Uusi myymälämme Töölössä


by Nelli N., 12.7.2021
Natural Movement myymäläesittely
Yrityksemme toiminta laajenee avattuamme vapun 2021 jälkimainingeissa ovet uusissa toimitiloissa Mannerheimintiellä. Kiinteistön arkkitehtuuri on sisältä yhtä mielenkiintoinen kuin ulkoakin. Tilaan tulvii valoa monesta eri suunnasta mikä on omiaan lisäämään miellyttävyyttä asioimiseen. Uudessa osoitteessamme on luonnonvalon lisäksi miellyttävää asioida muistakin syistä.

Sopivat kengät löytyy parhaiten kivijalkakaupastaMyymälä, Mansku

Meiltä löydät Euroopan monipuolisimman tarjonnan eri valmistajien paljasjalkakenkämalleja.Myymälä, Mansku

Myymälässä valikoimamme on jaoteltu käyttötarkoituksen mukaan ja kaikki myymälästämme löytyvät tuotteet saat myös tilattua nettisivuiltamme.  Tässä kuvassa lasten osastoa.


Myymälä, Mansku
 
Myymälästämme löytyy monipuolisesti myös muita tuotteita hyvinvointisi tueksi. Kenkien lisäksi meillä on tarjota muun muassa laaja valikoima varvassukkia eri käyttötarkoituksiin, paljasjalkakenkiin tarkoitettuja pohjallisia, kenkien hoitotuotteita sekä erityisesti lapsiperheiden kenkärumbaa helpottava kenkämitta. 


Myymälä, Mansku

Tarjoamme erittäin mielellämme asiantuntemusta kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiisi. Myymälämme on tarvittaessa esteetön. Myymälästämme löytyy myös wc-tilat asiakkaille. Ajantasaiset aukioloajat löydät sivun alareunasta. Lämpimästi tervetuloa sellaisena kuin olet.

T. Natural Movementin tiimi

Tuotteet
Tuotteet