Paljasjalkakengät » Sandaalit » Paljasjalkasandaalit juoksijalle » Xero Shoes Z-trail (miesten) »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Minna K. 23.02.2020:
Yleisarvosana
Kommentti: Ei sopinut omaan jalkaan, isovarvas ”tippuu” pohjan ulkopuolelle hihnan vierestä tai jos hihnaa kiristää, niin varvas kääntyy sisäänpäin. Muuten mukavan tuntuiset ja ulkonäöltään moneen menoon sopivat.

Liisi T. 08.08.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Pohja on mahtavan ohut ja joustava. Vaikka kengän lesti on n. 10,5cm leveä (koossa M8) ja oma lestini n. 10cm, niin silti tuntuu et toisessa jalassa reuna hinkkaa pikkuvarvasta ja varpaat ovat pääosin melko supussa. En tiiä sit onko säädöt jotenki väärin mulla? Kaikin puolin hyvä perussandaali, jonka uskoisin myös kestävän käyttöä.

Petri M. 24.06.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Kevyt, miellyttävä ja ilmava tuntuma kävelyssä ja juoksussa. Aluksi kiinnitysremmille oli hankala löytää sopivaa asetusta, mutta parin päivän testailun jälkeen sandaali pysyi jalassa tukevasti ja puristamatta. Kiristys myös muuttuu väistämättä joka kerta, kun sandaalin pukee jalkaan, mutta hetken totuttelun jälkeen sopiva säätö on alkanut löytyä helpommin. Kengän etuosassa oleva kuminen solki ei vaikuta kovin kestävältä, mutta tähän kohtaan ei kai pitäisi kohdistua käytössä kovin suurta rasitusta, joten saa nähdä miten se kestää käytössä.

Harri H. 19.05.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Hyvät kevyet sandaalit.