Tuotteet‪» Tarvikkeet‪» Kenkien hoito‪»

Topi Natural Vettä ja likaa hylkivä suojasuihke

Topi Natural Vettä ja likaa hylkivä suojasuihke


Hinta
15,90 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVarastossa
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat

Sijainti Helsinki: hyllyssä, myymälä, varasto


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus
Suojasuihke, joka sopii käytettäväksi jalkineille ja päällysvaatteille . Suihke parantaa materiaalin veden- ja lianhylkivyyttä ja helpottaa puhdistamista (lika voidaan poistaa käsitellyltä pinnalta esim. harjalla tai kostealla liinalla). Materiaalien hengittävät ominaisuudet säilyvät. Turvallinen ympäristölle, ihmisille ja eläimille.

Tuote on vesipohjainen, UV-kestävä ja syttymätön. Sopii monille materiaaleille: tekstiilit, nailon, keinotekoiset materiaalit, nahka, mokka, nupukki, TEX®-materiaalit.

100 % biohajoava tuote. Ei sisällä PFC-yhdisteitä eikä toksiineja. Pakkaus on valmistettu kierrätetystä alumiinista. Puhdistettu pakkaus on uudelleenkäytettävä/kierrätettävä (metalli).

KÄYTTÖ:

Puhdista pinta pölystä ja liasta. Ravista tuotetta ja suihkuta tasaisesti koko pinnalle 20 cm etäisyydeltä, kunnes pinta on märkä. Ennen lopullista kuivumista pyyhi ylimääräinen märkyys pois pehmeällä liinalla. Anna kuivua kokonaan. 

Vinkki: Pidemmän suojan saamiseksi levitä 2 kerrosta.

Säilytä alkuperäispakkauksessa yli + 5 °C:n lämpötilassa. Säilyvyys kaksi vuotta valmistuspäivästä. Pidä poissa lasten ulottuvilta! Jos ainetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi runsaalla vedellä. Tarvittaessa ota yhteys lääkäriin.


Paino
0,18 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Palautusprosentti
0.00


Valmistusmaa
Viro


Kommentit
Anonyymi vahvistettu ostaja, 8.11.2022
Yleisarvosana
Helppo suihkuttaa.
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Katso myösTuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: