Olemme mukana tukemassa #foodforareason-projektia — olisitko sinäkin?


Natural Movement by Nelli N., 19.05.2021
Natural Movement toimii kuukausilahjoittajana K3 Fitnessin Juhanin luotsaamassa #foodforareason-projektissa. Projektin tarkoituksena on jeesata haastavassa elämäntilanteessa elävien perheiden tilannetta viikottaisena ruoka-apuna. Olimme (jo toista kertaa) perjantaina 16.4.2021 Juhanin mukana toimittamassa viikottaisia vegaanisia ruokakasseja seitsemälle projektin avulla tuettavalle perheelle. Yhteensä projektin piirissä on 13 yksinhuoltajaperhettä sekä kaksi kahden huoltajan perhettä Uudellamaalla. Kuten jo edellä mainitsimme perheitä yhdistää ainutlaatuinen mutta haasteellinen elämäntilanne. Haasteisiin lukeutuu muun muassa työttömyyttä, työkyvyttömyyttä, mielenterveysongelmia sekä muuta sairastamista.  Viikottainen vegaanisia elintarvikkeita sisältävä ruokatoimitus tarjoaa matalalla kynnyksellä helpotusta yhteen merkittävimmistä perustarpeista eli monipuoliseen ravintoon.Projektilla luodaan myös kokemusta yhteydestä. Perheet muodostavat  Facebook-ryhmässä aktiivisen yhteisön jossa jaetaan kuulumisia, sekä kuvia ruokakassien tuotteista valmistetuista aterioista. Tässä joitain kommentteja yhteisön äideiltä:

”Projekti auttaa meitä todella paljon. Olen oikeastaan sanaton kertomaan miten paljon se merkitsee. Raaka-aineet ovat laadukkaita ja niistä pystyy tekemään hyviä ja maistuvia ruokia. Extrahienoa on, että olemme kasvissyöjiä ja tämä on siksikin todellinen konkreettinen apu.”
”Nyt on ollut varaa maksaa joitain sairaalalaskuja pois. Marjoja harvoin tulee ostettua, kun ovat niin kalliita, nyt on saanut niistäkin nauttia. Härkäpapusuikaleet ovat olleet suosikkimme, kaikki reseptien ruuat ovat maistuneet.”
“..menee rahaa vähemmän ruoan ostoon ja kykenen ostamaan lapsilleni vaatetta ja muuta tarpeellista. Tärkeintä on että olen saanut myös teinit syömään terveellisemmin”
“Elämme köyhyysrajan alapuolella joten saamamme apu on tuonut toivoa ja enemmän jaksamista arjen pyörittämisessä. Ihanat ruokakassit ovat viikon pelastus.”

Projektilla on nyt myös pienkeräyslupa RA/2021/457! Jos haluaisit tukea #foodforareasonia, siirrä haluamasi summa yhdistyksen K3 Strength + Endurance ry:n tilille FI55 8146 9710 2533 77. 

Keräys on 10000 euroon saakka + se järjestetään ajalla 14.4-13.7.2021. Kerätyillä varoilla ostetaan ruokakasseja projektin perheille. Jos vähävaraiset loppuvat Etelä-Suomesta loput kerätyt varat käytetään K3:n toipuvien addiktien #strengthforareason-valmennusryhmän tapahtuma- ja välinekustannuksiin. Keräyksen järjestää K3 Strength + Endurance ry, osoite Malminmäentie 4 A 1, 02280 Espoo + puh.nro. 0505902080. Sinua saattaa kiinnostaa myös

Natural Movementin arvot ja asiakaslupaukset

Arvomme: - Solidaarisuus. - Hyvinvointi. - Ekologisuus. - Rehellisyys. Lupaukset: - Myymme ekologisesti valmistetut, kestävät ja laadukkaat paljasjalkakengät erittäin kilpailykykyiseen hintaan. - Meillä on valtava valikoima kenkiä ja tarvikkeita heti hyllyssä. - Ystävällinen, hy...

Vapaat varpaat voivat olla väylä kehotietoisuuden lisääntymiseen

Ehkä olet ajatellut (odottanut?) innostuvasi liikkumaan ja hetken aikaa puhtia on tuntunutkin riittävän, mutta sitten homma on tyssännyt kuin seinään. Kun huomaat valuvasi sohvanpohjalle sohvatyynyjen läpi millaisia ajatuksia sinulle tulee silloin mieleen? Ehkä olet ajatellut ...

Tutustu Natural Movementin myymälään

Huom! Tämä blogiteksti koskee vanhaa myymäläämme. Uusi liikkeemme on osoitteessa Mannerheimintie 71 Natural Movementin kivijalkakauppa Haagassa Helsingissä on valikoimaltaan Suomen laajin ja yksi Euroopan monipuolisimmista paljasjalkakenkäkaupoista. Tuomme maahan parhaita barefo...