Tuotteet‪» Paljasjalkakengät‪» Aikuisille‪» Vapaa-ajan kengät‪» BotyLuks Fuego Barefoot moccasins‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 20.8.2021
Yleisarvosana
Mukavan leveät, keveät ja notkeat. Sievä väri, on pysynyt siistinä (sisäkenkänä töissä). Malli sopii hyvin leveälle ja matalalle jalalle. Jostakin syystä kenkä on ollut vähän hiostava verrattuna edelliseen työkenkään, joka sekin oli umpinainen nahkakenkä. Ei mitään erityistä vikaa, ei mitään superspesiaalia ihanuutta. Perushyvä peruskenkä.
Mari V. 16.2.2021
Yleisarvosana
Kotona sisällä olen kenkiä testannut ja kävellyt niillä. Tuntuvat heti ihanilta ja pehmeiltä jalkaan. Varpaille on hyvin tilaa myös leveyssuunnassa.
Maija R. 11.7.2019
Yleisarvosana
Ihana pehmeät ja taipuisat kengät! Kenkä on aika matala, mutta antaa periksi jonkin verran käytettäessä. Koko on suht iso verrattuna normaaliin. Itselleni sopi numeroa pienempi koko kuin normaalisti.
Pirita R. 5.9.2020
Yleisarvosana
Ihanan kevyet, leveä toebox ja ohut pohja. Sopii kesällä moneen tyyliin. Helppo puhdistaa.
Henna K. 23.6.2020
Yleisarvosana
Oma jalka on 9,5 cm leveä, joten kengät ovat hieman suurehkot, mutta pysyvät kuitenkin jalassa (toivottavasti nahka ei veny liikaa käytössä). Varpaille on hyvin tilaa ja se tietysti näkyy päällepäinkin. Ilman sukkaa ei voi käyttää, koska yksi sauma tuntuu muuten ikävältä. Kivet ei tunnu pohjan läpi.
Janika H. 13.6.2020
Yleisarvosana
Parasta mitä on jalassa ollut🙏
Sanna J. 22.4.2020
Yleisarvosana
Laadukkaan oloiset ja ihanat jalassa.
Päivi R. 22.4.2020
Yleisarvosana
Ihanat jalassa ja istuvat napakasti.
Adalmiina N. 21.4.2020
Yleisarvosana
Miellyttävät jalassa, istuvat mukavasti jalkaan.
Paula R. 5.12.2019
Yleisarvosana
Todella mukavat jalassa, itselläni käytössä toimistossa sisäkenkinä enkä keksi mitään moitittavaa. Ulkonakin varmasti kesäkeleillä toimivat mainiosti.
Minna K. 1.9.2019
Yleisarvosana
Kerrankin niin leveä kenkä, että varpaita mahtuu heiluttelemaan. Aluksi vaikutti vähän matalalta, mutta on venynyt käytössä.
Asiakaspalvelija Ville J. 21.2.2020
Juu. Höyryttämällä jalkapöydän kohdalle saa lisää tilaa, jos on hieman tiukka.
Suvi-Maria N. 31.7.2019
Yleisarvosana
Näissä on erinomaisen leveä lesti, mutta jalkapöydän päälle tuleva sauma jäi ainakin itselläni painamaan jalkaa ikävästi ja siksi lähtivät palautukseen. Tuskin sopivat siis kovinkaan rintavalle jalalle. Käyntivaran suhteen ottaisin myös ennemmin isomman kuin pienemmän koon, mikäli epäröi kahden koon välillä. Työnjälki priimaa ja materiaalit vaikuttavat laadukkailta.
Asiakaspalvelija Ville J. 21.2.2020
Juu, jos on rintava jalka, jalkapöydän kohdalta voi olla tiukka. Tällöin höyrytys voi auttaa. Nahka venyy muutenkin jalkaan sopivaksi, mutta joillakin pitää venyttää vähän lisää kuumalla vesihöyryllä.
Julia K. 30.7.2019
Yleisarvosana
Milla S. 31.3.2019
Yleisarvosana
Loistava kenkä! Ihanan pehmeää materiaalia, varpaille todella hyvin tilaa, todella hyvät jalassa, ainoa miinus on että käytän näitä töissä jossa saattaa joskus olla lattialla vettä ja pohjat ovat märällä laattalattialla liukkaat. Muuten täydelliset!
Ilona A. 14.3.2019
Yleisarvosana
Täydellisen muotoiset jalkaani! Varpaille hyvin tilaa, mutta kapeahko kantapääni pysyy hyvin kengässä. Pohja tosi ohut ja taipuisa. Nahka pehmeää ja muutenkin vaikuttaa todella laadukkailta kengiltä. Ainut miinus hiostavuudesta, mutta tämä oli odotettavissa, koska kenkä on umpinainen