempi kuin naistenmalli.
Heidi K. vahvistettu ostaja, 3.12.2021
Yleisarvosana
Näistä on tullut omat lempparikengät, kevyet, mukavat ja sopivan eleettömät. Istuvat omaan 26,5cm pitkään ja 10,5cm leveään suoran malliseen jalkaan loistavasti. Kengissä on reilu käyntivara.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 3.12.2021
Yleisarvosana
Kiril K. vahvistettu ostaja, 26.10.2021
Yleisarvosana
Steven P. vahvistettu ostaja, 21.10.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Kun olen tilannut toisesta kaupasta puoli kokoa liian pienen, minulla on nyt täydellinen koko ja rakastan ehdottomasti näitä Xero -paljain jaloin kenkiä! Ne ovat niin yksinkertaisia, mutta niin edistyneitä. Ensimmäistä kertaa elämässäni tunnen, miltä tuntuu liikuttaa varpaita vapaasti kenkiä käyttäessä. On helpottavaa, kun voit vihdoin käyttää jalkojasi niin kuin ne on suunniteltu.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 14.10.2021
Yleisarvosana
Hyvät salikengät sählyyn. Tavallisilla kengillä nilkka kipeytyy ilman nilkkatukea, mutta näillä voi pelata ilman kipua. Ainoa miinus huonoista nauhoista kenkien mukana, korvasin ne Adidaksen nauhoilla ja heti paljon parempi
Anonyymi vahvistettu ostaja, 26.9.2021
Yleisarvosana
Mukavan tuntuiset jalassa, kevyet ja joustavat. Sopii hyvin sorateillä lenkkeilyyn!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 11.6.2021
Yleisarvosana
Kevyet, todella hyvät jalassa, hyvä maatuntuma ja vielä hyvännäköiset! Täysi kymppi!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 27.5.2021
Yleisarvosana
Todella kevyet ja taipuisat. Varmaankin taipuisuuden vuoksi pohjallinen rullautuu helposti kenkiä poisottaessa. Tilava lesti ja hyvä kantakuppi. Mukavat jalassa.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 24.4.2021
Yleisarvosana
Ihanat, notkeat, tilavat kengät, joita ei jaloissa pitäessä juuri huomaa. Erittäin miellyttävät jaloissa :)
Saku K. vahvistettu ostaja, 7.10.2020
Yleisarvosana
Ensimmäiset "minimalistiset"/barefoot kengät joita olen käyttänyt ja olen vieläkin yllättynyt mukavuudesta. Kävelystä ylipäätänsä: Jalat tulevat -- vielä -- nopeasti kipeäksi (luonnollista), mutta samalla on hauska huomata kuinka n. 20 minuutin kävely luonnossa kipeyttää aivan uusia lihaksia nilkan seudulla, jalkapohjassa ja jopa lonkkien sivuilla. Kengistä: Miinus: Minnulla on todella leveä lesti ja käytän myös kenkien kanssa varpaiden välien "levittimiä" (toe sreader), ja huomaan että omiin jalkoihini sopisi vielä leveämpi lestiset kengät. Plussaa: Vaikka varpaille voisi olla hiukan enemmän tilaa, on sorakampi malli hyvä esimerkiksi kävelyille ja arkiaskarteiden suorittamiseen. Harmaa design on tyylikäs ja varsinkin pimeällä hyvä heijastimien takia. Jos olet kuten minä, eli suosit hyvin ohuita ja kevyitä "mesh"-kenkiä myös talvella, tämä on kilpailullinen vaihtoehto ostaa myös nyt. Melkein kuin sukilla kulkisi.