Tuotteet » Paljasjalkakengät » Sandaalit » Vapaa-ajan paljasjalkasandaalit » Tikki Vibe »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Paula R. 2.7.2020:
Yleisarvosana
Mukavat, superkevyen tuntuiset kengät. Pohja tosin niin ohut että mietityttää kauanko kestää.
Heidi-Mirjam S. 20.6.2020:
Yleisarvosana
Kauniit ja kevyet. Sopii hyvin helteille. Kokoa mietin paljon, mutta sain valittua oikean koon ja oon tyytyväinen. Minulla siis 26,8cm jalka ja otin 42. Ostin aluksi yhden parin ja tykästyin siihen niin että ostin piakkoin toisenkin parin eri värissä.
Teresa K. 24.5.2020:
Yleisarvosana
Todella kauniit sandaalit kesäksi! Hieman liukas sisäpinta.
Elina H. 29.2.2020:
Yleisarvosana
Hain postista tilaamani Tikki Vibe-sandaalit ja hetken ajattelin saaneeni tyhjän laatikon. Lähetys oli uskomattoman kevyt. Paketin avattuani, sen sisältä paljastui uskomattoman kauniit, keveät ja lestilleni sopivan leveät sandaalit. Ihanilla yksityiskohdilla. Kokotaulukko näissä piti hyvin paikkansa ja tosiaan, sandaaleihin ei juurikaan tarvitse ottaa extrakäyntivaraa. Kävely tuntuma on todella barefoot, näille isosti 10 pistettä 👌
Minna K. 23.2.2020:
Yleisarvosana
Sopii leveämpäänkin jalkaan, kun löysää jalkapöydän päälle tulevaa hihnaa, jossa tarrasäätö. Hihnan pääliosa olisi voinut olla vähän pidempi, jotta alapuolen tarra ei näkyisi, kun säätöä löysää. Lestin muoto juuri hyvä omalle jalalle; monissa muissa sandaaleissa kantapää meinaa ”tippua” pohjan päältä sisäpuolelle. Näissä pohja kaartuu juuri sopivasti sisäänpäin ja jalka saa olla luonnollisessa asennossaan.
Annu N. 18.8.2019:
Yleisarvosana
- Kengän lestin muoto ja leveys itselle loistavat. Usein tavallisissa sandaaleissa sopiva leveys löytyy vasta numeroa liian isoista/pitkistä kengistä. Näissä sopiva pituus ja leveys oli n. 0,5 cm omaa jalkaa pidemmissä kengissä (umpikärkisissä käytän 1 - 1,5 cm astumisvaraa). - Pohjan paksuus ja pehmeys melko mukavat. Ei aivan ohuimmasta päästä mutta silti paljasjalkakengät. Näistä vielä pykälän verran pehmustetummat olisi itselleni vielä paremmat, mut nyt hinta, ulkonäkö, saatavuus ja muoto menivät edelle. - Säätömahdollisuudet hyvät, mutta jalkapöydän yli tulevan osan tarrakiinnitys mietitytti, että voiko sen reuna alkaa hangata pidemmällä kävelyllä.
Suvi-Maria N. 31.7.2019:
Yleisarvosana
Aivan ihanat jalassa! Käyntivaraa ei kannata juurikaan ottaa, jotta sandaalin kärki ei osu maahan kävellessä. Mielestäni koot ovat reiluja ja kengissä on hyvin säätövaraa. Työnjälki erinomaista.
Asiakaspalvelija Ville J. vastasi 21.2.2020:
Just näin. Sandaalit ei tarvitse käyntivaraa. Varpaat ei kuitenkaan saa tulla yli.
Maija I. 19.7.2019:
Yleisarvosana
Ihanat sandaalit. Tyylikkäät ja hyvät jalassa. En keksi oikein mitään moitittavaa.
Laura H. 13.7.2019:
Yleisarvosana
Ei tästä sandaalit parane
Mari M. 12.7.2019:
Yleisarvosana
Mukavat ja kauniit sandaalit, vastaa kokoa hyvin (40), ilmava kengätön tuntemus jaloissa!