Parannamme kehitysvammaisten työllistymistä


Avustustoiminta by Creaction / Ville J., 7.7.2022
Tiesitkö, että Suomessa kaikista kehitysvammaisista vain noin 2% on palkkatöissä? Sen sijaan kehitysvammaisia käytetään yhteiskunnassamme laajasti palkattomana työvoimana. Väylä ry on voittoa tavoittelematon järjestö, jonka tavoitteena on, että tulevaisuudessa jokainen kehitysvammainen saa tekemästään työstä asiallisen palkan. Yhdistys itse työllistää kehitysvammaisia ammattilaisia mm. pakkaus-, kokoonpano- ja ompelutöihin.

Tänä kesänä olemme saaneet meille Natural Movementiin myyntiin Väylässä työskentelevien kehitysvammaisten varta vasten meille valmistamia käteviä kenkäpusseja ja värikkäitä pikanauhasettejä. Käy kurkkaamassa.

Väylä Pikanauhat
»
Tuotteet‪»Tarvikkeet‪»Kengännauhat‪»
Väylä Pikanauhat
6,50 €
(11)
Heti saatavilla
Väylä Kenkäpussi
Tuotteet‪»Tarvikkeet‪»
Väylä Kenkäpussi
alkaen 14,50 €
Heti saatavilla

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Avustimme jälleen kodittomia

Käväisimme taas ostamassa ruokakaupasta kodittomille ruokaa, hygieniatarvikkeita, herkkuja ja muuta. Rahaa meni 1 093 €. Kaikki kiitos kuuluu tästä teille, asiakkaamme. Ilman teitä avustustoimintamme ei olisi mahdollista.

Avustimme asunnottimia

Kävimme ostamassa Konalan Lidlistä ja K-marketista hygienia- ja ruokatarvikkeita asunnottomille. Ja suklaata. Tietysti vingutettiin taas kaikki firman piikkiin :D

Lahjoitamme 100 € / kk World Visionille

Ilmoittauduimme tänään World Vision lahjoittajaksi. Kiitos teille asiakkaamme, että mahdollistatte tämän.