Tuotteet‪» Paljasjalkakengät‪» Aikuisille‪» Juoksukengät‪» Joe Nimble nimbleToes Trail - Miesten malli‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Matias K. vahvistettu ostaja, 5.6.2022
Yleisarvosana
Näissä on iso aukko jalalle ja narut alkavat aika "pitkältä", itselläni kantapää ei millään pysynyt paikoillaan, vaan joka askeleella kantapää nousi ensin. Jos näissä olisi yksi lenkki enemmän naruille niin toimisivat varmasti paremmin. Muuten laadukkaan tuntuiset kengät.
Asiakaspalvelija Hanna J. 6.6.2022
Suutaria voi pyytää tekemään kenkiin yhdet ylimääräiset nauhareiät. Sen ei pitäisi olla mikään kallis operaatio, ja varmasti kannattaa, sillä hölskyvät kengät ovat ikävät :-(
Anonyymi vahvistettu ostaja, 19.11.2021
Yleisarvosana
Liian matalat omaan jalkaan
Jocke E. vahvistettu ostaja, 6.8.2020
Yleisarvosana
Seppo S. vahvistettu ostaja, 12.5.2020
Yleisarvosana
Olisivatko nauhat huonommat kuin vanhassa mallissa? Jouduin kiristämään nauhat tosi tiukalle niin pysyivät. Muutoin ekalla kerralla jalassa nauhat avautuivat noin 100 metrin välein joten nauhoissa olisi parantamisen varaa. Jospa käytössä tuo asia muuttuisi. Täytyy palata asiaan myöhemmin, kun on saanut testattua näitä oikeasti.
Juhapekka T. vahvistettu ostaja, 4.9.2019
Yleisarvosana
myy...@...fi vahvistettu ostaja, 1.3.2019
Yleisarvosana
Ehkä Nimblen paras kenkä maastoon,koska kuviota enemmän kuin NimbleToesissa (joka on myös hyvä poluilla ja yleiskäyttöisempi).
inf...@...fi vahvistettu ostaja, 19.11.2018
Näytä alkuperäinen
Brent 18. lokakuuta 2018: "Halusin saada sen tänne, koska saattaa olla joskus ennen kuin lyön polkua näillä kengillä. Odotetusti laatu näyttää olevan erittäin hyvä. Huomio yksityiskohtiin ja käsityötaito on ilmeistä. Kenkä on hyvin muotoiset, sivut ovat pyöristettyjä sen sijaan, että menisivät vain 90 asteen kulmaan. Varvaslaatikko on muodoltaan samanlainen kuin Vivobarefoot. Kengän aukko on pidempi, mikä tekee niistä pääsemisen helpoksi. Paljon tilaa korkealle jalkaterälle ja nauhalle järjestelmät ovat viileitä. Ulkopohja näyttää siltä, että sen pitäisi toimia hyvin poluilla. Kaiken kaikkiaan loistava kenkä ja erittäin mukava säilyttäen samalla hyvän tuntuman pinon korkeudelle. On mukava tietää, että Lee Saxby osallistui kenkien suunnitteluun Koska hän on biomekaniikan ammattilainen. Joten muutama dings, koska mikään omistamani kenkä ei ole täydellinen. Nauhat ovat hiukan pitkiä eikä niillä ole todella hyvää pitoa. Koron kieleke on melko arvoton ja epäilen, että JN teki tämän vaikka välilehti olisi toiminut, minäkin ei tarvitse käyttää sitä. Sitten lopuksi suorituskyvyn pohjallinen on todella raskas ja se on havaittavissa, joten vaikka pidän tuntemuksesta, en pidä niiden painosta. Luokitus on 4.5 / 5. "