Tuotteet » Paljasjalkakengät » Vapaa-ajan kengät » BotyLuks Fuego Barefoot moccasins »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Maija R. 19.10.2020:
Yleisarvosana
Ihana pehmeät ja taipuisat kengät! Kenkä on aika matala, mutta antaa periksi jonkin verran käytettäessä. Koko on suht iso verrattuna normaaliin. Itselleni sopi numeroa pienempi koko kuin normaalisti.
Pirita R. 5.9.2020:
Yleisarvosana
Ihanan kevyet, leveä toebox ja ohut pohja. Sopii kesällä moneen tyyliin. Helppo puhdistaa.
Henna K. 23.6.2020:
Yleisarvosana
Oma jalka on 9,5 cm leveä, joten kengät ovat hieman suurehkot, mutta pysyvät kuitenkin jalassa (toivottavasti nahka ei veny liikaa käytössä). Varpaille on hyvin tilaa ja se tietysti näkyy päällepäinkin. Ilman sukkaa ei voi käyttää, koska yksi sauma tuntuu muuten ikävältä. Kivet ei tunnu pohjan läpi.
Janika H. 13.6.2020:
Yleisarvosana
Parasta mitä on jalassa ollut🙏
Sanna J. 22.4.2020:
Yleisarvosana
Laadukkaan oloiset ja ihanat jalassa.
Päivi R. 22.4.2020:
Yleisarvosana
Ihanat jalassa ja istuvat napakasti.
Adalmiina N. 21.4.2020:
Yleisarvosana
Miellyttävät jalassa, istuvat mukavasti jalkaan.
Paula R. 5.12.2019:
Yleisarvosana
Todella mukavat jalassa, itselläni käytössä toimistossa sisäkenkinä enkä keksi mitään moitittavaa. Ulkonakin varmasti kesäkeleillä toimivat mainiosti.
Minna K. 1.9.2019:
Yleisarvosana
Kerrankin niin leveä kenkä, että varpaita mahtuu heiluttelemaan. Aluksi vaikutti vähän matalalta, mutta on venynyt käytössä.
Asiakaspalvelija Ville J. vastasi 21.2.2020:
Juu. Höyryttämällä jalkapöydän kohdalle saa lisää tilaa, jos on hieman tiukka.
Suvi-Maria N. 31.7.2019:
Yleisarvosana
Näissä on erinomaisen leveä lesti, mutta jalkapöydän päälle tuleva sauma jäi ainakin itselläni painamaan jalkaa ikävästi ja siksi lähtivät palautukseen. Tuskin sopivat siis kovinkaan rintavalle jalalle. Käyntivaran suhteen ottaisin myös ennemmin isomman kuin pienemmän koon, mikäli epäröi kahden koon välillä. Työnjälki priimaa ja materiaalit vaikuttavat laadukkailta.
Asiakaspalvelija Ville J. vastasi 21.2.2020:
Juu, jos on rintava jalka, jalkapöydän kohdalta voi olla tiukka. Tällöin höyrytys voi auttaa. Nahka venyy muutenkin jalkaan sopivaksi, mutta joillakin pitää venyttää vähän lisää kuumalla vesihöyryllä.
Julia K. 30.7.2019:
Yleisarvosana
Milla S. 31.3.2019:
Yleisarvosana
Loistava kenkä! Ihanan pehmeää materiaalia, varpaille todella hyvin tilaa, todella hyvät jalassa, ainoa miinus on että käytän näitä töissä jossa saattaa joskus olla lattialla vettä ja pohjat ovat märällä laattalattialla liukkaat. Muuten täydelliset!
Ilona A. 14.3.2019:
Yleisarvosana
Täydellisen muotoiset jalkaani! Varpaille hyvin tilaa, mutta kapeahko kantapääni pysyy hyvin kengässä. Pohja tosi ohut ja taipuisa. Nahka pehmeää ja muutenkin vaikuttaa todella laadukkailta kengiltä. Ainut miinus hiostavuudesta, mutta tämä oli odotettavissa, koska kenkä on umpinainen