Tuotteet » Paljasjalkakengät » Juoksukengät » Freet Connect 2 »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Tapani R. 17.5.2020:
Yleisarvosana
Erittäin hyvät, saa juostua 45 min ilman että alkaa varvas särkemään. Vanhat lenkkarit puristivat liikaa, juoksusta ei tullut mitään. Neljään vuoteen en ole pystynyt juoksemaan, nyt näyttää siltä että näillä onnistuu. Pehmeät, leveälestiset, kevyet. Olen erittäin tyytyväinen. Jos vain näin hyvin voi vastaisuudessakin juosta, suosittelen kaikille. Tapsa
Suvilotta M. 6.4.2020:
Yleisarvosana
Markus P. 20.3.2020:
Yleisarvosana
Kevyet ja hengittävät mutta kuitenkin näillä on pärjännyt vielä nollakeleilläkin. Talvikengät on sitten erikseen. Päädyin kokeilemaan kevytjalkineita koska vastoin odotuksia ja ammattilaisten väitteitä, yksilöllisesti teetetyistä pohjallisista ja jäykkärakenteisista kengistä ei olekaan ollut nivelrikkojeni kannalta juuri hyötyä. Olen toki kävellyt ja kiipeillyt näillä vasta pari viikkoa, mutta kuitenkin askelmittarin mukaan joka päivä vähintään 7+ kilometriä erittäin vaihtelevassa maastossa ja kummankaan isovarpaan nivel ei ole toistaiseksi oikutellut lainkaan. Kaikilla aiemmilla kengilläni niiden kipu on ollut päivittäinen kumppani jo parin kilometrin jälkeen, pohjallisilla tai ilman. Jalkateräni on todella leveä ja näissä kengissä kuin kotonaan. Tilaamani koko oli 43, muissa kengissä olen käyttänyt 41-42.
maria a. 15.9.2019:
Yleisarvosana
Leveämpi lesti; sopii parhaiten jalkaan, jossa on lyhyt pikkuvarvas ja pitkä isovarvas
Virpi J. 27.6.2019:
Yleisarvosana
Huiput jalassa, kätevä pohjallisen kanssa totutella paljasjalkailuun ja sen jälkeen ottaa pois. Aktiivisessa käytössä olleet eikä ole kulumisen merkkejä näin reilun kk jälkeen.
Pauliina S. 20.2.2019:
Yleisarvosana
Koko ehkä yhden koon normaalia isompi.
Asiakaspalvelija Hanna J. vastasi 19.4.2019:
Freetiltä kannattaa ottaa 1-2 numeroa normaalikokoa isompi koko.
myy...@...fi 13.12.2018:
Yleisarvosana
Hyvännäköiset, kevyet ja toimivat kengät leveään jalkaan. Itsellä on kapea jalka, niin kantapää nousee hieman takaa. Tämä ei ole kuitenkaan kengän vika, mutta muidenkin kapeajalkaisten kannattaa kiinnittää huomiota siihen, että kantapää pysyy hyvin paikallaan.