Tuotteet‪» Tarvikkeet‪» Varpaiden levittäjät‪» Correct Toes Original‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Eva A. vahvistettu ostaja, 28.2.2023
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 16.2.2023
Yleisarvosana
Tosi mukavat jalassa. Suosittelen valitsemaan isomman koon, jos jalkasi on todella leveä. Minulla on vaivasenluu ja vääntynyt isovarvas, tämän avulla varpaat erottuvat ja on mukava olla. Käytän myös paljasjalkakenkiä ja nämä mahtuvat niihin hyvin.
Mikko W. vahvistettu ostaja, 21.11.2022
Yleisarvosana
Aivan mahtava tuote. Itsellä oikean jalkaterän rakenne muuttunut aika pahaan jamaan. Correct toesit Ollut vasta pari viikkoa käytössä ja pienen eron huomaa jo. Mielenkiintoista nähdä tuotteen pitkäaikaisvaikutus. Toivoisin että olisi vielä enemmän koko vaihtoehtoja esim. M/L Itselläni käytössä koko L (leveä ja lyhyt jalka) joka itselleni hieman iso mutta M koko aivan liian pieni. Sen vuoksi jää yksi tähti posi. Näitä olemmassa kaikkia halpisversioita mutta sanoisin että näihin kannattaa rahat panostaa.
Simon B. vahvistettu ostaja, 3.11.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Hyvä laatu ja istuvuus!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 29.10.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Mielestäni ne toimivat erittäin hyvin päivittäisessä käytössä, mutta olisin toivonut mallia, joka erottaa enemmän isosta varpaasta. Se toimii melko hyvin etäisyyden lisääminen omatoimisesti työntämällä jotain reikään, mutta se ei ole niin hyvä kuin jos ne olisi suunniteltu leveämmälle etäisyydelle.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 12.10.2022
Yleisarvosana
Olen kokeillut erilaisa halpoja silikonisia versioita, lopulta tämä Correct toesin vaihtoehto oli kutenkin paras vaihtoehto. Ainut joka ei puristanut liikkaa ja varpaani saivat hengittää vapaasti. Eivätkä hiostaneet. Olisi pitänyt heti ostaa noita, eikä tuhlata saman verran rahaa erilaisiin halpoihin versioihin. Noisa pehmeissä venytetävissä silikoneissa on ongelmana se että venyvät helposti ja tarvitsee ostaa pian uudet. Lisäksi hiostavat pahasti ja varpaat turvonneet päivän päätteeksi. Correct toesin omat ovat napakat ja pysyvät todella pitkään muodossa, eivätkä purista liikkaa kun on just sopivasti tilaa varpaille (ihan normijalka minulla, ei mitenkään kapoisa tai hirveän leväkään) eivätkä hiosta siitä syystä. Hinta ja laatusuhde todella halpa loppujen lopuksi jos vertaa halpisversioihin joita pitää uusia kuukauden päässä jo. Suosittelen vahvasti.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 22.9.2022
Yleisarvosana
Hanna S. vahvistettu ostaja, 23.8.2022
Yleisarvosana
Koko osui heti sopivaksi. Omat varpaani ovat vähän koukussa, joka aiheuttaa vähän epämukavaa tunnetta tätä käytettäessä. Laitteen reuna siis painaa varvasta joissain kohdissa. Luulisin, että siihen tottuu. Muuten tuntuu hyvältä ja tekee, mitä lupasi!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 19.8.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 3.8.2022
Yleisarvosana
kri...@...om vahvistettu ostaja, 2.8.2022
Yleisarvosana
Helene F. vahvistettu ostaja, 22.7.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Leveys hieman iso, kun teet 40-vuotiaan naisen
Anonyymi vahvistettu ostaja, 24.6.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Ollut käytössä vain hetken joka päivä. Luulin, että se tuntuisi aluksi hieman epämukavalta, mutta se ei ole sitä.
Elina T. vahvistettu ostaja, 1.6.2022
Yleisarvosana
Huippu tuote, sitä mitä pitikin.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 27.5.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 27.5.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Helppo pukea ja istuu hyvin. Olisin ehkä tarvinnut isomman koon… ostin S ja on kokoa 39.
Anca P. vahvistettu ostaja, 17.5.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Olen käyttänyt sitä viimeisen viikon, se ei satu, mutta se on liian pieni isovarpaalleni, joten täytyy etsiä jotain, mitä laittaa oikeaan varpaan, jotta se vaikuttaa. Maksaisin hieman enemmän ja minulla olisi adapterit isovarpaalle.
Patxi Q. vahvistettu ostaja, 14.5.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Paras erotin. Erittäin tyytyväinen
Anonyymi vahvistettu ostaja, 6.4.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Pidän korrekteista. Käytän niitä joskus 24 tuntia, eikä varpaideni välillä ole hikoilua tai ärsytystä. Erittäin mukava. Mukava materiaali.
Angela C. vahvistettu ostaja, 29.3.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
toistaiseksi niin hyvin. Pidän niistä paljon enemmän kuin tavallisista varpaiden erottimista.
Lorenzo D. vahvistettu ostaja, 23.3.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Kokemukseni luonnollisesta liikkeestä on ollut todella myönteistä kaikin puolin. Loistava kauppa, suosittelen todellakin, riippuvuudestani Correctoes ovat pelinmuuttaja jalkojen terveyden kannalta. Kiitos.
Ines C. vahvistettu ostaja, 5.2.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 6.11.2021
Yleisarvosana
Selkeät käyttöohjeet ja helppo muokata niiden mukaan tarvittaessa omaan jalkaan sopivaksi - kannattaa kuitenkin vähän malttaa ja vaikka esimerkiksi pikkuvarpaan levitys tuntuisi aluksi tarpeettoman suurelta, niin seuraavista en leikkaa puolikasta pois. Näihin tottuu luvatusti vähitellen treenaamalla, mutta kuitenkin yllättävän nopeasti. Haaste on se, että sisällä tulee liikuttua vähän ja ulos tarvitsee kengät ja ihan mihin tahansa paljasjalkakenkiin nämä eivät mahdu. Esimerkiksi muuten tilaviksi kokemani Nimble Joen tennarit ovat liian pienet, mutta Freetien Mudee -kenkiin mahtuvat. Varvassukkia ei tarvitse mukavuuden vuoksi, vaan enemmänkin kenkien. Kun näitä on tovin käyttänyt, tekee mieli ostaa kaikki sukat uusiksi, eli levittimien kanssa varvassukkia ja ilman muuten vain kärjestä tilavia. Viimeisen tähden jätin antamatta, koska vielä nähtäväksi jää onko näistä minulle iloa yhdessä jumpan kanssa, eli minkä verran saan kuntoutettua toisen jalan lievää "vaivaisenluuta".
Anonyymi vahvistettu ostaja, 20.10.2021
Yleisarvosana
Erittäin hyvät ja mukavat jalassa!
Riikka K. vahvistettu ostaja, 29.9.2021
Yleisarvosana
Olen aiemmin koettanut levittää suppuun menneitä räätälinpatti-varpaitani kotitekoisilla erotinviritelmillä ja teippauksilla, mutta kun en useaan kuukauteen saanut minkäänlaista tulosta, päätin, että seuraavaksi on kokeiltava varpaanlevitintä, jota voi käyttää muuallakin kuin kotona villasukkien kanssa. Correcttoesin hinta tuntui aluksi hurjalta, mutta kun selasin kaikki valmistajan kotisivujen tukimateriaalit, ja tulostettavan testikoko-ohjeen avulla pystyin vielä päättelemään tarkasti oman koon, niin uskalsin tilata erottimet. Oma jalkani on kokoa 38, mutta tulostettavan mallin perusteella tilaamani erottaja kokoa 40-44 oli täysin sopiva leveälle jalkaterälleni. Olen ahkerasti kävellyt erottimet jalassa paljasjalkakengillä (erottimet eivät ainakaan minulla sovi minkään normikenkien sisälle). Tässä muutaman viikon kuluessa varpaiden asentoon ei ole vielä tullut mitään pysyviä näkyviä muutoksia, varpaat harittavat suorina lähinnä jonkun aikaa käytön jälkeen, mutta jokin muutos jalkaterässä on käynnissä, koska varpaat eivät enää meinaa mahtua lyhyeksi hetkeksikään normaalilestisiin kenkiin ilman tuskia.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 23.9.2021
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 13.9.2021
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 27.3.2021
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 17.2.2021
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Aito tavara ja nopea toimitus
Kaisa S. vahvistettu ostaja, 19.1.2021
Yleisarvosana
Yllättävän mukavat jalassa. Sopii hyvin myös sukan sisälle ja varvassukan päälle. Paljon laadukkaampi ja mukavampi käyttää, kuin vastaavat halvemmat. Varpaat pääsevät liikkumaan luonnollisesti samalla, kun ne on tuettu parempaan asentoon.
Jaana K. vahvistettu ostaja, 12.10.2020
Yleisarvosana
Jalat kiittää! Jäykistyneet, tunnottomat varpaani toimivat kaikenlaisten tukipohjallisten ja varpaiden vääntimien kokeiluiden jälkeen. Olleet käytössä nyt puoli vuotta. Jalkaongelmat perussairauden ja liian kapeiden kenkien aikaan saamat. Nyt näillä ja paljasjalkakengillä alkanut uusi askellus. Pidän CorrectToeseja paljainjaloin tai sukan kanssa sisällä sekä paljasjalkakenkien kanssa ulkoillessa. Pysyy varvaskivut poissa :)
Marjut M. vahvistettu ostaja, 5.10.2020
Yleisarvosana
Tilasin 39-40 jalkaani M-koon correct toesit ja olivat minulle oikein sopivat. Ovat helpot ja nopeat laittaa jalkaan ja pidän näitä lenkkeillessäkin välillä paljasjalkakenkien kanssa. Voin suositella.
Anne G. vahvistettu ostaja, 28.9.2020
Yleisarvosana
Ursula A. vahvistettu ostaja, 21.9.2020
Yleisarvosana
Ihana saada varpaat erilleen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 19.11.2021
Yleisarvosana
Erittäin mukavat jalasss, verrattuna halvempiin levittimiin
Anonyymi vahvistettu ostaja, 28.6.2020
Yleisarvosana
Minulle tämä hankinta oli pettymys. Koska käytän kokoa 39, niin tilasin S-koon Correct Toesit. Kuitenkin koko oli minulle liian pieni, sain kipua varpaissa ja verenkierto ei toiminut kunnolla, varpaat muuttuivat punaisiksi. Sain tilalle koon M Correct Toesit. Nämä eivät kylläkään kiristä, mutta eivät myöskään pysy paikoillaan, eli liian isot minulle. Harmittaa aika lailla, kun tuotteesta ei ollut ainakaan minulle mitään apua. Tämä ei tietenkään tarkoita, etteikö tuotteesta voisi olla hyötyä muille. Ehkäpä minulla on liian omalaatuiset varpaat/jalat.
Asiakaspalvelija Nelli N. vahvistettu ostaja, 17.5.2021
Parhaat varpaanerottelijat jotka olen testannut. Koen miellyttävämmäksi käyttää varvassukkien kanssa. Mahtuu mainiosti tarpeeksi tilaviin kenkiin, todella huomaamattomat jalassa. Kengänkokoni on 40-41 ja näistä minulle sopii hyvin s-koko. Tässä prosessissa tarvitaan kärsivällisyyttä mutta onneksi näin hyvää tuotetta on ilo käyttää!