Tuotteet‪» Paljasjalkakengät‪» Aikuisille‪» Juoksukengät‪» Joe Nimble nimbleToes miesten‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Leevi R. vahvistettu ostaja, 5.6.2024
Yleisarvosana
Nimbletoes on ehottomasti parhaimmat paljasjalkakengät, mitä minulla on ollut. Käytän paljasjalkakenkiä asentajan työssä ja vapaa-ajalla lähes aina. Olen käyttänyt eri merkkisiä pj-kenkiä jo noin 20 vuotta ja Nimbletoesit on kestävimmät kaikista. Lisäksi hyvän näköiset ja mukavat käyttää. Nämä Nimblet on nyt toiset samanlaiset, eikä enää tarvitse muita kenkiä kokeilla, kun parhaat on löytyneet.
Ville H. vahvistettu ostaja, 13.2.2024
Yleisarvosana
Vielä vähän käytetty, mutta ei ole tullut vastaan isompia negatiivisia puolia. Itselläni on melko leveä jalka ja sopii hyvin jalkaan.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 20.1.2024
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Varmasti mukavat kuin toimistokengät.
Tiina R. vahvistettu ostaja, 29.1.2023
Yleisarvosana
Olen pitkä nainen, jonka jalkaterien pituudet noin 26,6 cm. Jalkapöytäni ei ole matalimmasta päästä (kuitenkin ennemmin normaali kuin korkea). Päädyin ostamaan nettikaupasta saamani asiantuntevan ohjauksen perusteella miesten malliston Nimbletoesit, kooksi valikoitui harkinnan jälkeen 42,5. Käyntivara hyvä (omalla kohdallani ei voisi olla yhtään isompi), nauhoituksella koko kenkä hyvin kiristettävissä. Itsellä nämä juoksumattokäytössä (sekä kävely että juoksu). Olen tykännyt kovasti. Pitänee jossain kohtaa hankkia toinen pari ihan arkikäyttöön.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 18.10.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Erittäin mukava, mukava istuvuus ja tuntuu/näyttää erittäin laadukkaalta!
Paavo N. vahvistettu ostaja, 27.9.2022
Yleisarvosana
Noin vuoden kokemus juoksusta ja arkikäytöstä. Juoksukilometrejä noin 200, arkityöpäiviä noin 50. Väittäisin vuoden aktiivikäytön perusteella, että ovat laadukkaat ja kestävät. Ulkosaumat eivät irvistele itselläni vielä mistään kohtaa, ja kumipohja kestänee vielä ainakin toisen vuoden juoksut. Sisäpohja rispaantunut, mutta olen valinnut käyttää näitä ilman pohjallisia, niin varmaankin oma vika. Käytän näitä välikelien juoksuun, kun vettä täysin läpäisevät varvaskengät tuntuisivat kylmiltä ja ilkeiltä. Esimerkiksi pienessä tihkusateessa ja paikoittaisessa loskassa jalka pysyy näissä juostessa kohtalaisen lämpimänä, jos nyt ei aivan täysin kuivana kuitenkaan. Vinkki: Jäisellä kelillä näissä ei ole mitään pitoa, mutta olen todennut, että marketista hankituilla irtonastoilla näillä pystyy juoksemaan tasaisella liukkaalla. Eli sellainen kengän kärjen ympärille viritettävä kumilenkki, missä on pari nastaa. Vähän hankala asetella nastoja päkiän/varpaiden alle niin, että ei tunnu "kuhmulta" jalan alla juostessa, mutta kyllä se asema tuntuu hakemalla löytyvän. Ilman nastoja näillä kengillä ei ole mitään asiaa kevätlenkille. Sen verran mukavat ja linjakkaan näköiset kengät ovat, että lähtevät jalkaan myös monena arkipäivänä - etenkin pienellä sateella, jolloin toisen merkkiset tennarini päästävät pienenkin veden läpi. Näissä sen sijaan menee jalat kuivana tihkusateessa lyhyet matkat kävellen ja busseilla. Polkupyöräillessä vesi tuntuu löytävän päällisen ilmavan yläosan kautta sisään näihinkin, ja tietysti kovemmassa sateessa muutenkin.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 19.9.2022
Yleisarvosana
Paras tähän mennessä käyttämäni juoksukenkä! Edellinen pari kesti 3 vuotta aktiivista arkikäyttöä ja siihen vielä 2-3 lenkkiä per viikko.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 3.8.2022
Yleisarvosana
Hyvät lenkkarit kovallekin alustalle. Retro ulkonäkö miellyttää (tummansini-valkoiset).
Anonyymi vahvistettu ostaja, 19.5.2022
Yleisarvosana
Todella mukavat jalassa, leveys on sopiva ja saan tarpeeksi kireäksi nauhoilla. Ihan lemppari! Käytössä koko 8,5, omat jalat n. 26,2 cm pitkiä ja 10 cm leveitä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 8.11.2021
Yleisarvosana
Ei vielä kokemusta kuin juoksumatolta jossa jossa useampia treenejä pisimmillään 1 h 40 min. Nimbletoes kengillä: kevyt, hyvin minun jalkaan (jalkaterään) erittäin hyvin sopiva, ei hierrä ei kierrä ja on helpompi astua (kuin sukkakengillä)..
Kalle R. vahvistettu ostaja, 9.9.2021
Yleisarvosana
Hyvä kenkä, paljon samaa kuin Merrelin Vapor Glove 4 mallissa. Pohja kovempi ja kestävämpi. Nauhat ei tule kovin korkealle eli minun tapauksessani kantapää ei pysy täydellisesti kupissaan. Muita moitteita en löydä. Laadukas ja kestävä.
Inga N. vahvistettu ostaja, 22.8.2021
Yleisarvosana
Jos haluat laadukkaat kengät, osta nämä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 28.7.2021
Yleisarvosana
Ovat olleet hyvä osa selkäkipujeni poistossa..
Anonyymi vahvistettu ostaja, 26.5.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Erittäin mukavat saapikkaat!
Marko K. vahvistettu ostaja, 20.2.2021
Yleisarvosana
Sain kengät vasta liki kuukausi sitten ja siitä lähtien ne ovat olleet runsaassa käytössä vauhdikkaassa sisäliikunnassa. Tähän tarkoitukseen kengät ovat todella hyvät ja olen erittäin tyytyväinen ostokseen. Kengät tuntuvat miellyttäviltä jalassa, ovat hyvinkin kevyet ja verkkomainen kangas tekee niistä helpot tuulettaa käytön jälkeen. Erityisesti pidän avarasta tilasta varpaille. Saamissani kengissä ompeleet ovat kunnossa eikä rakenteessa ole näkyvää vikaa. Kenkien mukana tulleet kangaspussit ovat olleet kätevät pakatessa kengät treenikassiin, sillä kenkäparin saa mahtumaan yhteen pussiin. Tuotteesta pitäisi hakemalla hakea mitään pahaa sanottavaa. Jopa kengännauhat ovat sopivan pituiset eivätkä jää sidottuina roikkumaan valtavina lenkkeinä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 15.10.2020
Yleisarvosana
Todella kevyen ja tunnokkaan oloiset kengät. Laadukkaan oloinen tuote!
Pyry K. vahvistettu ostaja, 28.5.2020
Yleisarvosana
Todella hyvä tuntumaiset kengät. Nyt olleet käytössä vasta pari viikkoa, joten kestosta en osaa sanoa. Ihan vähän pohja lähtenyt virnistämään edestä. Seuraillaan tilannetta. Muuten vaikuttaa oikein kestäviltä. Jalat ja varpaat pääsevät olemaan tilavasti (luonnollisesti). Silti tuntuma maahan on hyvä, ja kenkä pysyy hyvin jalassa. Muiden kenkien käyttö tuntuu vaikealta, kun JoeNimblet tuntuvat niin hyviltä.
Petteri R. vahvistettu ostaja, 19.9.2019
Yleisarvosana
Hyvä kenkä suoraan ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien.
Minna K. vahvistettu ostaja, 13.7.2019
Yleisarvosana
Hyvän näköinen ja laadukkaan tuntuinen kenkä.
Nimimerkki Mihai 20.3.2024
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Mitoitus joskin epätasainen, kuten yleensä käytän 43,5, mutta ketterä varvaspari kokoa 42 oli silti liian iso. Henkilökunta oli ystävällistä vaihtamaan ne kokoon 41, mutta sitten tällä uudella parilla oli ongelma! Vasen kenkä oli paljon pienempi kuin oikea, tarpeeksi aiheuttamaan kipua ja epämukavuutta 5 minuutin käytön jälkeen, ja tuntui, että se kuluu ja rikkoutuu nopeasti. Toin ne takaisin kauppaan, selitin ongelman, lähetin kuvia mitoilla, joissa ero näkyy, mutta kauppa ja valmistaja hylkäsivät ongelman sanomalla, että "käsintehdyille kengille se on normaalia", että ne eivät korjaa niitä ja he voivat. ei palauteta ja minun pitäisi myydä ne tori.fi:ssä. Kun maksan 164E, odotan parempaa laadunvalvontaa ja tukea, olivatpa ne käsintehtyjä. Jos saat parin, suosittelen, että tarkistat ne ERITTÄIN hyvin kaupasta.
Asiakaspalvelija Hanna J. 20.3.2024
Keskustelimmekin jo asiasta pitkään. Sisällä sovitetuilla, käyttämättömillä tuotteilla on palautusoikeus. Palautusoikeus ei kuitenkaan koske tuotteita, joita on käytetty esimerkiksi työpaikalla useita viikkoja - vaikka työpaikka olisi sisätiloissa. Tämä on mm. siksi, että jalat hikoilevat tuossa ajassa jo paljon, emmekä voi tällaisessa käytössä olleita kenkiä enää myydä uusina. Annoimme sinun kuitenkin palauttaa ensimmäisen ostamasi, kuukauden käytössä olleen parin. Sait maksutta tilalle toisen koon. Kun sekin osoittautui käytössäsi sopimattomaksi (käytettyäsi kenkiä jälleen kuukauden ajan), emme valitettavasti voineet enää antaa kolmatta paria tilalle. Näistä kengistä ei löytynyt vikaa tai merkittävää kokoeroa. Monilla ihmisillä jalat ovat eri kokoiset, mikä voi selittää asian. Suutari voi usein olla avuksi näissä tilanteissa. Tällaisia tilanteita välttääksemme pyydämme asiakkaita aina sovittamaan kenkiä huolellisesti ennen lopullisen ostopäätöksen tekoa.
Nimimerkki Tallaaja 18.2.2022
Tässä uudemmassa versiossa, joka muuttui muutama vuosi sitten, verkkokangas materiaali kerää enemmän moskaa, eikä ole niin kestävä ja hyvännäköinen kuin alkuperäisessä mallissa.