Tuotteet‪» Tarvikkeet‪» Pohjalliset‪»

Bama Felta huopapohjallinen, koot 36 - 46

Bama Felta huopapohjallinen, koot 36 - 46


Hinta
3.91 + toimituskulut
Sis. alv 24%


Määrä
pari

Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossa olevan määrän.
Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Tuotteen kuvaus

Saksilla muotoon leikattava huopapohjallinen. Pintakerros on huopaa ja pohja lateksia, joka pitää pohjallisen hyvin paikallaan kengässä. Materiaali ei sisällä eläinperäisiä kuituja, joten nämä lämpöpohjalliset sopivat myös vegaaneille. Pohjalliset ovat kokoa 46 ja voit leikata niistä omiin kenkiisi sopivat. Huomaathan, että koska paljasjalkakengät ovat tavallisia kenkiä leveämmät, jää pohjallisen leveys isoimmissa kokonumeroissa hieman vajaaksi. Tämä ei kuitenkaan yleensä haittaa käytössä.

Barefoot-kengissä ei tule yleensä kylmä pakkasillakaan, kun liikkuu, koska jalkapohjan lihakset tekevät töitä. Paikallaan seistessä taas kylmä tulee nopeasti.

Barefoot-kengät ovat ohutpohjaisia ja kylmä hohkaa maasta tehokkaasti jalkapohjiin. Hyvä pohjallinen on tehokkain keino parantamaan jalkojen lämpöisenä pysymistä. Huopa on lämmin materiaali ja tämä sopivanpaksuinen pohjallinen toimii barefoot-kenkien kanssa todella hyvin talvella. Vielä jos kenkään mahtuu villasukka pohjallisen lisäksi, jalat pysyy todella paljon paremmin lämpimänä talvisaikaan.

Leikkaa pohjalliset omiin kenkiisi sopiviksi. Helpoiten tämä onnistuu käyttämällä kenkien omaa pohjallista kaavana. Jos sitä ei ole, voi paperista tehdä kaavan ja sovittaa sitä kenkään ennen pohjallisen leikkaamista.


Tuote voidaan toimittaa kirjeessä. Tätä tuotetta mahtuu kirjeeseen 4 paria.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 340 x 110 x 15 mm.

Vegaani
Kyllä


Vuodenaika
Talvi


Paino
0.06 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Blogi

Kuinka valitsen oikeankokoiset kengät?

Oikean kokoisten kenkien löytäminen voi olla vaikeaa. Jokaisella valmistajalla on hieman omanlaisensa mitoitus, eivätkä eri valmistajien koot useinkaan ole suoraan verrattavissa toisiinsa. Pelkän kokonumeron sijaan kannattaa verrata omia mittojaan kengän sisämittaan. Koska sekä ...