Tuotteet‪» Paljasjalkakengät‪» Aikuisille‪» Vaelluskengät‪»

Vivobarefoot Tracker II FG miesten

Vivobarefoot Tracker II FG miesten

Vivobarefoot Tracker II FG miesten
Vivobarefoot Tracker II FG miesten
Vivobarefoot Tracker II FG miesten
Vivobarefoot Tracker II FG miesten
Vivobarefoot Tracker II FG miesten
Vivobarefoot Tracker II FG miesten
Vivobarefoot Tracker II FG miesten

Hinta
230,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
pari


Väri
Vivobarefoot Tracker II FG miesten Ruskea
Ruskea


Koko
40
41
42
43
44
45
46
47Valitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus

Vivon Tracker on paljasjalkavaelluskenkien todellinen klassikko. Kengät soveltuvat kaikenlaiseen vaellukseen. Erinoimainen valinta Suomen syksyyn, kevääseen ja talveen! Kengät on valmistettu korkealaatuisesta nahasta, ja niissä on raffimpaankin maaston soveltuva, kuvioitu pohja.

Ominaisuuksistaan huolimatta Trackerissa säilyy Vivobarefooteille ominainen minimalistinen tuntuma. Vedenhylkivyyden sekä lämpösuojauksen ansiosta jalkasi pysyvät miellyttävän lämpöisenä retkilläsi.

Uudistetussa Trackerissa on pehmeämpi vuori sekä vahvistetut nauhojen kiinnikkeet.

Ominaisuudet:
  • Huippulaatuista nahkaa – vettä hylkivä käsittely
  • Vettähylkivät – Hydroguard kalvo
  • FG-pohja – 3mm paksuinen, jokaiselle maaperälle soveltuva
  • Vaihdettava lämpöpohjallinen – kylmille ja viileille keleille ehdoton lisä

Nämä kengät eivät ole vedenpitävät, vaan vettähylkivät. Vettähylkivät ominaisuudet tyypillisesti heikkenevät ajan myötä.

Huomaathan, että kengänpohjien reunojen liimaus jätetään tarkoituksella hieman vajaaksi, ettei päälliseen tulisi liimatahroja. Pohjat on siis asianmukaisesti liimattu eikä kyseessä ole valmistusvirhe, vaikka pohjan reunassa olisi pieni rako. Käytön myötä rako voi tulla selvemmin esiin, koska paljasjalkakengän pohja on taipuisa. Rakoilu ei tarkoita sitä, että pohja olisi irtoamassa. Se ei myöskään vaikuta kengän ominaisuuksia heikentävästi.

Nahkakenkiä tulee putsata ja huoltaa säännöllisesti. Hoitoon suosittelemme mehiläisvahaa tai muuta luonnollista kenkärasvaa, joka pitää nahan joustavana, pehmeänä, kestävänä ja tekee nahkapinnasta vettähylkivämmän. Vedenhylkivyyttä voit parantaa lisää erilaisilla suojasuihkeilla eli kyllästeillä. Kyllästeet eivät kuitenkaan korvaa kenkärasvaa. Putsaamiseen suosittelemme kengille tarkoitettua kenkäsaippuaa.


Irtopohjallinen
Kyllä


Lestin leveys
Normaali


Materiaali
Nahka


Pohjan paksuus mm
3


Sukupuoli
Mies


Varren korkeus
Nilkkapituinen


Vedenhylkivyys
Hyvä


Vegaani
Ei


Vuodenaika
Välikausi, ympärivuotinen


Paino
1,2 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Blogi

Usein paljasjalkakengistä kysytyt kysymykset

Mitä tarkoittaa paljasjalkakenkä? Paljasjalkakengät ovat jalkineet, jotka sallivat alaraajan toimia luonnollisella tavalla. Kengissä on jalkaterän muotoinen, kärjestään leveä lesti joka sallii varpaiden levittyä. Pohja on täysin tasainen (ns. "zero drop"), eikä kengissä ei ole tu...


Paljasjalkakenkien käyttöohjeet

Me pohjoisen pallonpuoliskon ihmiset olemme tottuneet käyttämään kenkiä ensimmäisistä askeleistamme lähtien. Paljasjaloin tai kevyillä jalkineilla liikkuessa tuki- ja liikuntaelimistömme työskentelee aivan toisella tavalla kuin tavallisia kenkiä käyttäessämme. Paljasjalkakenkiin ...


Kuinka valitsen oikeankokoiset kengät?

Oikean kokoisten kenkien löytäminen voi olla vaikeaa. Jokaisella valmistajalla on hieman omanlaisensa mitoitus, eivätkä eri valmistajien koot useinkaan ole suoraan verrattavissa toisiinsa. Pelkän kokonumeron sijaan kannattaa verrata omia mittojaan kengän sisämittaan. Koska sekä ...