Tuotteet » Paljasjalkakengät » Vapaa-ajan kengät » Be Lenka Unisex Winter »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anni M. 30.12.2020:
Yleisarvosana
Lämmin talvikenkä, erittäin leveään jalkaan valitettavasti hieman liian kapea
Loora N. 16.12.2020:
Yleisarvosana
YULIYA M. 19.11.2020:
Yleisarvosana
Мягкие, гибкие, теплые, не промокают,действительно есть место для большого пальца! Брала на размер больше, как рекомендуют, с теплым носком - идеально. Стопа 265 мм,мой размер 42, зимние 43.
Elli K. 6.11.2020:
Yleisarvosana
Ihanat! Vaikuttaa tosi lämpimiltä. Kevyet ja kivan näköiset. Saas nähdä vaan koska näitä pääsee käyttämään. Vielä säät ovat liian lämpimiä.
Noora P. 29.9.2020:
Yleisarvosana
Ihanan tuntuiset jalkaan, letkeät. Varmasti talvella lämpöiset. Matalat jalkapöydän kohdalta.
Taru Ö. 6.8.2020:
Yleisarvosana
Talvi 2019/20 oli aika leuto, joten käyttö jäi lopulta vähiin. Vaikuttivat kuitenkin hyviltä tuntumaltaan ja uskoisin olevan itselleni tarpeeksi lämpimät. Kivan näköiset myös.
Riikka R. 11.2.2020:
Yleisarvosana
Kauniit kengät, mutta ei ihan leveimmälle lestille. Pitävät vettä jonkin verran ilman mitään käsittelyjä ja tuntuivat omaan jalkaan lämpimiltä pikkupakkasilla pidemmälläkin ulkoilulla. Kovemmille pakkasille ehkä villasukan ja pohjallisten kanssa?
Asiakaspalvelija Ville J. vastasi 21.2.2020:
Kyllä. Lesti on parhaimmillaan normaalilevyiseen jalkaan. Villasukan ja / tai huopapohjallisen kanssa on vaikea löytää lämpimämpää pj-kenkää.
Inna S. 6.2.2020:
Yleisarvosana
Tyylikkäät, pehmeät, taipuisat ja lämpimän tuntuiset ainakin näin muutamalla pakkasasteella. Ihanan paljon tilaa varpaille, mutta voisi olla jalkaterän kohdalta hieman leveämmät - koko tuntuu hieman pienemmältä kuin esim. Vivon paljasjalkakengissä. Saman koon Vivon kengissä mahtuu itsellä villasukat reilusti väliin, näissä ei. Pohjallista ei näissä saa myöskään irti.
Nadja R. 30.1.2020:
Yleisarvosana
Ihanan kevyet ja lämpimät maiharityyppiset kengät, jotka toimivat kaupunkiympäristössä. Simppelin tyylikkäät ja sopivat leveälle jalalle. Kunnon pakkasilla ei ole vielä päässyt testaamaan, pohja saattaa päästää kylmää läpi kun sellainen fiilis tuli jo muutamassa pakkasasteessa. Tuli tilattua ensin liian iso koko sivuston cm-mittojen mukaan, mutta uudet sopivat täydellisesti. Silti ovat 1 kokoa isommat kuin normaalisti käyttämäni kengät.
Tia M. 13.1.2020:
Yleisarvosana
Todella mukavat ja hyvät jalassa, ei purista eikä hierrä mistään, ihanan pehmeät ja laadukkaan oloiset, kaunis nahkapinta. Pohja kun on ohut niin toki maan viileys tuntuu jalkapohjassa ja itse tarvitsen jo parin asteen pakkasilla villasukkaa lisälämmikkeeksi. Vielä ei ole kokemusta yli 5 asteen pakkasilla käytöstä. Tavallisesti olen käyttäny 39 kenkiä mutta näistä 41 on hyvä koko ja villasukkakin mahtuu. Helppo tilata ja nopea toimitus.
Asiakaspalvelija Ville J. vastasi 21.2.2020:
Myös lisähuopapohjallinen auttaa, jos mahtuu. Kylmä tulee paljasjalkakengissä pohjan läpi, jos joutuu seisoksimaan paikallaan. Liikkuessa ei välttämättä tule kylmä kovillakaan pakkasilla.
Ruut H. 7.1.2020:
Yleisarvosana
Mukavan notkeat jalassa. En ole vielä ehtinyt testaamaan miten lämpimänä pitää jalat, koska pakkasia ei ole juuri ollut. Luulisin kuitenkin pitävän kylmän poissa, koska materiaali nahkaa ja villaa. Materiaali heppoisen oloista, mut jospa kuitenkin kestäisi.
Jenny V. 7.1.2020:
Yleisarvosana
Anu V. 5.1.2020:
Yleisarvosana
Liukkaat pohjat. Meni palautukseen.
Asiakaspalvelija Ville J. vastasi 21.2.2020:
Pito on melko hyvä vaikka kuviointia ei juuri ole. Kuviointia tärkeämpi on kumin laatu. Pehmeä kumi kuluu vähän nopeammin, mutta pitää yleensä paremmin kuin kova.
Katja H. 3.1.2020:
Yleisarvosana
Todella hyvä ostos! Kengät tuntuvat ihanalta jalassa ja näyttävät hyvältä. Tämän alkutalven leudoissa säissä ovat toimineet mainiosti, eikä jalkoja ole paleltanut. Liukkaita kelejä on ollut jonkin verran ja näissä kengissä on ihan ok pito, ainakaan en ole liukastunut niillä vielä. Jään odottelemaan kylmempiä kelejä ja vaikkaan, ettei kenkä ole tarpeeksi lämmin kunnon pakkaskeleillä.
Hanna S. 18.12.2019:
Yleisarvosana
Todella loistavat kengät! Pohja ei ole yhtään liukas, vaikka kuviointia siinä ei juuri olekaan. Hyvä maatuntuma ja upea istuvuus. Omaan kapeaan noin 25cm jalkaan koko 41 on täydellinen, villasukkakin mahtuu vielä mukavasti. Leveyttä näissä on kapealle jalalle todella ruhtinaallisesti, varpaat mahtuvat kunnolla leviämään. Luulen, että sopivat leveämmällekin jalalle hyvin.
Hanna I. 12.12.2019:
Yleisarvosana
Pehmeät, taipuisat (myös varresta), lämpimät, hyvälaatuisen oloiset ja kauniit. Lenkan kengät ovat suosikkejani, koska lesti sopii jalalleni niin hyvin, ja pohjat ovat ohuet. Otin yhtä kokoa suuremmat kuin vuorittomissa Lenkoissa, ja koko on oivallinen - mahtuu villapohjallinen kylmemmille ilmoille.
Paula R. 5.12.2019:
Yleisarvosana
Ihanat kengät, vaikuttavat oikein lämpimiltä, ja kivannäköisetkin ovat. Kevyet jalassa. Mitoitus pienehkö, sekä itselleni että puolisolle normaalia isompi koko oli parempi, erityisesti kun halusimme että villasukkakin tarvittaessa mahtuu. Ainakin -5 asteessa ovat olleet jopa kuumat ilman villasukkaakin, joten tässä vaiheessa talvea olen hyvin toiveikas että näillä tarkenee vaikka sitten villasukan kanssa myös kunnon pakkasilla. Jäisillä kaduilla ovat liukkaat kyllä, mutta toisaalta niin olisi varmasti mitkä tahansa kengät. Eli erityisen liukkaiksi en vielä ainakaan sanoisi.
Nimimerkki Hoo 27.11.2020:
Ensivaikutelma hyvä, tosin miinusta siitä, että varpaiden kohdalta matala: mahdotonta laittaa paksumpaa sukkaa tai lisäpohjallista kenkiin. Pohja jäykempi kuin Merrelin Vapor Glove, johon olen tottunut, mutta toivottavasti tulisi joustavammaksi. Plussaa nahasta, jolloin vesitiiviyttä pystyy lisäämään vahaamalla.