Groundies


Me Groundiesilla olemme vakuuttuneita siitä, että paljasjalkakenkäily on upein, luonnollisin ja terveellisin tapa liikkua. Siksi haluamme jakaa intohimomme mahdollisimman monien ihmisten kanssa – ja tuoda paljasjalkakenkäilyn hyödyt saataville kaikkialla ja kaikkina vuodenaikoina.

Naisten ja miesten kengät erovat vain kooltaan. Naisten kengät vaihtelevat kokovälillä 36–43 ja miesten mallit kokovälillä 40–47. Välillä 40–43 käytämme unisex-muotoa, joten samankokoisten naisten ja miesten mallien välillä ei ole eroa pituudessa tai leveydessä.

Kaikki valikoimamme Groundies -kengät ovat Barefoot+ -malleja. 

Barefoot+ Fit

Tutustu maksimaaliseen varpaiden vapauteen
Groundies edustaa moninaisuutta ja ajatusta siitä, että paljasjalkajuoksu on kokemus erilaisille ihmisille. Tämä tarkoittaa myös sitä, että faniemme toiveet ovat keskeisessä asemassa uusien tuotteiden kehittämisessä.

Uusilla erittäin leveillä Barefoot+-malleillamme täytämme usein esitetyn toiveen ja olemme tuoneet markkinoille paljasjalkakengät ihmisille, joilla on leveämmät jalat tai jotka haluavat vielä enemmän varpaiden vapautta.

Uusi mallistomme sisältää paljasjalkakenkiä miehille ja naisille eri malleissa ja eri leveyksillä. Barefoot+-mallit ovat erittäin leveät paljasjalkakengät leveille jaloille tai niille, jotka haluavat leveät kengät. Erittäin leveät paljasjalkakenkämme ovat keskimäärin 8 mm leveämmät etujalan alueelta kuin normaalileveät Barefoot Fit -kenkämme.