Tuotteet» Tarvikkeet» Correct Toes Original»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Kaisa S. 19.1.2021:
Yleisarvosana
Yllättävän mukavat jalassa. Sopii hyvin myös sukan sisälle ja varvassukan päälle. Paljon laadukkaampi ja mukavampi käyttää, kuin vastaavat halvemmat. Varpaat pääsevät liikkumaan luonnollisesti samalla, kun ne on tuettu parempaan asentoon.
Jaana K. 12.10.2020:
Yleisarvosana
Jalat kiittää! Jäykistyneet, tunnottomat varpaani toimivat kaikenlaisten tukipohjallisten ja varpaiden vääntimien kokeiluiden jälkeen. Olleet käytössä nyt puoli vuotta. Jalkaongelmat perussairauden ja liian kapeiden kenkien aikaan saamat. Nyt näillä ja paljasjalkakengillä alkanut uusi askellus. Pidän CorrectToeseja paljainjaloin tai sukan kanssa sisällä sekä paljasjalkakenkien kanssa ulkoillessa. Pysyy varvaskivut poissa :)
Marjut M. 5.10.2020:
Yleisarvosana
Tilasin 39-40 jalkaani M-koon correct toesit ja olivat minulle oikein sopivat. Ovat helpot ja nopeat laittaa jalkaan ja pidän näitä lenkkeillessäkin välillä paljasjalkakenkien kanssa. Voin suositella.
Anne G. 28.9.2020:
Yleisarvosana
Ursula A. 21.9.2020:
Yleisarvosana
Ihana saada varpaat erilleen.
Eveliina F. 16.9.2020:
Yleisarvosana
Maria T. 28.6.2020:
Yleisarvosana
Minulle tämä hankinta oli pettymys. Koska käytän kokoa 39, niin tilasin S-koon Correct Toesit. Kuitenkin koko oli minulle liian pieni, sain kipua varpaissa ja verenkierto ei toiminut kunnolla, varpaat muuttuivat punaisiksi. Sain tilalle koon M Correct Toesit. Nämä eivät kylläkään kiristä, mutta eivät myöskään pysy paikoillaan, eli liian isot minulle. Harmittaa aika lailla, kun tuotteesta ei ollut ainakaan minulle mitään apua. Tämä ei tietenkään tarkoita, etteikö tuotteesta voisi olla hyötyä muille. Ehkäpä minulla on liian omalaatuiset varpaat/jalat.