Tuotteet‪» Tarvikkeet‪» Pohjalliset‪»

Bama Felta huopapohjallinen, koot 22 - 35

Bama Felta huopapohjallinen, koot 22 - 35


Hinta
3,91 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
pari


Varastossa
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat

Sijainti Helsinki: hyllyssä, myymälä


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Saksilla muotoon leikattava huopapohjallinen. Pintakerros on huopaa ja pohja lateksia, joka pitää pohjallisen hyvin paikallaan kengässä. Materiaali ei sisällä eläinperäisiä kuituja, joten nämä lämpöpohjalliset sopivat myös vegaaneille. Pohjalliset ovat kokoa 40 ja voit leikata niistä lapsen kenkiin sopivat. Helpoiten tämä onnistuu käyttämällä kenkien omaa pohjallista kaavana. Jos sitä ei ole, voi paperista tehdä kaavan ja sovittaa sitä kenkään ennen pohjallisen leikkaamista.

Barefoot-kengissä ei tule yleensä kylmä pakkasillakaan, kun liikkuu, koska jalkapohjan lihakset tekevät töitä. Paikallaan seistessä taas kylmä tulee nopeasti.

Barefoot-kengät ovat ohutpohjaisia ja kylmä hohkaa maasta tehokkaasti jalkapohjiin. Hyvä pohjallinen on tehokkain keino parantamaan jalkojen lämpöisenä pysymistä. Huopa on lämmin materiaali ja tämä sopivanpaksuinen pohjallinen toimii barefoot-kenkien kanssa todella hyvin talvella. Vielä jos kenkään mahtuu villasukka pohjallisen lisäksi, jalat pysyvät lämpimänä myös talviaikaan.


Tuote voidaan toimittaa kirjeessä. Tätä tuotetta mahtuu kirjeeseen 1 pari.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 340 x 180 x 20 mm.


Vegaani
Kyllä


Vuodenaika
Talvi


Paino
0,06 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Kommentit
Lena T. vahvistettu ostaja, 11.11.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Hyvä paksuus ja helppo leikata.
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:Blogi

Kuinka valitsen oikeankokoiset kengät?

Oikean kokoisten kenkien löytäminen voi olla vaikeaa. Jokaisella valmistajalla on hieman omanlaisensa mitoitus, eivätkä eri valmistajien koot useinkaan ole suoraan verrattavissa toisiinsa. Pelkän kokonumeron sijaan kannattaa verrata omia mittojaan kengän sisämittaan. Koska sekä ...