Tuotteet» Paljasjalkakengät» Aikuisille» Vapaa-ajan kengät» BotyLuks Milagro Barefoot All-Year-Round Boots»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 24.4.2021
Yleisarvosana
Kuin sukat olisi jalassa! Tosi pehmeää nahkaa. Näihin suositellaan tosi pientä käyntivaraa ( 6mm), itsellä jää pienempään jalkaan 9mm muttei haittaa. Mahtuu syksyllä villasukkakin.
Pirjo V. 2.12.2020
Yleisarvosana
Aivan ihanat kengät. Ohuen villasukan kanssa pärjää viileämmälläkin säällä. Mukavat jalassa, kivannäköiset. Kehuja on tullut. Kannatti ostaa.
Arto P. 29.11.2020
Yleisarvosana
Riikka R. 11.2.2020
Yleisarvosana
Ihanan tuntuiset ja tilavat kengät leveälestisellekin jalalle, todella pehmeää nahkaa! Kosteussuojasuihkeen kanssa pitävät todella hyvin vettä. Ihan mahtavat kengät!
Katja M. 4.3.2019
Yleisarvosana
Hyvät kengät jotka käy parempiinkin menoihin.
Nimimerkki Iiris 6.10.2020
Ihanat kengät. Oikeasti leveät, tilaa varpaille on. Nahka on ohutta ja pehmeää, ensin epäilin kestävyyttä mutta hyvin ovat kestäneet. Hylkivät vettäkin jonkin verran. Tuntuma on lähes sukkamainen, etenkin kun laittaa villapohjallisen vielä lämmittämään ja pehmentämään, jos kävelee kovalla alustalla.
Jane L. 12.6.2020
On mukavat jalassa, omistan extra leveän lestin. Kuivilla keleillä kyllä hyvät. Mun ekat pj-kengät. Pitkillä matkoilla hankaa hieman nilkkaan, vaikka säätelee nauhoja. Harmi etteivät oikeasti ole all-year-round :)