Uusi myymälämme Töölössä


by Nelli N., 12.07.2021
Yrityksemme toiminta laajenee avattuamme vapun 2021 jälkimainingeissa ovet uusissa toimitiloissa Mannerheimintiellä. Kiinteistön arkkitehtuuri on sisältä yhtä mielenkiintoinen kuin ulkoakin. Tilaan tulvii valoa monesta eri suunnasta mikä on omiaan lisäämään miellyttävyyttä asioimiseen. Uudessa osoitteessamme on luonnonvalon lisäksi miellyttävää asioida muistakin syistä. Katsahdetaan seuraavaksi mitä tarjoamme asiakkaillemme:

Jalkinevalikoima. Meiltä löydät Suomen monipuolisimman tarjonnan eri valmistajien paljasjalkakenkämalleja.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi. Hifistely on hauskaa ja siksi tarjoamme monipuolisesti myös muita tuotteita hyvinvointisi tueksi. Kenkien lisäksi löydät meiltä muun muassa paljasjalkasukat eri käyttötarkoituksiin, paljasjalkakenkiin tarkoitetut pohjalliset, kenkien hoitotuotteita sekä erityisesti lapsiperheiden kenkärumbaa helpottavan kenkämitan. 

Myymälässä valikoimamme on jaoteltu käyttötarkoituksen mukaan ja kaikki myymälästämme löytyvät tuotteet saat myös tilattua nettisivuiltamme. Kenkien valitsemisen helpottamiseksi palvelemme mielellämme myös mittaamalla jalkasi.  Haluamme vielä korostaa että tarjoamme erittäin mielellämme asiantuntemusta kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiisi.

Myymälämme on esteetön. Myymälästämme löytyy myös wc-tilat asiakkaille. Ajantasaiset aukioloajat löydät sivun alareunasta. Lämpimästi tervetuloa!

T. Natural Movementin tiimi