Tuotteet‪» Paljasjalkakengät‪» Aikuisille‪» Juoksukengät‪» Xero Shoes Prio ( naisten )‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 7.10.2021
Yleisarvosana
Nämä kengät menivät palautukseen. Ei tuntunut istuvan jalkaan, olivat kovan ja jäykän oloiset.
Paula N. 5.10.2021
Yleisarvosana
Hyvät yleislenkkarit. Kuumimmille kesäpäiville ehkä turhan lämpimät.
Satu P. 14.9.2021
Yleisarvosana
Varpaille korkeussuunnassa hyvin tilaa. Mukavat jalassa. Pohjallisen ”pintakangas” lähtenyt puolen vuoden käytön jälkeen irti.
Leena R. 8.7.2021
Yleisarvosana
Ei ehkä kevyimmät, mutta muuten kaikin puolin mukavat kengät
Anonyymi 24.6.2021
Yleisarvosana
Tosi hyvät kengät, hyvin mahtuu päkiä (levein kohtani jalkateristä) ja myös isovarvas ei ota kiinni kankaaseen. Nykyään voin käyttää ulkona asfaltilla, olen aloittanut paljasjalkailun n 3kk sitten. Aluksi käytin ns salikenkinä. Lisäksi nämä ei päästä aamukastetta läpi. Miinuksena, olisi voinut olla tarpeen puolikasta kokoa isommat.
Anonyymi 15.6.2021
Yleisarvosana
Laadukkaat ja hyvännäköiset naisten kengät. Todella mukavat jalkaan ja sopivat moneen menoon. Suosittelen
Anonyymi 12.6.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 9.6.2021
Yleisarvosana
Hyvät kengät sisäurheiluu
Anonyymi 27.5.2021
Yleisarvosana
Ensimmäinen käyttökokemus mökkimaastossa ja sitten metsäpolulla. Helppo kulkea, kun isojen kivien ylitykset sujuvat helposti. Ohuet pohjat antavat jalalle kunnon tuntoaistimuksen maaston muotoihin. Hyvät nauhat, pysyvät kiinni. Eivät ole överileveät.
Meri-Tuuli S. 20.5.2021
Yleisarvosana
Hyvä ja tilava paljasjalkakenkä. Leveä malli,mutta hyvät kiristysmahdollisuudet, joten kengän saa hyvin istuvaksi omaan jalkaan. Violetti on ihana väri, jopa muutama tuntematon on ihastellut pirteän värisiä tossujani. Ovat olleet jalassa niin kauppareissuilla kuin polkujuoksemassa.
Anonyymi 11.5.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 11.5.2021
Yleisarvosana
Maria R. 4.5.2021
Yleisarvosana
Hyvät ja siistit yleiskengät monenlaiseen menoon.
Anonyymi 28.4.2021
Yleisarvosana
Nämä kengät ensimmäiset paljasjalkakengät ja oon enemmän kuin tyytyväinen. Sopivan paksuinen pohja itselle, maa tuntuu jalkojen alla mutta esim. kivet eivät tunnu ikäviltä.
Paula R. 9.3.2021
Yleisarvosana
Sählyharrastuksessa olen käyttänyt näitä ja toimineet loistavasti. Leveään jalkaan ovat sopineet.
Jenny V. 4.12.2020
Yleisarvosana
Pärjää hyvin nollakelissäkin eli ei ihan ohuet kengät. Tilasin 24,2 cm jalkaan 25,5 cm kengät, ovat passelit ja paksupikin tekninen sukka mahtuu.
Tytti S. 19.11.2020
Yleisarvosana
Ensimmäiset pj-kenkäni. Olivs ja ahkerassa käytössä koko kevään ja kesän, jalat eivät kipeytyneet lainkaan edes paljon kävellessä!
Jaana H. 29.9.2020
Yleisarvosana
Sopii vähän viileämmillekin keleille, vaikuttavat kaikin puolin hyviltä kengiltä.
Emmi K. 21.9.2020
Yleisarvosana
Ihanat muuten mutta kauttaaltaan liikaa tilaa kengässä kapeaan jalkaan. Siksi palautin.
Kaisa M. 2.9.2020
Yleisarvosana
Ostin nämä sisäliikuntakengiksi. Tämä naisten malli oli omaan 26,8 cm pitkään ja 10 cm leveään jalkaan hieman nafti (kengän sisäpituus 28 cm). Vaihdoin miesten mallin vastaavaan kokoon, joka juuri sopiva.
Tea M. 26.8.2020
Yleisarvosana
Sanni V. 24.4.2020
Yleisarvosana
Todella mukavat kengät lenkillä ja kevyemmässä käytössä. Toppausta on enemmän, kuin barefoot-popoissa tavallisesti, mikä tekee kengistä myös hieman hiostavat. Optimaaliset välikausijalkineet. Myyjän ilmoittama vastaava koko oli just eikä melkein sopiva. Xeron omalla kokotaulukolla olisi tullut huti. Pohja on erityisesti kantaa kohti tukevampi, kuin paljasjalkakenkiin tykästyneenä toivoisin, eikä kenkää saa "rullalle". Painoa on myös enemmän verrattuna muihin paljasjalkajuoksukenkiin. Xero Prio sopii varmasti paljasjalkakenkiin totuttelevalle ja kengältä hitusen parempaa tukea kaipaavalle.
Nimimerkki mänty 23.10.2021
Ostin kyseiset kengät vähän yli vuosi sitten. Ovat olleet hyväksi jaloilleni ja olen pitänyt kengistä kovasti. Ainut negatiivinen puoli on kenkien laatu. Päkiöiden reunakohdat ei kestä käyttöä hyvin. Kangas kului puhki kolmen kuukauden käytön jälkeen ja jouduin ompelemaan kuluneen kankaan umpeen. Olen joutunut korjailemaan kenkiä noin kahden kk välein jottei kuluamarepeämät kenkien kärjissä kasvaisi suhteettoman isoiksi. Pohjat ovat kestäneeneet hyvin kulutusta. Saumojen langat ovat olleet myös heikon laatuisia ja olen ommellut näitä jotta kenkien palat pysyvät toisissaan kiinni. Hankkisin nämä kengät uudestaan ellen joutuisi korjaamaan näitä jatkuvasti. Olisi mahtavaa jos näiden kenkien saumojen ja kangasmateriaalin laatu paranisi, silloin näistä tulisivat luottokenkäni jotka hankkisin muutaman vuoden välein aina uudestaan. Ilman korjaamista kuitenkin näitä kenkiä pitäisi hankkia varmaankin puolen vuoden välein joka on minulle vähän liian usein ja kallista sekä epäekologista.