Tuotteet‪» Paljasjalkakengät‪» Aikuisille‪» Business- / juhlakengät‪»

Peerko Celebrate, Day, 43

Day

Peerko Celebrate
Peerko Celebrate
Peerko Celebrate
Peerko Celebrate
Peerko Celebrate
Peerko Celebrate
Peerko Celebrate
Peerko Celebrate
Peerko Celebrate

Poistohinta
131.67 + toimituskulut
Sis. alv 24%


Ominaisuudet
Day, 43

Väri: Day
Koko: 43
Saatavuus
Heti. Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossamme olevan määrän.Tuote poistuu valikoimastamme.

Varastotilanne ja saapuvat

Sijainti myymälässä Myymälä: hyllyssä


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Celebrate Day & Night -kengät sopivat erinomaisesti niin juhlavampiin tilaisuuksiin kuin jokapäiväiseen käyttöön kun haluat päivääsi pientä kimallusta. Päiväversio (valkoinen) kimaltelee hieman hillitymmin kuin yö.

  • Päällinen nahkaa
  • Valmistettu kokonaan EU:ssa
  • Pohja on sekä liimattu että tikattu kiinni kenkään
  • "Nolladroppi", erittäin joustava kumipohja
  • Mukana satiini- ja tavalliset nauhat
HUOM! Celebrate-kenkien hoitoon suosittelemme nahalle soveltuvan suojasuihkeen käyttöä. Nahkarasvan käyttö saattaa himmentää päällisen kimaltavaa pintaa. Mikäli haluat käyttää väritöntä nahkavoidetta suosittelemme kokeilemaan tuotetta ensin huomaamattomaan kohtaan.

Näitä juhlavia kenkiä ei ole tarkoitettu ulkoiluun, autolla ajamiseen tms. tilanteisiin, missä nahka joutuu alttiiksi voimakkaalle hankaukselle.

Huomaathan, että kengänpohjien reunojen liimaus jätetään tarkoituksella hieman vajaaksi, ettei päälliseen tulisi liimatahroja. Pohjat on siis asianmukaisesti liimattu eikä kyseessä ole valmistusvirhe, vaikka pohjan reunassa olisi pieni rako. Käytön myötä rako voi tulla selvemmin esiin, koska paljasjalkakengän pohja on taipuisa. Rakoilu ei tarkoita sitä, että pohja olisi irtoamassa. Se ei myöskään vaikuta kengän ominaisuuksia heikentävästi. Jos pohja on kiinnitetty myös ompeleella, on liimaus yleensä jätetty vielä enemmän vajaaksi.


Irtopohjallinen
Ei


Lestin leveys
Melko leveä


Materiaali
Nahka


Sukupuoli
Nainen


Varren korkeus
Ei vartta


Vedenhylkivyys
Ei


Vegaani
Ei


Vuodenaika
Kesä


Paino
0.7 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Palautusprosentti
23.53


Valmistusmaa
Tšekki


Kommentit
Anonyymi 11.5.2022
Yleisarvosana
Kenkä ei istunut kapeaan jalkaani, vaikka kulkuvara oli hyvä, niin nilkasta kenkä nousi. Kengän pohjat olivat selkeästi likaiset, joten jäi tunne, että niitä on käytetty ulkona. Asiakaspalautus, jossa kenkiä testattu ulkona?
Asiakaspalvelija Hanna J. 18.5.2022
Vaaleapohjaisten kenkien pohjat tummuvat heti kun niitä sovitetaan kerrankin myymälässä. Pyyhimme pohjat sovitusten jälkeen, mutta ymmärrettävästi kaikkea tummuutta on mahdoton saada pois vitivalkoisesta pohjasta.
Lisää kommentti


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:Blogi

Usein paljasjalkakengistä kysytyt kysymykset

Mitä tarkoittaa paljasjalkakenkä? Paljasjalkakengät ovat jalkineet, jotka sallivat alaraajan toimia luonnollisella tavalla. Kengissä on jalkaterän muotoinen, kärjestään leveä lesti joka sallii varpaiden levittyä. Pohja on täysin tasainen (ns. "zero drop"), eikä kengissä ei ole...


Paljasjalkakenkien käyttöohjeet

Me pohjoisen pallonpuoliskon ihmiset olemme tottuneet käyttämään kenkiä ensimmäisistä askeleistamme lähtien. Paljasjaloin tai kevyillä jalkineilla liikkuessa tuki- ja liikuntaelimistömme työskentelee aivan toisella tavalla kuin tavallisia kenkiä käyttäessämme. Paljasjalkakenkiin ...


Kuinka valitsen oikeankokoiset kengät?

Oikean kokoisten kenkien löytäminen voi olla vaikeaa. Jokaisella valmistajalla on hieman omanlaisensa mitoitus, eivätkä eri valmistajien koot useinkaan ole suoraan verrattavissa toisiinsa. Pelkän kokonumeron sijaan kannattaa verrata omia mittojaan kengän sisämittaan. Koska sekä ...