Tuotteet‪» Paljasjalkakengät‪» Aikuisille‪» Juoksukengät‪» Vibram FiveFingers KSO EVO, MEN'S‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Ari P. 29.4.2022
Yleisarvosana
Hyvät kesätossut!
Anonyymi 31.7.2021
Yleisarvosana
Todella hyvät kengät kuntosalilla👌🏻
Jere O. 20.5.2021
Yleisarvosana
Tämän lähemmäs paljasjalkajuoksua on vaikea päästä ilman, että ottaa kengät jalasta
Merja N. 7.4.2021
Yleisarvosana
Vähän leveälestisempään naisen jalkaan tilasin miesten mallin, ja tämä kso evo on juuri sopiva, myös varpaiden ja jalan mallin kannalta. Ensimmäiset Fivefingers-kengät minulle, ja olen ollut positiivisesti yllättynyt kuinka helposti ne menevät paikalleen jalkaan, kuinka sirolta tämä malli mustana näyttää ja kuinka mukava niillä on kulkea ainkain pehmeällä alustalla. Vielä en ole juossut. Sitä näillä saa mitä halusinkin: askellus on nyt niin paljasjalkaisen tuntuista kuin mahdollista suojauksella, kävelyasentoni on parantunut jo lyhyenkin käytön jälkeen. Olen käyttänyt vuosia pj-kenkiä, mutta liian kapeita, enkä ole kiinnittänyt tarpeeksi huomiota jalan asentoon ym, mutta näillä se onnistuu. Varpaille kävelytuntuma ja vapaus on todella hyvät näillä!
Anssi T. 14.5.2020
Yleisarvosana
Palvelu nopeaa ja henkilökohtaista vaikka asioitiin s-postin välityksellä. Tuotteiden kokotaulukko osui myös nappiin. Suosittelen Anssi / Jyväskylä
Jarno T. 4.8.2019
Yleisarvosana
Järjestyksessään viidennet Vibramit, eivätkä nuo liikoja ole toisistaan eronneet. Lesti aavistuksen hieman kapoisa omaan jalkaan ja sisäsyrjän vahvistukset kalvavat ikävästi rakon jalkaan jos käyttää kenkiä ilman sukkia, mutta näistä huolimatta parhaat kengät jalassa mitä olen kokeilut. Muut minimalistiset jalkineet tuppaavat puskemaan varpaat yhteen, tätä ongelmaa ei Vibrameissa ole. Aiemmat parit ovat hajonneet pohjan ja päällisen kiinnityskohdasta varpaista, aika näyttää onko näissä sama ongelma. Siitä huolimatta juoksukilometrejä karttuu enemmän kuin pehmustettujen kenkien pehmusteet kestäisivät. Parhaat kengät jalkaan silloin kun paljaat jalat eivät kestä vallitsevaa lämpötilaa tai matkaa pitää taittaa enemmän kuin jalkapohjan iho sietää.