Tuotteet‪» Paljasjalkakengät‪» Aikuisille‪» Vapaa-ajan kengät‪» Talvi‪»

Be Lenka Bliss

Be Lenka Bliss

Be Lenka Bliss
Be Lenka Bliss
Be Lenka Bliss
Be Lenka Bliss
Be Lenka Bliss
Be Lenka Bliss
Be Lenka Bliss
Be Lenka Bliss
Be Lenka Bliss
Be Lenka Bliss
Be Lenka Bliss

Hinta
169,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
pariVäri
Be Lenka Bliss Musta
Musta
Be Lenka Bliss Ruskea
Ruskea


Koko
36
37
38
39
40
41
42
43Lisäksi
Pohjalliset
Omaking Huopapohjalliset
+5,90 €
Varvassukat
Knitido Perussukat
+13,90 €


Valitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus
Be Lenkan Bliss -talvikengät takaavat jaloillesi mukavat olosuhteet talvellakin.


Materiaalit:
  • Päällinen: nupukkinahka + tekstiili
  • Vuori: fleece
  • Pohja: kumi, WinterGrip (pito-ominaisuuksia on parannettu verrattuna vanhempiin malleihin)
  • Kosteudelta suojaava kalvo
Paljasjalkakenkien ominaisuudet:
✔️ Ei kantakorotusta
✔️ Ei kärkikäyntiä
✔️ Leveä varvasosa

Nämä kengät on tarkoitettu arkikäyttöön, ei rajuun urheiluun. Valmistaja suosittelee suojasuihkeen käyttöä ja säännöllistä puhdistamista kostealla liinalla.

Huomaathan, että kengänpohjien reunojen liimaus jätetään tarkoituksella hieman vajaaksi, ettei päälliseen tulisi liimatahroja. Pohjat on siis asianmukaisesti liimattu eikä kyseessä ole valmistusvirhe, vaikka pohjan reunassa olisi pieni rako. Käytön myötä rako voi tulla selvemmin esiin, koska paljasjalkakengän pohja on taipuisa. Rakoilu ei tarkoita sitä, että pohja olisi irtoamassa. Se ei myöskään vaikuta kengän ominaisuuksia heikentävästi.

Toimitusajat tuotteille, joita ei ole varastossamme, ovat aina arvioita ja toimitukset saattavat viivästyä meistä riippumattomista syistä. Jos valitset maksutavaksi laskun (Walley), saattaa laskun eräpäivä olla ennen tuotteiden saapumista. Emme myöskään voi täysin varmasti luvata tuotteiden saatavuutta. Kiireellisissä tapauksissa suosittelemme tilaamaan varastostamme löytyvät ja heti toimitettavissa olevat kengät.


Irtopohjallinen
Kyllä


Lestin leveys
Leveä


Materiaali
Nahka


Pohjan paksuus mm
4


Sukupuoli
Unisex


Varren korkeus
Nilkkapituinen


Vedenhylkivyys
Hyvä


Vegaani
Ei


Vuodenaika
Talvi


Paino
0,5 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Valmistusmaa
Portugali


Kommentit
Anonyymi vahvistettu ostaja, 19.12.2022
Yleisarvosana
Sopivan leveä lesti ja miellyttävän pehmeät kengät. Jalat pysyneet lämpiminä pakkasillakin. Iso miinus nauhakiinnikkeistä varren yläosassa. Jo sitoessa nauha usein lipsahtaa irti tästä tapista. Yleensä viimeistään kävellessä kengän nauhat luiskahtaa irti ja aukeaa. Harkitsen vaihdattavani surkeat napukat suutarilla perinteisiksi luistimien kiinnikkeiksi.
Sonja T. vahvistettu ostaja, 17.12.2022
Yleisarvosana
Ihanan tilavat eikä näytä niin leveiltä kuin muut be lenkat kengät. Miinusta et itellä joku ehkä sauma siellä uutuuttaan painaa pikkuvarpaan tyviniveleen mut toivotaan et kengän pehmetessä loppuu.
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Blogi

Kuinka valitsen oikeankokoiset kengät?

Oikean kokoisten kenkien löytäminen voi olla vaikeaa. Jokaisella valmistajalla on hieman omanlaisensa mitoitus, eivätkä eri valmistajien koot useinkaan ole suoraan verrattavissa toisiinsa. Pelkän kokonumeron sijaan kannattaa verrata omia mittojaan kengän sisämittaan. Koska sekä ...


Usein paljasjalkakengistä kysytyt kysymykset

Mitä tarkoittaa paljasjalkakenkä? Paljasjalkakengät ovat jalkineet, jotka sallivat alaraajan toimia luonnollisella tavalla. Kengissä on jalkaterän muotoinen, kärjestään leveä lesti joka sallii varpaiden levittyä. Pohja on täysin tasainen (ns. "zero drop"), eikä kengissä ei ole tu...


Paljasjalkakenkien käyttöohjeet

Me pohjoisen pallonpuoliskon ihmiset olemme tottuneet käyttämään kenkiä ensimmäisistä askeleistamme lähtien. Paljasjaloin tai kevyillä jalkineilla liikkuessa tuki- ja liikuntaelimistömme työskentelee aivan toisella tavalla kuin tavallisia kenkiä käyttäessämme. Paljasjalkakenkiin ...